Opinie (79) ponad 10 zablokowanych

Wszystkie opinie

  • Spadną ceny nieruchomosci spadna ceny dan (4)

    Restaurator zostanie z ta sama marza ale wiekszymi obrotami. Mniejsza stope zwrotu z inwestycji odnotuje wlasciciel lokalu.

    • 18 10

    • okej inwestorze

      • 6 1

    • (2)

      To kiedy w końcu spadną?
      Bo czytam o tym od minimum 10 lat.

      • 9 1

      • Juz zaczely spadać (1)

        Duze osiedla na przedmiesciach sa po 6proc taniej. Coraz więcej ludzi. Hipotekami na mieszkania co same aie splacaja ma je puste. Kto pierwszy sprzeda dostanie wyzsza cene. Sentyment musi dojsc do calej grupy wlasicieli i bedzie obnizka cen.

        Wg. Ok pol roku moze rok trwac zmiana sentymentu.

        • 1 9

        • Śnij dalej

          Jak się nie ma miedzi to się u rodziców na pokoju siedzi :)

          • 3 1

  • wcąż ten sam problem. (5)

    Z punktu widzenia konsumenta jest za drogo,
    Zeby dwie osoby nie mogły się najeść i napić za 100 pln

    • 81 4

    • Jak chcesz tanio (2)

      to hot-dogi na stacji benzynowej.
      W restauracji placisz takze za kunszt, estetyke podania czy towarzystwo.

      • 3 54

      • Na stacjach jest drogo na maxa

        Najtaniej to samemu se ugotować parowe i wsadzić w dziurę w bułce

        • 21 1

      • Towarzystwo

        Powinno być za darmo

        • 15 3

    • to pytanie czego Ty oczekujesz od knajpy i na co się sama knajpa nastawia

      Bo ja nie widzę problemu, aby co jakiś czas wydać więcej, by poznać coś nowego, dobrze przyrzadzonego. Ale - _co jakiś czas_. Natomiast, gdy knajpa nastawia się na to, że regularnie co pare dni ktoś bedzie do nich

      Bo ja nie widzę problemu, aby co jakiś czas wydać więcej, by poznać coś nowego, dobrze przyrzadzonego. Ale - _co jakiś czas_. Natomiast, gdy knajpa nastawia się na to, że regularnie co pare dni ktoś bedzie do nich wpadał, no to niestety albo my musimy z pensjami trochę podskoczyć, albo knajpa musi się mniej wycenić (pytanie, czy da radę zrobić coś podobnie dobrego w niższej cenie...)

      • 15 1

    • Bez przesady. Nie stać to nie chodź i nie narzekaj nie masz pojęcia ile kosztuje utrzymanie lokalu100 zł za dwie osoby? Drogo idź do baru mlecznego

      • 0 5

  • Trochę drogo . W większości na talerzu zielenina .

    Przeleci to przez człowieka jak przez kaczkę i głodny jesteś za pół godziny.

    • 49 7

  • Bao wyglądają dość biednie (3)

    No i ta cena - zupełnie dla mnie niezrozumiała. Owszem bao są dobre ale mini bułeczka + trochę mięsa i 2 plastry za 3 dychy - przesada!

    • 58 2

    • Na żadnym ze zdjęć nie ma bao. (1)

      To po prostu jakieś bułki przekrojone wpół.

      • 11 0

      • To nawet nie bułki, a zwykle pampuchy

        • 8 0

    • Taniej wychodzi jak kupi się trzy Bao

      jest opcja w menu. 2 lub 3 sztuki. Jak były w trzy osoby to chyba korzystniej, a nie narzekać. 34-38 zł kosztują 3 sztuki.

      • 1 5

  • Wszystko pięknie (6)

    Tylko, czemu jak tamtędy przechodzę lokal świeci pustkami?

    • 30 10

    • Zbychu, przestan przechodzic, kiedy jest zamkniety. Ja dwukrotnie musialem "odpuscic" z powodu braku miejsc w Woosabi. Pozdrowienia

      • 14 13

    • Wszystko pięknie (1)

      Tylko, czemu jak tamtędy przechodzę, lokal swieci pustkami ? Jak wracam z pracy o 16.Wiec o tej porze już jest otwarty. Chyba ze tam maja czas na zegarze taki jak w Tajlandii...

      • 21 3

      • Czyli tradycyjnie już: drogo i do bani. Ale chociaż sobie ładne focie na insta można porobić. Będzie sukces!

