2020-01-01 10:42
Ani tanio, ani ładnie, ani pysznie. Talerz przyozdobiony nadmiarem niepotrzebnych i niepasujących rzeczy.
2019-11-06 10:00
Na surowcu kosztującym 6 zeta kilo (w hurcie pewnie da się wykręcić taniej) robi się najlepszą marżę.
2019-11-29 11:57
2019-11-06 13:51
Czepiacie się nie potrzebnie, wy polacy macie też połówki skrzydełek w kejefci. Zamiast się cieszyć że wasz rodak otworzył interes i będzie legalnie odprowadza podatki min na wasz Social to wy tylko hejtujeta. Słóhać was się nie da. Ja z chęcią odwiedzę to miejsce. Właściciela życzę samych sukcesów.
2019-11-20 15:23
KFC swoj produkt sprzedaje jako hot wings.
Tu masz napisane ze to jest skrzydelko a nie pol, badz czesc.
Troche robi roznice...
2019-11-14 00:12
My Polacy chcielibyśmy, by pisano nas wielką literą. A hejtujemy autorkę artykułu, który jest kryptoreklamą.
2019-11-07 18:17
Za 15zl to ja mam 3 kg skrzydelek. Nie wroze dlugoletniego interesu.
2019-11-08 07:34
W której restauracji/barze?
Chyba nie porównujesz darmowych występów dzieci sąsiada do ceny biletu w Teatrze Wybrzeże?
2019-11-14 00:18
Do czego porównujesz Teatr Wybrzeże? Chyba nie do tej chwilowej inicjatywy serwującej resztki z kurczaka w cenach z lokali Starego Miasta.
2019-11-06 12:09
zostaliśmy stworzeni do konsumpcji ziaren, warzyw i owoców.
2019-11-06 13:06
2019-11-06 13:37
czy kota?
2019-11-06 13:44
2019-11-14 00:07
A spróbuj coś tymi kłami rozszarpać. Pazury też mamy typowych mięsożerców. My po prostu jemy jak świnie, tyle że po sobie nie sprzątamy.
2019-11-06 13:43
ludzie nie są mięsożercami, tylko wszystkożercami. Mogą jeść mięso, ale mogą się bez niego obyć. Weganie mają sporo racji, ale wielu z nich nie potrafi argumentować i mają nierealne oczekiwania. Ja bym raczej namawiał
ludzie nie są mięsożercami, tylko wszystkożercami. Mogą jeść mięso, ale mogą się bez niego obyć. Weganie mają sporo racji, ale wielu z nich nie potrafi argumentować i mają nierealne oczekiwania. Ja bym raczej namawiał ludzi (i sam próbuję się tego trzymać), nie tyle żeby przestali jeść mięso, tylko żeby na początek ograniczyli jego konsumpcję, np. do 2-4 dni w tygodniu.
2019-11-06 13:55
2019-11-06 14:03
w przeciwieństwie do niektórych
2019-11-07 09:07
A jutro? Na co będzie moda ?
2019-11-07 11:51
- ze zwykłej empatii, ze względów etycznych, estetycznych, zdrowotnych, ekologicznych, duchowych, religijnych, a nie w niektórych częściach świata weganizm jest wymuszony kwestiami ekonomicznymi. To co czujesz, gdy
- ze zwykłej empatii, ze względów etycznych, estetycznych, zdrowotnych, ekologicznych, duchowych, religijnych, a nie w niektórych częściach świata weganizm jest wymuszony kwestiami ekonomicznymi. To co czujesz, gdy słyszysz o wegetarianizmie/weganizmie i co sprawia, że postrzegasz wybieranie diet roślinnych jako modę, albo manifestację poglądów politycznych to tzw. dysonans poznawczy.
2019-11-06 13:33
Nie zostaliśmy "stworzeni" (tacy jakimi jesteśmy) tylko wyewoluowaliśmy (zresztą, również dzięki spożywaniu mięsa). Nie jesteśmy roślinożercami jak postulujesz, tylko wszystkożercami. A jedzenie mięsa samo w sobie
Nie zostaliśmy "stworzeni" (tacy jakimi jesteśmy) tylko wyewoluowaliśmy (zresztą, również dzięki spożywaniu mięsa). Nie jesteśmy roślinożercami jak postulujesz, tylko wszystkożercami. A jedzenie mięsa samo w sobie człowiekowi nie szkodzi, szkodzi jego nadmierne spożywanie (co akurat w krajach kultury zachodu jest powszechne i owszem, uważam, że powinniśmy go jeść dużo mniej).
2019-11-06 13:40
rak jelita itp. Poza tym 3/4 planety podporządkowane pod produkcję mięsa
2019-11-06 14:00
Wymieniłeś raka jelita, do którego przyczynia się źle zbilansowana dieta, owszem z nadmierną ilością spożycia mięsa. To jednak oznacza, że powinniśmy zracjonalizować ilość spożywanych produktów odzwierzęcych, a nie
Wymieniłeś raka jelita, do którego przyczynia się źle zbilansowana dieta, owszem z nadmierną ilością spożycia mięsa. To jednak oznacza, że powinniśmy zracjonalizować ilość spożywanych produktów odzwierzęcych, a nie porzucać jego konsumpcję całkowicie. Co do destruktywnego wpływu hodowli mięsa na środowisko i klimat (o ile o to Ci chodziło) to oczywiście prawda, tylko że jak ma to się do kwestii zdrowotności spożywania?
2019-11-13 23:50
kto tam jezdzi?
2019-11-10 17:44
Latem 6 (czytaj: trzy) skrzydeł kosztowało 12 zeta, teraz już 15. Tylko 3 złote? Spójrz na to inaczej - to aż 25%
2019-11-13 22:14
Byliśmy tam latem i wtedy faktycznie ceny były niższe a porcje dodatków zdecydowanie większe.
Podczas ostatniej wizyty skrzydełka ociekały tłuszczem, a i obsługa zmieniła się na gorszą
2019-11-13 23:31
było otwarcie , była promocja
2019-11-10 17:47
... ale średnia opinii bardzo wysoka (4.8)
2019-11-10 17:42
... no i jak można podawać w menu nieprawdziwą informację o liczbie skrzydeł? Byłem 2 razy.
2019-11-06 07:03
Czy to bardziej aby prać ?
2019-11-06 09:16
Jeszcze w lipcu była tu naleśnikarnia .... te artykuły to nic więcej jak reklama lokali , gastronomia to nie jest biznes dla wszystkich co widać po ilości chociażby artykułów na ten temat , lokal po lokalu jeszcze ciepły ...
2019-11-09 18:13
ale nieszczęśliwy jesteś... gdyby nie te artykuły, moja orientacja o knajpach byłaby znikoma. Za każdym razem jak czytam artykuł tego typu, którąś z knajp odwiedzę i wychodzi mi to na dobre. Ludzie są różni, jedni siedzą i stękają, a inni sprawdzają i wydają opinię. Z pozdrowieniami sprzed ekranu
2019-11-06 07:25
pranie to Tobie mozgu zrobili
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.