Dodaj opinię

Opinie (50) 7 zablokowanych

Wszystkie opinie

  • ktoś mocno odleciał
    4 miesiące
    • fakt: nawet autorka odnotowała - całkowity brak zainteresowania sałatką... (2)
      no prawie jak w dyżmie - sałatki szkoda :))))
      ---
      4 miesiące
    • Przerost
      Formy nad treścią i brak pomysłu na smaczną a zarazem normalną kuchnie powoduje wysyp takich bzdurnych przepisów . Proponuję lody o smaku brukselki
      4 miesiące
  • lody cebulowe??? ... to może odrazu strzelić jakieś czosnkowo-burackie? co? (1)
    ---
    4 miesiące
    • Buraków najwiecej na drogach i parkingach centrum handlowego. Na lody się raczej nie nadają, ale do ludzi raczej tez nie.
      4 miesiące
  • Też jestem autorką. Robię autorskie obiady i kolacje w mojej kuchni . Już 30 lat ,a nie wiedziałam kim jestem.
    4 miesiące
    • ja za to ponad 40 lat jestem kucharzem,podobno niezlym, troche obytym z roznymi kuchniami swiata,ale tez nikt nie nazwal moich "projektow"autorskimi, a mnie autorem,co uwazam za gruby powod,aby wpasc w kompleksy, o wynalazkach nie wspomne!!!
      zawodowiec niedowartosciowany
      4 miesiące
    • jesteś zatem kreatorką smaków i gustów...
      prawie jak geslerowa
      ---
      4 miesiące
  • Nie wiem na ile autorskie są lody cebulowe tego pana ale... (2)
    w restauracji Mulk lody cebulowe są podawane od kilku lat!!!!! Autorski plagiat?
    4 miesiące
  • też jestem kreatorem i talentem kuchennym - wymyślłem lody bi'smarkowe serwowane obustronnie z dwururki
    ze śledziem solonym nadziewanym kiszonym ogórkiem i dżemem, wprost wbitym na sztorc
    ---
    4 miesiące
  • Jajcarze (8)
    A kiedy tam będzie można normalnie zjeść .?
    Nie mówię o kuchni barowej ale polskiej tradycyjnej
    Villa z36 roku aż się prosi schabowy z kostka ,pieczony ziemniak,zasmażana młoda kapusta,lub przegrzebki z rusztu na szparagach ,lub śledź na polslodko z ziemniakami i mizeria
    4 miesiące
    • To co wymieniłeś to kuchnia niemiecka, a nie Polska!
      4 miesiące
      • kiełbasa ziemniaczana - zapomniany polski kulinarny rarytas (1)
        chociaż ja przepadam za kotletem ziemniaczanym, lub jajecznym w panierce.
        a typowo polskie są: karp po żydowsku, ryba po grecki i sałatka po bretońsku ... i nie robię tu sobie wcale jaj, po prostu narody - z nazw tych potraw - to takich zupełnie u siebie nie znają
        ---
        4 miesiące
    • Albo kebab...
      4 miesiące
    • Kuchnia niemiecka albo sztampa komunistyczna.
      4 miesiące
    • zawsze można było
      jeszcze mają tam schab z kostką, ziemniakami pieczonymi i kapustą zasmażaną. więc chyba można normalnie zjeść, tylko trzeba chcieć się dowiedzieć co dają :-P
      waldo
      4 miesiące
    • Karata zimowa
      Schab z kostką, z kapustą zasmażaną, śledź oraz inne tradycyjne dania były w karcie zimowej.
      Dagmara
      4 miesiące
    • oczywiście kuchnia polska z cenami dla przeciętnych Polaków
      4 miesiące
  • Uwagi
    Goście powinni ubrać się inaczej a szef kuchni popracować nad prezentacją.
    Kasujcie opiniones
    4 miesiące
  • Super
    Kiedy lody z kiszonej kapusty?
    4 miesiące
  • Pamiętam ze jak pracowałem w willi lubicz (1)
    tuż po otwarciu to juz wtedy w menu były lody cebulowe
    4 miesiące
  • "Kolacja, która odbyła się w piątkowy wieczór była wydarzeniem zamkniętym"
    "Zależy nam na przełamaniu mitu niedostępnej i drogiej restauracji hotelowej"
    Taaa
    4 miesiące

Twoja opinia

zamknij
STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii