2018-04-17 06:14
To minimum 300 zl. Troszkę za dużo jak na jeden obiad.
2018-04-17 07:48
siedź w domu przy szynce wieprzowej w promocji za 8.99 i ziemniakach za 0.69zł
2018-04-17 17:22
I dostać szynkę wieprzową za 8.99, ziemniaki za 0.69 i szlaczek z sosu za 0.13.
I zapłacić 50 pln :)
2018-04-17 08:50
Manu (już z deserem) kosztuje 49zł za osobę, a do tego dla dorosłych masz drinka z martini gratis. Więc nawet jeśli domówisz napoje, to nie powinno przekroczyć 220-230 zł za obiad dla 4 osób : przystawka + danie główne +
Manu (już z deserem) kosztuje 49zł za osobę, a do tego dla dorosłych masz drinka z martini gratis. Więc nawet jeśli domówisz napoje, to nie powinno przekroczyć 220-230 zł za obiad dla 4 osób : przystawka + danie główne + deser + napoje + drink dla dorosłych. Myślę, że raz na jakiś czas, nawet przy ograniczonym budżecie, można pozbierać trochę pieniędzy i dla zdrowia psychicznego wyjść z domu do ludzi... :)
2018-04-17 09:44
Jak dwoje dzieci to masz 500+
Więc nie marudź
2018-04-17 10:12
2018-04-17 11:21
Zostanie Ci jeszcze 200 zł reszty
2018-04-17 14:29
2018-04-17 07:33
W biedrze taniej
2018-04-17 07:39
..taniej. dlatego w wielu restauracjach jest towar z biedry.
2018-04-17 13:23
2018-04-17 17:26
No, ale 20kg szynki na fakturę to przecieć każdy rano kupuje, nie?
2018-04-17 20:35
..nie legenda.. Z pierwszej reki - znana Restauracja w sopocie..biedra nie jest moze podstawowym dostawca surowca (to bardziej selgros/makro) ale dwie wizyty w tygodniu w biedrze sa normalne.
2018-04-17 07:36
Restauracje generalnie obcinaja gramatury porcji do wszelkich tego typu "wydarzen" ..ale biznes sie kreci co tylko potwierdza, ze ludzie to barany
2018-04-17 09:58
2018-04-17 20:36
Zapewniam Cie, to nie bedzie to samo, take samo, danie.
2018-04-17 08:03
chodzi tutaj o słoik Wecka?
Po polsku już nie da rady?
2018-04-17 09:26
2018-04-17 08:10
stolik w rogu sali, w środku czekali następni chętni którzy wzrokiem poganiali mnie żebym szybciej zjadła i zwolniła miejsce, bo oni też chcę napełnić brzuchy. nie polecam.
2018-04-17 08:54
Wydaje mi się, że nie brałaś udziału w tego typu wydarzeniu, bo korzystając z menu za 49zł nie wybierasz menu w restauracji, tylko przy rezerwacji stolika zaznaczasz co będziesz jeść. Podobnie zresztą z czekaniem na
Wydaje mi się, że nie brałaś udziału w tego typu wydarzeniu, bo korzystając z menu za 49zł nie wybierasz menu w restauracji, tylko przy rezerwacji stolika zaznaczasz co będziesz jeść. Podobnie zresztą z czekaniem na stolik - rezerwujesz go na konkretną godzinę, a goście mają 90 minut na posiłek, więc nie jest to czas, w którym nie da się zjeść 3 daniowego obiadu. Nie rozumiem dlaczego ludzie narzekają zanim sami na prawdę wezmą w tym udział...
2018-04-17 09:24
Stolik oraz dania z menu są już wybrane dzien wczesniej
2018-04-17 09:53
2018-04-17 09:58
2018-04-17 08:25
2018-04-17 09:15
a mialem wrazenie, ze znalezli sobie restauratorzy frajerow, z ktorych mozna zebrac kase i dac im gorsze doswiadczenie. Przebil wszytskich obiad w Winestone w dawnym hotelu Gdynia. Kelner serio uznal to za sesje promocyjna, wiec prawie cala kolacje nawijal o kolekcji win lokalu i namawial do zakupu.
Tym razem podziekuje
2018-04-17 09:22
W tej edycji napewno wybiorę się do
By The way.
2018-04-17 09:59
Też pójdę bo widać będą sami ludzie z klasą i obyci w świecie - językowo też.
Taki kosmopolityczny weekend.
2018-04-17 09:45
2018-04-17 09:59
Tu większość oczekuje 4,9 zł.
I do tego martini aż do porzygania.
2018-04-17 10:00
2018-04-17 10:00
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.