Opinie (65) 10 zablokowanych

  • Zaraz, zaraz! (6)

    Czy to pierwszy artykuł "znanej i cenionej" blogerki i dziennikarki, który jest niepochlebny?
    Coś musiało być na rzeczy ;)
    Ocena 3,5 to mi wychodzi, że smaczniej jest w macu. i na stacji benzynowej!

    • 77 9

    • Pewnie koperta była za cienka... (1)

      Albo nie było jej w ogóle...

      • 43 8

      • To nie tak!

        Po prostu musiała zapłacić rachunek!!!

        • 42 5

    • Ale przecież to jest stacja benzynowa... (2)

      • 24 2

      • Zatankujesz tam ropę? (1)

        • 2 5

        • Ropę może i nie, ale zatankować na pewno można.

          • 25 0

    • Nie ma wzorków z keczupu, to jest słabo :D

      • 9 0

  • żę co? przecież pisaliście ze zamykają tą budę

    • 12 18

  • Myląca nazwa. Co tam jest deluxe? (1)

    • 58 2

    • Ceny

      • 34 2

  • już wiem, że tam nie pójdę.

    • 29 15

  • (5)

    Piszemy szczerze, lekko i unikając nadmiernej pretensjonalności. Dziś recenzujemy ponownie otwartą Stację

    • 36 2

    • (1)

      A pod spodem słowo:
      Ingrediencji

      • 25 2

      • No i kubki smakowe...

        • 8 1

    • Piękne podsumowanie. Na to samo zwróciłem uwagę.

      • 13 0

    • sos z lekką nutą słodyczy i cytrusów

      dziękuję

      • 9 0

    • a co z obsługą ???

      jat tam z 5 lat temu zraziłem sie do całej wręcz bezczelnej obsługi .
      A jak teraz ?

      • 2 0

  • (2)

    Kur.... Kanapka za 30zl....

    • 77 2

    • dlaczego nie 60:)???

      masakra, na zachodzie zjem taniej niż w Gdańsku przy ruchliwej drodze.

      • 29 0

    • Dokładnie. Kanapka 30 zł. W głowie się im... poprzewracało. Radzę zejść na ziemię.

      • 19 0

  • Zenada Deluxe (1)

    Zmiana wlascicieli nie zmieniła jakości. A już na pewno nie na plus. Omijać szerokim łukiem!

    • 48 0

    • Atmosfera do picia i pogadanki bardzo fajna, choć to nie są moje ulubione klimaty.
      Jedzenie (wcześniej) było akceptowalne ale bez zupełnych fajerwerków i raczej dla bardzo wygłodzonych niźli spragnionych doznań kulinarnych. Widać że się pod tym względem nie zmieniło zupełnie czyli dalej klimat do balangi jest, do jedzenie zupełnie brak.

      • 20 0

  • (7)

    Dlaczego sosy i inne dodatki podawane są w słoikach a nie na dedykowanych sosjerkach, miseczkach i tp?

    • 30 11

    • Bo tak

      • 2 8

    • bo inaczej nie przyjda hipsterzy.

      • 32 3

    • dokładnie z tego samego powodu, z którego używasz słowa "dedykowany" w złym znaczeniu - dla mody.

      • 18 1

    • Bo w słoiku można skipować peta,

      w miseczce-nie wypada.

      • 7 1

    • Dedykowana sosjerka.

      Ludzie skąd Wy jesteście???

      • 20 0

    • "na dedykowanej sosjerce, miseczce""

      o**dl! polska język trudna język

      • 11 0

    • Z tego samego powodu, z którego piszesz o „dedykowanej” sosjerce...

      • 5 0

  • brzydko w środku, brzydko na talerzu. nie dla mnie.

    • 33 4

  • brak paliwa dla auta i brak paliwa dla organizmu. ma katować się takim jedzeniem płacąc jak w ekskluzywnej restauracji??

    • 19 3

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.