Dodaj opinię

Opinie (50) 2 zablokowane

  • drogo.pójdę z rodziną dwoje dorosłych plus dwoje dzieci, Dania napoje, deser, napiwek ... (7)
    To minimum 300 zl. Troszkę za dużo jak na jeden obiad.
    1 rok
    • siedź w domu przy szynce wieprzowej w promocji za 8.99 i ziemniakach za 0.69zł
      1 rok
      • A możesz też pójść do restauracji
        I dostać szynkę wieprzową za 8.99, ziemniaki za 0.69 i szlaczek z sosu za 0.13.
        I zapłacić 50 pln :)
        1 rok
    • Manu (już z deserem) kosztuje 49zł za osobę, a do tego dla dorosłych masz drinka z martini gratis. Więc nawet jeśli domówisz napoje, to nie powinno przekroczyć 220-230 zł za obiad dla 4 osób : przystawka + danie główne + deser + napoje + drink dla dorosłych. Myślę, że raz na jakiś czas, nawet przy ograniczonym budżecie, można pozbierać trochę pieniędzy i dla zdrowia psychicznego wyjść z domu do ludzi... :)
      1 rok
    • Jak dwoje dzieci to masz 500+
      Więc nie marudź
      1 rok
    • Jak 49 zlotych to dla Ciebie za drogo to weź udział w konkursie
      1 rok
    • e tam
      Zostanie Ci jeszcze 200 zł reszty
      1 rok
    • Do licha, a nie można Tydzień Restauracji?
      1 rok
  • I zaczęło się... (4)
    W biedrze taniej
    1 rok
    • ..taniej. dlatego w wielu restauracjach jest towar z biedry.
      1 rok
      • miejska legenda stworzona przez tych co nie chodzą jeść na mieście (2)
        1 rok
        • Wiejska legenda stworzona przez tych, którzy próbują rano kupić śniadanie.
          No, ale 20kg szynki na fakturę to przecieć każdy rano kupuje, nie?
          1 rok
        • ..nie legenda.. Z pierwszej reki - znana Restauracja w sopocie..biedra nie jest moze podstawowym dostawca surowca (to bardziej selgros/makro) ale dwie wizyty w tygodniu w biedrze sa normalne.
          1 rok
  • Drogie jak na praktycznie menu degustacyjne (2)
    Restauracje generalnie obcinaja gramatury porcji do wszelkich tego typu "wydarzen" ..ale biznes sie kreci co tylko potwierdza, ze ludzie to barany
    1 rok
  • "week" (1)
    chodzi tutaj o słoik Wecka?
    Po polsku już nie da rady?
    fioleta
    1 rok
  • byłam. zaczeło sie od oczekiwania na stolik, po złożeniu zamowienia otrzymałam porcję mniejszą niż zwykle. (4)
    stolik w rogu sali, w środku czekali następni chętni którzy wzrokiem poganiali mnie żebym szybciej zjadła i zwolniła miejsce, bo oni też chcę napełnić brzuchy. nie polecam.
    1 rok
    • bzdura
      Wydaje mi się, że nie brałaś udziału w tego typu wydarzeniu, bo korzystając z menu za 49zł nie wybierasz menu w restauracji, tylko przy rezerwacji stolika zaznaczasz co będziesz jeść. Podobnie zresztą z czekaniem na stolik - rezerwujesz go na konkretną godzinę, a goście mają 90 minut na posiłek, więc nie jest to czas, w którym nie da się zjeść 3 daniowego obiadu. Nie rozumiem dlaczego ludzie narzekają zanim sami na prawdę wezmą w tym udział...
      1 rok
    • Po co kłamiesz??
      Stolik oraz dania z menu są już wybrane dzien wczesniej
      Moni
      1 rok
    • Jesteś zwykłym petem I żryj gruz kłamco jak niemasz 5 dych na obiad (1)
      1 rok
  • Jak zwykle Tendencja głupkowata ankieta
    1 rok
  • po ostatnim mam dosyc, ta akcja miala zachecac klientow
    a mialem wrazenie, ze znalezli sobie restauratorzy frajerow, z ktorych mozna zebrac kase i dac im gorsze doswiadczenie. Przebil wszytskich obiad w Winestone w dawnym hotelu Gdynia. Kelner serio uznal to za sesje promocyjna, wiec prawie cala kolacje nawijal o kolekcji win lokalu i namawial do zakupu.

    Tym razem podziekuje
    Jack
    1 rok
  • Uwielbiam ten festiwal (1)
    W tej edycji napewno wybiorę się do
    By The way.
    R
    1 rok
    • Też pójdę bo widać będą sami ludzie z klasą i obyci w świecie - językowo też.
      Taki kosmopolityczny weekend.
      1 rok
  • 49 zł za 3 daniowe menu i do tego drink z martini to dużo? (2)
    Marcin
    1 rok
  • W końcu ! Ile można czekać
    1 rok

Twoja opinia

zamknij
STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii