Opinie (24) 4 zablokowane

  • (1)

    Wstydzimy sie jezyka poilskiego? Nie Ladniej "Tydzień Restauracji" Tyle ze po polsku tio takie pristackie i plebejskie a wy jestescie "elyta"

    • 72 5

    • Znowu mikroporcje?

      • 12 2

  • Danziger (3)

    Wszystkie te knajpy nastawione są na szkopów, norwegów itd. Nie dość, że tam drogo aż strach to jeszcze niesmaczne albo trujące. To skandal.

    • 38 9

    • sezon sie konczy ,knajpy puste (1)

      • 9 3

      • A taki wuj puste.

        Przechadzałem się w niedzielę po Gdańsku i wszędzie pełno Helmutów i Olsenów.
        Ceny nie dla zwykłych ludzi.

        • 3 2

    • zawsze możesz sam ugotować

      i ciesz się, że obcokrajowcy odwiedzają nas.

      • 3 2

  • oceniam to tak (1)

    antybakteryjne mydlo w plynie. tylko do uzytku zewnetrznego. chronic przed dziecmi. unikac kontaktu z oczami. w przypadku dostania sie do oczu, przeplukac je natychmiast obficie woda. w przypadku trwalego podraznienia nalezy skonsultowac sie z lekarzem. przechowywac w temperaturze pokojowej.

    • 9 2

    • chyba ktoś tu czytał artykuł na tronie :)

      • 2 1

  • (1)

    Nie rozumiem, dlaczego nie napiszą w języku polskim?

    • 23 1

    • bo po angielskiemu

      jest bardziej światowo

      • 2 0

  • Piwa nie ma w menu

    Czemu wprowadzacie nas w błąd tym obrazkiem?

    • 12 1

  • (1)

    Najlepsza byla restauracja 4 strony swiata przy kolobrzeskiej. Solidne porcje, bez zadecia, bez dziwolagow, normalna cena. Coraz mniej zwyklych restauracji z normalnym jedzeniem a coraz wiecej nowofalowycj dziwactw gdzie

    Najlepsza byla restauracja 4 strony swiata przy kolobrzeskiej. Solidne porcje, bez zadecia, bez dziwolagow, normalna cena. Coraz mniej zwyklych restauracji z normalnym jedzeniem a coraz wiecej nowofalowycj dziwactw gdzie pod plaszczykiem nowoczesnosci sprzedaje sie tanie skladniki w mikroskopijnych porcjach za nieadekwatna cene. Stek z buraka z pure z palonego kalafiora okraszone dynia. Chyba tylko swiadomosc ze wydalo sie na to kilkadziesiat pln powstrzymslaby mnie przed wsadzeniem palca do gardla celem wywolania wymiotow.

    • 16 5

    • Nie znasz się...

      Wiesz jak ciężko spalić kalafiora? Wymaga to niebanalnego kunsztu i techniki obróbki cieplnej.

      • 2 0

  • Biznes (2)

    Dlaczego nie ma w tych cudach kuchni wloskiej? Bo kuchnia wloska to porzadne porcje i drogie skladniki. Nie da sie zrobic mikroporcji spaghetti, pizza neapolitanska ma swoje wymiary, mozarella musi pochodzic z

    Dlaczego nie ma w tych cudach kuchni wloskiej? Bo kuchnia wloska to porzadne porcje i drogie skladniki. Nie da sie zrobic mikroporcji spaghetti, pizza neapolitanska ma swoje wymiary, mozarella musi pochodzic z odpowiedniej rasy bydla nie mowiac o prosciutto. Tiramisu na deser tez trudno zrobic w wersji mikro. A danie 4x4 cm z wykorzystaniem buraka i kalafiora? Co sie bardziej oplaca? Dorobic tylko odpowiednia otoczke, marketing, zaprosic pania H. z trojmiasto i golic frajerow co z duma beda wrzucac foty na instagramy jak to dali sie wydymac a i tak sie nie najedli

    • 21 1

    • niestety tak

      wiekszosc restauratorow jak ma kupic cos co nie jest najtansze to przechodzi wewnetrzna walke. wystarczy rzucic okiem co sie dzieje w selgrosie: wywoza tonami najtanszy chlam. zapewniam was ze to wszystko ląduje w waszych autorskich daniach

      • 4 0

    • mozarella z odpowiedniej rasy bydła?
      Grubo masz na kubkach smakowych...

      • 1 1

  • Restaurant łykend??? (1)

    Organizator musi się dowartościować? Języka polskiego zapomniał?

    • 16 1

    • I oczywiście "festiwal"

      Zaskakująco, tym razem przez "W" a nie przez "V"...

      • 3 0

  • O nie, będzie sporo pracy..

    • 1 0

  • żarcie w domu

    wiem z czego gotuje i porcje są takie ze się najem ,a nie popatrzę . na dodatek po przeliczeniu wychodzi na bogato ,a nie tyle ile trzeba

    • 6 0

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.