Opinie (41) 4 zablokowane

  • (1)

    Teraz używają pincety, kiedyś chochli

    • 67 4

    • stosownie do porcji

      • 6 0

  • :D

    Dzięki za wspaniały sponsorowany artykuł

    • 43 15

  • wystrój (3)

    Co do jednego zgoda- jeszcze 2-3 lata temu, kiedy nowych lokali było znacznie mniej, wystrój betonowy z surowym drewnem, cegłami, kredowymi tablicami- był okej. Dziś niestety to się opatrzyło i albo idzie w stronę białego minimalizmu, albo ciągłego betonu, drewna. Bez pomysłów to niestety, a szkoda

    • 32 2

    • Mnie osobiście przeszkadza, że właściciele nad wyraz często chcąc przykuć uwagę idąc w januszową stronę i przesadzają z reklamą- chodzi mi o zamazywanie szyb z wypisanym menu. Idąc przez Sopot Centrum czy inne lokale

      Mnie osobiście przeszkadza, że właściciele nad wyraz często chcąc przykuć uwagę idąc w januszową stronę i przesadzają z reklamą- chodzi mi o zamazywanie szyb z wypisanym menu. Idąc przez Sopot Centrum czy inne lokale monciakiem, czy w okolicach długiej co 2. knajpa ma pobazgrane okna białymi mazakami. Siedząc w środku- duży dyskomfort, z zewnątrz kicz

      • 29 3

    • Moje ulubione ubiegłoroczne nowości: SOPOT Projektowa, Cały Gaweł GDAŃSK Long Street 52, Ping Pong GDYNIA Tłok, Pasta Miasta

      • 7 10

    • Wystrój

      Polecam przejść się do Craft Cocktails w Gdańsku, tam stanowczo nie poszli na łatwiznę :)

      • 0 0

  • czy Beacia test smaku mogłaby wrócić? przecież może nie czytać komentarzy. (2)

    • 20 2

    • tia

      a co, tęsknisz za komentarzami 'co tak drogo, lepiej zrobić w domu schabowego...'

      • 7 1

    • beata niedlugo wraca

      bedzie testowac dietetykow. cykl "wspomnienie smaku".

      • 2 2

  • dziękuję panie Stafiej

    teraz juz wiem ze nie tedy droga w moim bistro

    • 15 0

  • (3)

    Eeee tam nie ma jak to schaboszczak w Barze Mlecznym na Władka IV w Gdyni.

    • 11 8

    • (2)

      sredni, wcale nie tak tanio i nieciekawi klienci

      • 6 1

      • Zimne sine ziemniaki (1)

        • 2 0

        • sine ziemne zimniaki

          • 3 0

  • tak sobie myślę (1)

    że hodowanie czego cokolwiek,na terenie stoczni nie jest dobrym pomysłem,dużo chemii i pyłu w powietrzu

    • 16 5

    • :((((

      • 0 0

  • Farma w stoczni, czyli unikatowy projekt restauracji Metamorfoza. (2)

    -extra i eko z oparami farb ,chemii ,spawania i szlifowania... napewno zdrowe mniam.

    • 39 3

    • (1)

      W lakier zaparkowanego pod stocznią samochodu, powbijaly mi się opiłki
      metali i lakierów.życzę smacznego !

      • 5 0

      • lakier byl ze smalcu

        zapomnialem napisac

        • 2 1

  • kiedyś na terenie stoczni był przemysł a teraz warzywniak

    • 15 1

  • filozofia karmienia?

    musze sprawdzic czy pampers ma filozofie robienia kupki! polecam redaktorowi oprocz zarcia w lokalach rowniez korki z polaka.

    • 8 5

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.