        • 7 0

    • Zbyszek idz se wypij kieliszek

      • 6 3

    • bo jest drogo Zbychu i małe porcje, na przeciwko jest więcej ludzi bo się najeść można

      • 3 1

    • bo turystów nie ma :-)
      Wg mnie duża przytulniejszy jest ich lokal w Wrocławiu.
      U nas jest on umiejscowiony tak że głównym celem jest turysta.
      W Wrocławiu jest sobie na uboczu i zaglądają tam lokalsi ,

      bo turystów nie ma :-)
      Wg mnie duża przytulniejszy jest ich lokal w Wrocławiu.
      U nas jest on umiejscowiony tak że głównym celem jest turysta.
      W Wrocławiu jest sobie na uboczu i zaglądają tam lokalsi , zupełnie inna atmosfera w Wrocławiu niż u nas.
      W Gdańsku czułem się "zjedz i spadaj".
      W Wrocławiu jakoś tak spokojniej było.

      • 8 2

  • Kuchnia azjatycka skrojona na polskie podniebienie? (5)

    Czyli już wiem gdzie na pewno się nie stołować.

    • 44 5

    • Wielu osobom może zasmakować (1)

      Nie ma co oceniać gustów, ważne, aby ludziom smakowało :)

      • 4 14

      • okej, ale nie nazywajmy tego wtedy orginalnymi nazwami

        bo to wprowadza w blad ludzi, ktorzy oczekuja czegos innego, na co wskazuje nazwa. To jakbys poszedl do resutauracji polskiej i dostal gołąbki z nutella i bananami, bo ludziom to smakuje a ze wyglada jak golabki, to nazwalismy to gołabkami, ale pod gusta klienta

        • 23 1

    • (2)

      dokładnie, albo kuchnia jest azjatycka i pali w gębę jak powinna tam gdzie trzeba albo jest polska i kotlet z ziemniakami, nie lubię udawanej kuchni azjatyckiej

      • 15 3

      • Znawca kulinarny... (1)

        Kuchnia azjatycka musi palić... Większej głupoty nie słyszałem...
        To jak powiedzieć że kuchnia europejska musi być rozgotowana... Bo tak serwują ja w Azji: jeden rozgotowany kluch.

        • 2 2

        • Wcale nie znawca...

          W większości przypadków dania serwowane w Azji. Szczególnie południowo-wschodniej są po prostu ostre. Tak jak poprzednicy uważam że powinny zostać zachowane w oryginale.

          • 1 2

  • Byłem i tragedia

    Bułeczki z bao w ogóle nie przypominają tutaj tych ze zdjęć jeśli chodzi o wypełnienie, bardziej to 2 małe kawałki mięsa, ciapka sosu na środku i dwa plastry sałaty.

    Bowl z ryżem i kurczakiem to tez porażka, wszystko bez smaku, niedoprawione, suche. Trzeba było sos dobrać żeby przeszło przez gardło.

    • 33 4

  • czas na pizze po Polaka: kielbasa śląska i ser gouda

    nie rozumiem tej zmiany potraw pod Polaka, albo chcesz jesc orginalan kuchnie azjatycka, albo schabowego w 5 smakach. To jakby ktos otworzyl polską restauracje, ale bigos robil z ryżu zamiast kapusty i nazywal to polskim bigosem.

    • 34 2

  • Aioli (9)

    A wiecie, że byłem w biedronce na ul. Grunwaldzkiej i kucharz z aioli we Wrzeszczu kupował najtańszy makaron i inne produkty do tej restauracji. Pani z Biedronki mówiły, że kupują u nich 3 razy w ciągu dnia.

    • 27 5

    • aioli serwuje sniadania w cenie kawy, czego sie spodziewasz?

      • 16 1

    • A leczo robią z tych parówek w worach po 5 złotych za kilogram.

      • 13 1

    • Czy to nie fake news?

      • 1 8

    • Cienka ściema.

      • 0 8

    • hmmm....

      Jakis czas temu widzialem pana, ktory sprzedaje mieso drobiowie na Hali Targowej, jak w Biedronce kolo Domu Technika kupowal sporo miesa (piersi, udka itd.)
      Potem sprzedawane z cena "razy 2" no i oczywiscie drob od regionalnych, ekologicznych gospodarstw :-(
      masakra...

      • 9 0

    • (1)

      Masz pojęcie ile płaca za wynajem lokalu?

      • 0 2

      • a no chyba ze tak to spoko

        to mogą nawet dawac resztki ze smietnika i nazywac to ekodoliną

        • 2 1

    • licze (1)

      licze, ze trojmiasto udostepni twoje ip i bedziemy mogli się toba zająć.

      To już niszczenie renomy.

      • 0 2

      • tak trojmiasto udostepni moje ip

        jak ludzie twohego pokroju pracuja w ajoli to nie dziwi mnie, ze ta buda podaje jedzenie z marketu

        • 3 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.