Opinie (20)

  • BRAVO

    czy ilnicki z,to pana brat

    • 2 2

  • usmiech schetyny (4)

    z tych zdjec to naprawde fajny szef. ciekawe czy w robocie tez sie tak caly dzien usmiecha do pracownikow?

    • 7 2

    • (2)

      rola szefa nie jest ciagle usmiechanie sie do ludzi oni maja zrobic swoje i juz, czym wiecej sie do nich usmiechasz tym mniej robia- tak to wyglada w naszym kraju nie wazne jaki zawod

      • 1 1

      • czyli co? usmiecha sie sztucznie do kamery? (1)

        no ładnie ładnie

        • 1 1

        • akamera to jego pracownik?
          ja sie usmiecham do zony, przyjaciol, a do ciebie bym sie nie usmiechnal.

          • 2 3

    • tak :D

      • 0 0

  • super

    potrzeba nam wiecej pzytywnych ludzi :)

    • 12 1

  • Na zdjęciu uśmiech.

    W programie bake off wielki znawca. Widać po jego sposobie bycia, że ciężki z niego szef. Nie chciałbym z nim pracować.

    • 7 9

  • program a czlowiek (1)

    Kiedys ogladalam a dzis to porazka
    Aby byc expertem w tej branzy nie tylko lans sie liczy ale takze smak i estetyka Niestety niektorym brak nawet tego :(

    • 0 6

    • Beznadziejny komentarz, bo z samych ruchów widać precyzję, znawstwo i profesjonalizm u p. Krzysztofa, no może u Michała Brysia wygląda to nieco inaczej ale to nie z tym ostatnim jest wywiad.
      Wyraźnie się obnażyłeś,

      Beznadziejny komentarz, bo z samych ruchów widać precyzję, znawstwo i profesjonalizm u p. Krzysztofa, no może u Michała Brysia wygląda to nieco inaczej ale to nie z tym ostatnim jest wywiad.
      Wyraźnie się obnażyłeś, że nigdy lub ledwie kilka razy coś udało ci się upiec i niekoniecznie dobrze.

      p.s. cukiernictwo to precyzja.
      Jeśli w przepisie jest 100 g cukru, to tyle ma być, mają być 3 jajka to 3 a nie 4 czy 2.
      Oczywiście coś wyjdzie ale nie to co się zamierzało, w tym tkwi różnica i znawstwo, szczerze mówiąc często nie doceniane.

      P.S.2. Są oczywiście chwalipięty ale cukiernik to mało popularne na razie zjawisko, więc taka krytyka póki co bardzo mocno na wyrost.

      • 0 0

  • Miło się czyta

    Jaki pozytywny człowiek i pozytywny wywiad.. miło się czyta!

    • 7 2

  • Jedzcie wiecej slodkiego

    a potem zdziwienie jacy grubi

    • 5 6

  • Lubie oglądać Bake Off

    w odróżnieniu od programów typu "miszcz patelenki" z jednego jedynego powodu, widząc tylko to co nam pokażą, jestem w stanie wyobrazić sobie ten smak, oczywiście nie zawsze a w większości przypadków.
    Chodzi o

    w odróżnieniu od programów typu "miszcz patelenki" z jednego jedynego powodu, widząc tylko to co nam pokażą, jestem w stanie wyobrazić sobie ten smak, oczywiście nie zawsze a w większości przypadków.
    Chodzi o pamięć smaku, czyli cukier, czekolada, wypieki czyli ciasto, krem na bazie śmietany, lukier, malina, inne owoce, jak smakuje karmel i przypalone ciasto itd to wszystko mamy w pamięci, więc jesteśmy w stanie mniej więcej dopowiedzieć sobie smak.
    Tego w programach gdzie głównie drze się ryja albo bezczelnie łże prezentując danie jurorom, nie ma, bo tam kombinacji smakowych jest nieograniczona ilość.
    Cukiernictwo jednak w porównaniu do przeciętnej kulinarnej umiejętności, to jednak precyzja i zgoda z p. Krzysztofem, że w daniach da się czasem coś uratować w cukiernictwie najczęściej zły wypiek idzie do kosza.

    • 1 0

  • ??? (1)

    Niestety ceny wyrobów w jego cukierni na osiedlu Garnizon są horendalnie wysokie.
    Cena nie odzwierciedla jakości i wielkości wyrobów.

    • 5 11

    • 12-15 zł za te cuda to jak za darmo. Jestem w UMAM prawie codziennie.

      • 3 4

  • Uwielbiam Pana...

    Właśnie za klasę, grzecznosc....

    • 5 0

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.