Opinie (31) 10 zablokowanych

  • heh (12)

    usuwanie układu krwionośnego krewetki ... dobre. Zabrakło najwazniejszej informacji. Ile owe krewetki pozbawione układu krwionośnego smażyc lub grillować :)

    • 18 3

    • (3)

      Do czasu, aż się przyrumienią, to dość oczywiste.
      Możesz też zjeść surowe, jak masz zaufanego sprzedawcę, i do wszystkiego potrzebujesz dokładną instrukcję

      • 5 9

      • (2)

        zaufany sprzedawca - pomyliło ci się Marian. W Trójmiescie nie ma zaufanych sprzedawców krewetek bo to nie targ rybny w Honkongu. Zaufany sprzedawca w Lidlu? czy w Teco? Krewetki kiedy sie zarumienia sa juz twarde o konsystencji podeszwy

        • 18 2

        • (1)

          Zygmunt ale nudne masz życie jak kupujesz produkty online.

          • 0 8

          • yyyyy? spróbuj jeszcze raz tym razem po polsku

            • 5 0

    • (6)

      Oczywiście informacji ile pestek jest w ogórku. Garść ma każdy inną, jeden jak bochenek chleba, a kobiety mają jak mozarella. Jak tu gotować? :)

      • 1 3

      • (2)

        mozzarella tez jest różnych rozmiarów...i co teraz.....

        • 2 1

        • tak samo jak dłonie kobiet :)

          • 1 1

        • to fakt sa rózne rozmiary mozarelli. ale... w tym przepisie brak jest mozarelli!

          • 0 0

      • (2)

        ogórki mają pestki? to pewne nowum.

        • 0 3

        • (1)

          Pokaż mi ogórka bez pestek. Może jakiś wybryk się zdarzy, ale ogórki mają pestki.

          • 3 0

          • detal

            ogórki mają nasiona a nie pestki

            • 0 0

    • Zawsze krócej niż chciałbyś

      • 3 1

  • Ale to świetnie wygląda (3)

    Krewetki kocham w każdej postaci i ilości, choć najbardziej grillowane. Ja bym jeszcze dodała do tego świeżutką bagietkę, żeby nic sosiku nie zmarnować :)

    • 13 12

    • A ja parówków z biedronki i keczupu.

      • 11 0

    • Ola nigdy nie marnuj nawet kropelki sosiku !

      • 8 3

    • A ta bagietusia z masełkiem, czy bez?

      • 3 1

  • szaszłyki drewniane (1)

    A co z nimi? Bo kupiłem i zostały

    • 16 0

    • czyścisz sobie nimi zęby, następnie palisz w piecu. Nic się nie zmarnuje

      • 9 0

  • Kamila pyszny pomysł?

    Ciemną stronę w Tobie wyczuwam

    • 6 0

  • 16x proste historie

    • 4 0

  • nie ma czegoś takiego (1)

    jak "owoce morza". Owoce rosną na drzewach i krzewach. To co proponujecie tu do zjedzenia, to zwierzęta morskie. Nazywajmy po imieniu...

    • 6 9

    • XD

      XD

      • 4 1

  • Hmm (1)

    Za dużo smaków. Krewetki są tak delikatne, że nie znoszą dużej ilości dodatków.

    • 10 4

    • Szczególnie ta mrożona padlina jest strasznie delikatna

      Za którą u nas płaci się takie pieniądze

      • 4 0

  • Super przepis, uwielbiam krewety. Szkoda że u nas nie są tak dostępne i tanie jak na południu Europy.

    • 5 2

  • Zbyt duza ilość składników

    Jeśli coś ma być proste to składniki do wykonania nie powinny zajmować pół stołu. Włoska kuchnia jest tego najlepszym przykładem wszystko jest pyszne a im mniej składników tym lepiej.

    • 9 0

  • (1)

    Jak krewetki są świeże i dobrze oczyszczone to dać na patelnię razem z masełkiem z czosnkiem i tyle wystarczy. Nie ma w tym nic skomplikowanego.

    • 7 0

    • Z masłem*

      • 0 1

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.