Dodaj opinię

Opinie (24) 4 zablokowane

  • Wstydzimy sie jezyka poilskiego? Nie Ladniej "Tydzień Restauracji" Tyle ze po polsku tio takie pristackie i plebejskie a wy jestescie "elyta"
    Polak
    1 rok
  • Danziger (3)
    Wszystkie te knajpy nastawione są na szkopów, norwegów itd. Nie dość, że tam drogo aż strach to jeszcze niesmaczne albo trujące. To skandal.
    1 rok
  • oceniam to tak (1)
    antybakteryjne mydlo w plynie. tylko do uzytku zewnetrznego. chronic przed dziecmi. unikac kontaktu z oczami. w przypadku dostania sie do oczu, przeplukac je natychmiast obficie woda. w przypadku trwalego podraznienia nalezy skonsultowac sie z lekarzem. przechowywac w temperaturze pokojowej.
    aqua, ammonium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, glycerin,
    1 rok
  • Nie rozumiem, dlaczego nie napiszą w języku polskim?
    gdańska wiocha
    1 rok
  • Piwa nie ma w menu
    Czemu wprowadzacie nas w błąd tym obrazkiem?
    jan
    1 rok
  • Najlepsza byla restauracja 4 strony swiata przy kolobrzeskiej. Solidne porcje, bez zadecia, bez dziwolagow, normalna cena. Coraz mniej zwyklych restauracji z normalnym jedzeniem a coraz wiecej nowofalowycj dziwactw gdzie pod plaszczykiem nowoczesnosci sprzedaje sie tanie skladniki w mikroskopijnych porcjach za nieadekwatna cene. Stek z buraka z pure z palonego kalafiora okraszone dynia. Chyba tylko swiadomosc ze wydalo sie na to kilkadziesiat pln powstrzymslaby mnie przed wsadzeniem palca do gardla celem wywolania wymiotow.
    Ignorant
    1 rok
    • Nie znasz się...
      Wiesz jak ciężko spalić kalafiora? Wymaga to niebanalnego kunsztu i techniki obróbki cieplnej.
      1 rok
  • Biznes (2)
    Dlaczego nie ma w tych cudach kuchni wloskiej? Bo kuchnia wloska to porzadne porcje i drogie skladniki. Nie da sie zrobic mikroporcji spaghetti, pizza neapolitanska ma swoje wymiary, mozarella musi pochodzic z odpowiedniej rasy bydla nie mowiac o prosciutto. Tiramisu na deser tez trudno zrobic w wersji mikro. A danie 4x4 cm z wykorzystaniem buraka i kalafiora? Co sie bardziej oplaca? Dorobic tylko odpowiednia otoczke, marketing, zaprosic pania H. z trojmiasto i golic frajerow co z duma beda wrzucac foty na instagramy jak to dali sie wydymac a i tak sie nie najedli
    Fan pizzy i spaghetti
    1 rok
    • niestety tak
      wiekszosc restauratorow jak ma kupic cos co nie jest najtansze to przechodzi wewnetrzna walke. wystarczy rzucic okiem co sie dzieje w selgrosie: wywoza tonami najtanszy chlam. zapewniam was ze to wszystko ląduje w waszych autorskich daniach
      1 rok
    • mozarella z odpowiedniej rasy bydła?
      Grubo masz na kubkach smakowych...
      kucharzyk
      1 rok
  • Restaurant łykend??? (1)
    Organizator musi się dowartościować? Języka polskiego zapomniał?
    Słoma z butuf.
    1 rok
  • O nie, będzie sporo pracy..
    Kucharz
    1 rok
  • żarcie w domu
    wiem z czego gotuje i porcje są takie ze się najem ,a nie popatrzę . na dodatek po przeliczeniu wychodzi na bogato ,a nie tyle ile trzeba
    wuj
    1 rok
1

Twoja opinia

zamknij
STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii