2018-10-15 15:13
Wstydzimy sie jezyka poilskiego? Nie Ladniej "Tydzień Restauracji" Tyle ze po polsku tio takie pristackie i plebejskie a wy jestescie "elyta"
2018-10-15 17:27
Znowu mikroporcje?
2018-10-15 17:56
Wszystkie te knajpy nastawione są na szkopów, norwegów itd. Nie dość, że tam drogo aż strach to jeszcze niesmaczne albo trujące. To skandal.
2018-10-15 19:59
2018-10-15 20:54
Przechadzałem się w niedzielę po Gdańsku i wszędzie pełno Helmutów i Olsenów.
Ceny nie dla zwykłych ludzi.
2018-10-15 21:29
i ciesz się, że obcokrajowcy odwiedzają nas.
2018-10-15 19:32
antybakteryjne mydlo w plynie. tylko do uzytku zewnetrznego. chronic przed dziecmi. unikac kontaktu z oczami. w przypadku dostania sie do oczu, przeplukac je natychmiast obficie woda. w przypadku trwalego podraznienia nalezy skonsultowac sie z lekarzem. przechowywac w temperaturze pokojowej.
2018-10-16 09:21
chyba ktoś tu czytał artykuł na tronie :)
2018-10-15 20:20
Nie rozumiem, dlaczego nie napiszą w języku polskim?
2018-10-15 23:54
jest bardziej światowo
2018-10-15 20:28
Czemu wprowadzacie nas w błąd tym obrazkiem?
2018-10-15 20:40
Najlepsza byla restauracja 4 strony swiata przy kolobrzeskiej. Solidne porcje, bez zadecia, bez dziwolagow, normalna cena. Coraz mniej zwyklych restauracji z normalnym jedzeniem a coraz wiecej nowofalowycj dziwactw gdzie
Najlepsza byla restauracja 4 strony swiata przy kolobrzeskiej. Solidne porcje, bez zadecia, bez dziwolagow, normalna cena. Coraz mniej zwyklych restauracji z normalnym jedzeniem a coraz wiecej nowofalowycj dziwactw gdzie pod plaszczykiem nowoczesnosci sprzedaje sie tanie skladniki w mikroskopijnych porcjach za nieadekwatna cene. Stek z buraka z pure z palonego kalafiora okraszone dynia. Chyba tylko swiadomosc ze wydalo sie na to kilkadziesiat pln powstrzymslaby mnie przed wsadzeniem palca do gardla celem wywolania wymiotow.
2018-10-15 23:53
Wiesz jak ciężko spalić kalafiora? Wymaga to niebanalnego kunsztu i techniki obróbki cieplnej.
2018-10-15 20:47
Dlaczego nie ma w tych cudach kuchni wloskiej? Bo kuchnia wloska to porzadne porcje i drogie skladniki. Nie da sie zrobic mikroporcji spaghetti, pizza neapolitanska ma swoje wymiary, mozarella musi pochodzic z
Dlaczego nie ma w tych cudach kuchni wloskiej? Bo kuchnia wloska to porzadne porcje i drogie skladniki. Nie da sie zrobic mikroporcji spaghetti, pizza neapolitanska ma swoje wymiary, mozarella musi pochodzic z odpowiedniej rasy bydla nie mowiac o prosciutto. Tiramisu na deser tez trudno zrobic w wersji mikro. A danie 4x4 cm z wykorzystaniem buraka i kalafiora? Co sie bardziej oplaca? Dorobic tylko odpowiednia otoczke, marketing, zaprosic pania H. z trojmiasto i golic frajerow co z duma beda wrzucac foty na instagramy jak to dali sie wydymac a i tak sie nie najedli
2018-10-16 06:55
wiekszosc restauratorow jak ma kupic cos co nie jest najtansze to przechodzi wewnetrzna walke. wystarczy rzucic okiem co sie dzieje w selgrosie: wywoza tonami najtanszy chlam. zapewniam was ze to wszystko ląduje w waszych autorskich daniach
2018-10-16 09:18
mozarella z odpowiedniej rasy bydła?
Grubo masz na kubkach smakowych...
2018-10-15 21:17
Organizator musi się dowartościować? Języka polskiego zapomniał?
2018-10-15 23:51
Zaskakująco, tym razem przez "W" a nie przez "V"...
2018-10-15 21:59
O nie, będzie sporo pracy..
2018-10-15 23:21
wiem z czego gotuje i porcje są takie ze się najem ,a nie popatrzę . na dodatek po przeliczeniu wychodzi na bogato ,a nie tyle ile trzeba
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.