2020-03-24 08:11
Uczcie ich o tym ze jedzenie jest naszpikwoane chemia i po 2-3 dniach otwarcia na szynce tańczą zarazki ;)
2020-03-25 08:33
Mówisz, że naszpikowane chemią (utrwalacze jak azotany, azotyny czy fosforany) a jednocześnie, że po 2 dniach "tańczą zarazki" tj. że gniją? To jak to w końcu jest :)
2020-03-24 08:19
we wszystkich z nas bije takie samo serduszko . Niestety dzieci już w wieku przedszkolnym potrafią bardzo dokuczać dzieciom trochę inaczej wyglądającym. Jeżeli do 1O roku życia dziecka nie nauczysz je chociaż namiastkę empatii to jej brak u twojego dziecka z czasem obróci się kochany rodzicu przeciwko Tobie.
2020-03-24 10:18
2020-03-24 08:24
Wystarczyłyby w lodówkach lampy UV, promieniowanie gamma lub zwykłe komory próżniowe ale to już kwestia technologii . W końcu mamy dopiero XXI wiek, nie spodziewajmy się niczego nadzwyczajnego.
2020-03-24 09:41
mimo wszystko warto by było również pokazać dzieciom jak naprawdę wygląda produkcja mleka.
2020-03-24 11:53
Super dziewczyny i wspaniały pomysł. Oby więcej takich akcji! Pozdrawiam
2020-03-25 08:34
2020-03-26 03:14
W pełni się z autorem artykułu zgadzam
2020-03-28 00:52
Zacznijcie od tego edukacji co to jest jedzenie! Puste kalorie czyste węgle " rak dzisiejszych czasów".
Dobre jedzenie wytrzymuje dużo dłużej i daje wartości odżywcze witaminy, minerały. Dobre jedzenie syci
Zacznijcie od tego edukacji co to jest jedzenie! Puste kalorie czyste węgle " rak dzisiejszych czasów".
Dobre jedzenie wytrzymuje dużo dłużej i daje wartości odżywcze witaminy, minerały. Dobre jedzenie syci mniejszą ilością i daje energię. To co się sprzedaje to chemia w postaci konserwantów niszczących florę jelitową, barwników, pestycydów. Praktycznie wszystkie produkty posiadają w składzie dodatki cukru! po co? bo uzależnia... Czemu o tym się nic nie mówi tylko o śmieciowym jedzeniu którego miejsce jest w koszu. Jego produkcja powinna być zabroniona, lub oznaczana etykietami toksyczne. Teraz ludzie chorują co drugi na tarczycę, jelita, udary, zawały, rak. Nie znam w pełni zdrowej osoby. Przez taki protokół żywieniowy mamy właśnie problemy z tą epidemią, nikt nie ma odporności! Zacznijcie edukować młodzież jak prawidłowo komponować posiłki niskowęglowodanowe, warzywne, zdrowe w tłuszcze omega 3 epa,dha, niefaszerowane mięso, jaja. Wtedy nikt nie będzie wyrzucał jedzenia bo jest proste szybkie i wartościowe.
Zacznijcie myśleć i dbać o swoje zdrowie bo kolejna epidemia może okazać się fatalna w skutkach.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.