2018-10-18 06:13
czy ilnicki z,to pana brat
2018-10-18 06:37
z tych zdjec to naprawde fajny szef. ciekawe czy w robocie tez sie tak caly dzien usmiecha do pracownikow?
2018-10-18 06:39
rola szefa nie jest ciagle usmiechanie sie do ludzi oni maja zrobic swoje i juz, czym wiecej sie do nich usmiechasz tym mniej robia- tak to wyglada w naszym kraju nie wazne jaki zawod
2018-10-18 06:40
no ładnie ładnie
2018-10-18 09:19
akamera to jego pracownik?
ja sie usmiecham do zony, przyjaciol, a do ciebie bym sie nie usmiechnal.
2018-10-18 22:48
tak :D
2018-10-18 06:38
potrzeba nam wiecej pzytywnych ludzi :)
2018-10-18 08:26
W programie bake off wielki znawca. Widać po jego sposobie bycia, że ciężki z niego szef. Nie chciałbym z nim pracować.
2018-10-18 08:58
Kiedys ogladalam a dzis to porazka
Aby byc expertem w tej branzy nie tylko lans sie liczy ale takze smak i estetyka Niestety niektorym brak nawet tego :(
2018-10-18 10:52
Beznadziejny komentarz, bo z samych ruchów widać precyzję, znawstwo i profesjonalizm u p. Krzysztofa, no może u Michała Brysia wygląda to nieco inaczej ale to nie z tym ostatnim jest wywiad.
Wyraźnie się obnażyłeś,
Beznadziejny komentarz, bo z samych ruchów widać precyzję, znawstwo i profesjonalizm u p. Krzysztofa, no może u Michała Brysia wygląda to nieco inaczej ale to nie z tym ostatnim jest wywiad.
Wyraźnie się obnażyłeś, że nigdy lub ledwie kilka razy coś udało ci się upiec i niekoniecznie dobrze.
p.s. cukiernictwo to precyzja.
Jeśli w przepisie jest 100 g cukru, to tyle ma być, mają być 3 jajka to 3 a nie 4 czy 2.
Oczywiście coś wyjdzie ale nie to co się zamierzało, w tym tkwi różnica i znawstwo, szczerze mówiąc często nie doceniane.
P.S.2. Są oczywiście chwalipięty ale cukiernik to mało popularne na razie zjawisko, więc taka krytyka póki co bardzo mocno na wyrost.
2018-10-18 09:13
Jaki pozytywny człowiek i pozytywny wywiad.. miło się czyta!
2018-10-18 09:26
a potem zdziwienie jacy grubi
2018-10-18 10:43
w odróżnieniu od programów typu "miszcz patelenki" z jednego jedynego powodu, widząc tylko to co nam pokażą, jestem w stanie wyobrazić sobie ten smak, oczywiście nie zawsze a w większości przypadków.
Chodzi o
w odróżnieniu od programów typu "miszcz patelenki" z jednego jedynego powodu, widząc tylko to co nam pokażą, jestem w stanie wyobrazić sobie ten smak, oczywiście nie zawsze a w większości przypadków.
Chodzi o pamięć smaku, czyli cukier, czekolada, wypieki czyli ciasto, krem na bazie śmietany, lukier, malina, inne owoce, jak smakuje karmel i przypalone ciasto itd to wszystko mamy w pamięci, więc jesteśmy w stanie mniej więcej dopowiedzieć sobie smak.
Tego w programach gdzie głównie drze się ryja albo bezczelnie łże prezentując danie jurorom, nie ma, bo tam kombinacji smakowych jest nieograniczona ilość.
Cukiernictwo jednak w porównaniu do przeciętnej kulinarnej umiejętności, to jednak precyzja i zgoda z p. Krzysztofem, że w daniach da się czasem coś uratować w cukiernictwie najczęściej zły wypiek idzie do kosza.
2018-10-18 11:39
Niestety ceny wyrobów w jego cukierni na osiedlu Garnizon są horendalnie wysokie.
Cena nie odzwierciedla jakości i wielkości wyrobów.
2018-10-18 13:35
12-15 zł za te cuda to jak za darmo. Jestem w UMAM prawie codziennie.
2018-10-18 13:37
Właśnie za klasę, grzecznosc....
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.