2019-05-26 12:21
Opinia wyróżniona
Każdy kto kiedyś jadł zupę cebulową wie, jak bardzo jest słodka mimo niedodawania cukru. Nie ma więc sensu szyderczo takich lodów porównywać do kiszonej kapusty czy czosnku. Poza tym, nikt was nie zmusza do jedzenia ich, jeśli wolicie bardziej typowe smaki.
2019-05-27 05:39
no, to prawda, ja to kiedys widziałem ,jak jedna babcia wcinała cebulę zupełnie jak jabłko,
przysięgam
2019-05-25 11:13
ktoś mocno odleciał
2019-05-25 11:16
no prawie jak w dyżmie - sałatki szkoda :))))
2019-05-25 23:38
I talerzyka!
2019-05-28 10:23
2019-05-26 00:15
Formy nad treścią i brak pomysłu na smaczną a zarazem normalną kuchnie powoduje wysyp takich bzdurnych przepisów . Proponuję lody o smaku brukselki
2019-05-25 11:45
2019-05-26 22:21
Buraków najwiecej na drogach i parkingach centrum handlowego. Na lody się raczej nie nadają, ale do ludzi raczej tez nie.
2019-05-25 12:49
Też jestem autorką. Robię autorskie obiady i kolacje w mojej kuchni . Już 30 lat ,a nie wiedziałam kim jestem.
2019-05-25 14:16
ja za to ponad 40 lat jestem kucharzem,podobno niezlym, troche obytym z roznymi kuchniami swiata,ale tez nikt nie nazwal moich "projektow"autorskimi, a mnie autorem,co uwazam za gruby powod,aby wpasc w kompleksy, o wynalazkach nie wspomne!!!
2019-05-26 12:40
Te swoje kartofle.
2019-05-25 14:25
prawie jak geslerowa
2019-05-25 12:53
w restauracji Mulk lody cebulowe są podawane od kilku lat!!!!! Autorski plagiat?
2019-05-26 11:09
Nie wiem czy w Willi są autorskie, jednak są podawane tam od początku działania hotelu. Mulka jeszcze wtedy nie było....
2019-05-28 00:25
2019-05-25 14:30
ze śledziem solonym nadziewanym kiszonym ogórkiem i dżemem, wprost wbitym na sztorc
2019-05-25 16:25
A kiedy tam będzie można normalnie zjeść .?
Nie mówię o kuchni barowej ale polskiej tradycyjnej
Villa z36 roku aż się prosi schabowy z kostka ,pieczony ziemniak,zasmażana młoda kapusta,lub przegrzebki z rusztu na szparagach ,lub śledź na polslodko z ziemniakami i mizeria
2019-05-25 19:36
To co wymieniłeś to kuchnia niemiecka, a nie Polska!
2019-05-26 08:14
chociaż ja przepadam za kotletem ziemniaczanym, lub jajecznym w panierce.
a typowo polskie są: karp po żydowsku, ryba po grecki i sałatka po bretońsku ... i nie robię tu sobie wcale jaj, po prostu narody - z nazw tych potraw - to takich zupełnie u siebie nie znają
2019-05-28 18:05
Kiszka ziemniaczana a nie kiełbasa.
2019-05-26 00:45
Albo kebab...
2019-05-26 09:29
2019-05-26 11:34
jeszcze mają tam schab z kostką, ziemniakami pieczonymi i kapustą zasmażaną. więc chyba można normalnie zjeść, tylko trzeba chcieć się dowiedzieć co dają :-P
2019-05-26 11:41
Schab z kostką, z kapustą zasmażaną, śledź oraz inne tradycyjne dania były w karcie zimowej.
2019-05-26 18:03
oczywiście kuchnia polska z cenami dla przeciętnych Polaków
2019-05-25 17:05
Goście powinni ubrać się inaczej a szef kuchni popracować nad prezentacją.
2019-05-25 17:56
Kiedy lody z kiszonej kapusty?
2019-05-25 19:16
tuż po otwarciu to juz wtedy w menu były lody cebulowe
2019-05-26 08:27
2019-05-26 00:19
"Kolacja, która odbyła się w piątkowy wieczór była wydarzeniem zamkniętym"
"Zależy nam na przełamaniu mitu niedostępnej i drogiej restauracji hotelowej"
2019-05-26 08:06
jak widać - to się samo komentuje :))))))))))))
2019-05-26 10:18
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.