Opinie (10) 2 zablokowane

  • (1)

    Uczcie ich o tym ze jedzenie jest naszpikwoane chemia i po 2-3 dniach otwarcia na szynce tańczą zarazki ;)

    • 9 5

    • Coś mi tu się nie spina

      Mówisz, że naszpikowane chemią (utrwalacze jak azotany, azotyny czy fosforany) a jednocześnie, że po 2 dniach "tańczą zarazki" tj. że gniją? To jak to w końcu jest :)

      • 5 0

  • Trzeba uczyć dzieci od małego ,że nie ważne ,że niektórzy z nas są grubi ,rudzi , starzy itd. bo (1)

    we wszystkich z nas bije takie samo serduszko . Niestety dzieci już w wieku przedszkolnym potrafią bardzo dokuczać dzieciom trochę inaczej wyglądającym. Jeżeli do 1O roku życia dziecka nie nauczysz je chociaż namiastkę empatii to jej brak u twojego dziecka z czasem obróci się kochany rodzicu przeciwko Tobie.

    • 13 3

    • nie ważne czy żarcie z chemią czy nie uczmy dzieci nie marnować żywności , super pomysł.

      • 8 0

  • To nie my marnujemy tylko bakterie i grzyby nam zżerają.

    Wystarczyłyby w lodówkach lampy UV, promieniowanie gamma lub zwykłe komory próżniowe ale to już kwestia technologii . W końcu mamy dopiero XXI wiek, nie spodziewajmy się niczego nadzwyczajnego.

    • 3 6

  • Super akcja...

    mimo wszystko warto by było również pokazać dzieciom jak naprawdę wygląda produkcja mleka.

    • 7 1

  • Świetny pomysł

    Super dziewczyny i wspaniały pomysł. Oby więcej takich akcji! Pozdrawiam

    • 8 0

  • Super, że o tym myślą i burzą schemat, że dzieciaki tylko instagram/tinder/fortnite. Szacun

    • 4 0

  • Robinson

    W pełni się z autorem artykułu zgadzam

    • 0 0

  • To nie jest jedzenie

    Zacznijcie od tego edukacji co to jest jedzenie! Puste kalorie czyste węgle " rak dzisiejszych czasów".
    Dobre jedzenie wytrzymuje dużo dłużej i daje wartości odżywcze witaminy, minerały. Dobre jedzenie syci

    Zacznijcie od tego edukacji co to jest jedzenie! Puste kalorie czyste węgle " rak dzisiejszych czasów".
    Dobre jedzenie wytrzymuje dużo dłużej i daje wartości odżywcze witaminy, minerały. Dobre jedzenie syci mniejszą ilością i daje energię. To co się sprzedaje to chemia w postaci konserwantów niszczących florę jelitową, barwników, pestycydów. Praktycznie wszystkie produkty posiadają w składzie dodatki cukru! po co? bo uzależnia... Czemu o tym się nic nie mówi tylko o śmieciowym jedzeniu którego miejsce jest w koszu. Jego produkcja powinna być zabroniona, lub oznaczana etykietami toksyczne. Teraz ludzie chorują co drugi na tarczycę, jelita, udary, zawały, rak. Nie znam w pełni zdrowej osoby. Przez taki protokół żywieniowy mamy właśnie problemy z tą epidemią, nikt nie ma odporności! Zacznijcie edukować młodzież jak prawidłowo komponować posiłki niskowęglowodanowe, warzywne, zdrowe w tłuszcze omega 3 epa,dha, niefaszerowane mięso, jaja. Wtedy nikt nie będzie wyrzucał jedzenia bo jest proste szybkie i wartościowe.
    Zacznijcie myśleć i dbać o swoje zdrowie bo kolejna epidemia może okazać się fatalna w skutkach.

    • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.