Dodaj opinię

Opinie (67) 4 zablokowane

  • Ogladalem program o gosciu bodajze z Podlasia. Zajmuje sie ogorkami i ich kiszeniem. Wydzierzawil odcinek rzeki i trzyma tam pelno beczek. Jego ogorki biora najlepsze restauracje na swiecie. Nowy jork Hong kong...na polski rynek wogole ich nie sprzedaje. Ciekawe czy faktycznie takue dobre.
    3 miesiące
    • na pewno sa niedobre
      3 miesiące
    • A polscy rolnicy nieroby marudza jak jest zle i tylko daj, daj.
      Zainwestowac forse z unii, zaczac uprawiac warzywa odporne na susze itd

      Jest facet od sałaty. Wszystkie mcdonaldsy w Europie kupuja u niego sałate. Wiec jak sie chce to można.
      3 miesiące
  • To, że kiszonki a przede wszystkim kapusta kiszona jest zbawienna wielowymiarowo dla zdrowia bylo juz oczywiste za Króla Ćwieczka. Proste i zdrowe. Kopalnia witaminy C, ktora jest kluczowa dla odporności na wszelkie bakterie i wirusy :)
    Smażony dorsz, ziemniaczki pure z masełkiem i kapusta kiszona. Mniaaam :)
    3 miesiące
    • i sześciopak zimnego specjala do tego...
      3 miesiące
    • Ostanio ;
      rybka z Zat.Puckiej ,ziemniory i kapusia kwaszona ?
      dyzio
      3 miesiące
    • Potwierdzam z tymi kiszonkami
      król Jarosław
      3 miesiące
    • Z produktów fermentowanych bardzo dobre i zdrowe jest piwo
      3 miesiące
    • samo zdrowie
      Najlepsze to są suplementy z apteki, szczepionki na każdą odmianę wirusa, przetworzona żywność, i dużo MAC-ów plus Coca cola i siedzenie przed komputerem.Nie mówiąc o wszechobecnej pogoni i stresie.....
      3 miesiące
    • Kiszoną kapuste już dawno żeglarze ,zabierali na wyprawy,by szkorbutu się nie nabawić
      koneser kiszonek
      3 miesiące
  • koncerny farmacutyczne ich nienawidza! (3)
    oni znalezli jeden prosty trik na koronawirusa.

    jakby zarcie kiszonej cos pomagalo, to rząd by to przejal i wprowadzil ustawą obowiazek jej spozywania
    3 miesiące
  • Coś mi sie zdaje, że na dniach pojawi sie kolejna bekowa moda, tym razem będzie to lans na bycie "fit odporny". Zauważyłem, że obecnie, czyli w dobie epidemii i ograniczeń w wykorzystaniu mutisportów przez korpo niedzielnych fit ludzi- lans na bycie "fit" po małemu się wyczerpuje, kto miał na tym zarobić już zarobił, pojawi się wiec zapewne trend z lansowaniem się na egzotycznie brzmiące produkty wzmacniające odporność. Oczywiście produkty będą ładnie(wizualnie- musza być fotogeniczne) opakowane i w zaporowych cenach hehehe
    3 miesiące
    • Dokladnie. Ci sami ktorzy na insta #zostan w domu teraz beda fit przez egzotyczną gornolotnie brzmiacą dietę :D
      Zamiast kiszonej kspusty bedą różne wariacje kimchi :D
      3 miesiące
  • Czy dobre - nie wiem - ale bardzo drogie (6)
    Czy warto płacić 4x więcej za kiszoną kapustę? Muszę spróbować aby się przekonać.
    DR Kokerspaniel
    3 miesiące
    • Mozna zrobic samemu.
      Kapusta+ sól+ dodatki+pare tygodni i mamy za frriko.
      3 miesiące
      • Uhhh, raz spróbowałem i - nie, dziękuję. Przygotowanie trwa (produkty kosztują, nie ma nic za friko), a efekt ten sam co sklepowy.
        3 miesiące
        • I tu sie mylisz albo nie robiles samemu.
          Sklepowa kapusta jest beznadziejna w porownaniu z wlasna.
          We wlasnej nawet naczynie ma znaczenie w jakim jest kapusta kiszona.
          ja
          3 miesiące
      • tylko produkty dobrze, żeby były ze sprawdzonego źródła; p.Bator mówi, że najprościej zrobić buraki...w jednym miejscu kupione warzywa, wszystko zrobione tak samo, jak wcześniej a coś jednak nie wyszło
        dorian.grey
        3 miesiące
    • zarabiam
      wiec moge kupic proste
      3 miesiące
    • KKPrzepis
      Zrób swoją własną, Kapusta+ marchew+jabłka+ziele angielskie+liście laurowe+ kminek & sól (około 10-15 gra na kg masy składników), odpowiednie naczynie do kiszenia i 7 dni kiszenia i masz. To jest na prawdę proste, zdrowe i dużo tańsze. Robię to od paru dobrych lat. Polecam spróbować.
      3 miesiące
  • Zakwasownia i te ich ceny na eko bazarku (6)
    Pomysł dla paniuś w Mercedesie a nie dla większości polakow
    Sam sobie zrobię zakwas
    3 miesiące
    • jak dla cb mercedes to szczyt luksusu, wez sie do roboty
      mozeniejestes
      3 miesiące
      • mercedes się skończył na "okularniku", obecnie z " eleganckiego samochodu szefa kupionego za gotówkę" stał się wozem dla utrzymanek-lodziarek wzietego na raty(leasing na firme sponsora)
        3 miesiące
        • po co komus w portfel zagladasz cebulaku.Nie twoja sprawa jak ktos wydaje zarobione pieniadze.Chyba, że chcialeś/chciałaś byc utrzymankiem/nka, ale masz twarz jak tatarskie siodlo i nikt Cie nie chce.
          opcjonalny
          3 miesiące
        • A Metallica
          skończyła się na Kill'em all!
          old Zaspa native
          3 miesiące
  • ceny zawrotne i bardzo przesadzone (1)
    Ceny zakwasowni sa baardzo duze. Lepiej samemu zrobic kapuste kiszona, zakwas buraczany czy kiszone ogorki.
    ceny dla bogaczy
    lenka
    3 miesiące
    • babcie masowo przychodzą do marketów ze słoikami i wybierają caaały sok z kiszonej kapusty, otwierają przy tym każde opakowanie i zlewają tylko sok... widziałem to wiele razy , zwłaszcza Lecler na psim morzu
      3 miesiące
  • No cóż...ceny naprawdę wysokie. Ale to co bio musi kosztować. Oni akurat stosują tylko najwyższej jakości produkty (1)
    A to ma swoją cenę. Serce boli, gdy za mały słoiczek kimchi musisz zapłacić 20 zł, a za butelkę zakwasu buraczanego 15zł. A taka butelka wystarczy na 2-3 dni.
    3 miesiące
  • Nie ma jak dobrze zakiszony ogórek. (1)
    3 miesiące
  • Przypominam ze Bruksela chciała zakazac produkcji wszystkich Produktów fermentowanych bo uznali je za szkodliwe dla zdrowia! (3)
    3 miesiące

Twoja opinia

zamknij

Dodając opinię akceptujesz regulamin dodawania opinii.
Administratorem Twoich danych osobowych jest Trojmiasto.pl Sp. z o.o.. Szczegóły przetwarzania danych znajdują się w polityce prywatności.

Walczymy z przemocą słownąKasujemy opinie obraźliwe i nie na temat