2019-02-04 22:02
przeciez z rybek naprawdę fajne potrawy można przygotowac. A łosoś norweski to król mórz i talerzy jest
2019-01-21 21:57
Jak dla mnie brak jest fajnych dań z rybami. Czy naprawde nie można zaserwowac czegoś miłego z morza? Przecież taki łosoś aż sie prosi by go serwować!
2018-12-18 15:19
byłam na weekend w Warszawie ostatnio i jadłam przepyszny lunch w restauracji Instalacje Art Bistro :) niebo w gębie :D
2018-10-26 13:50
Restauracja Gard zapewnia ciekawy widok...eeee????Na co???? Obskurne nabrzeże????Czy statek z drugiej wojny światowej?
2018-11-13 20:42
I Dalmor też pięknie się prezentuje
2018-11-03 19:26
Jestem obecnie w Trójmieście na kilka miesięcy i naprawdę zaskakuje mnie poziom nadęcia na prestiż, luksus i 'bycia elitą'. Premiery aut odbywają się w teatrach (!), otwarcia byle jakich biznesów są okraszane obecnością
Jestem obecnie w Trójmieście na kilka miesięcy i naprawdę zaskakuje mnie poziom nadęcia na prestiż, luksus i 'bycia elitą'. Premiery aut odbywają się w teatrach (!), otwarcia byle jakich biznesów są okraszane obecnością celebrytów (jakby to miało pomóc biznesowi), a w kawiarniach zamiast gazet są magazyny o tytułach Prestiź i Prestige...
Czy to wynik jakiś regionalnych kompleksów, dużych aspiracji czy też aktywność jakiejś małej napływowej grupy dla której jest to treścią życia? Pytam powążnie bo mieszkałem w kilku miastach w Polsce i tylko tutaj mam wrażenie że miasto chce być regionalnym Monako..
2018-11-01 10:55
... Pustoslowie. Przeczytajcie jeszcze raz, jest tam zawarte zero informacji tylko te same farmazony w kolko.
2018-10-31 10:10
Cuda... A żarcia na talerzu prawie ni ma. Ale zapytam mego psychoterapeuty czy to dobry wybór, potem stylisty czy czerwone spodnie i żółte cizmy lub ciasne rurki i wzorki na brodzie... Jeszcze naładować ajsrona bo trzeba to coś wraz z implantami cyknac i można ruszyć po to ciężkie do wymowienia kij więc co...
2018-10-27 08:50
Kupujecie drogie jedzenie, za obiad płacicie np. 40-60 zł, a oni kombinują jak kupić najtaniej i mieć jak najniższy food cost. Więc kupują najtańsze mięso, ryby, jajka, mąkę - wszystko jak najtańsze. Do domu byś takich
Kupujecie drogie jedzenie, za obiad płacicie np. 40-60 zł, a oni kombinują jak kupić najtaniej i mieć jak najniższy food cost. Więc kupują najtańsze mięso, ryby, jajka, mąkę - wszystko jak najtańsze. Do domu byś takich rzeczy nigdy nie kupił, a oni to sprzedają i trują za dużą kasę. Dlatego bardzo rzadko jadam w restauracjach, bo po prostu nie chce potem chorować, np. na raka.
2018-10-30 21:08
w Makro którzy chodzą z wózkami i polują na promocje. Potem toczy się walka o to żeby to sprzedać z jak największą marżą i odwieczny polski sport. Polowanie jak jelonka oddzielić od kasy.
2018-10-28 08:29
pierś kurczak, za 11 zł kg, jajka trójki, warzywa najtańsze, czasami na skraju zepsucia, wieprzowina, wołowina - najtańsza, taka jak ja psu kupuję. A ludzie myśl, że jedzą specjalite :) - wszystko to w smaku jest nie do wyczucia dla kowalskiego, a jednak po cichu truje :)
2018-10-27 16:12
raka to ty juz chyba masz, ale mózgu. pomysl - gdyby w knajpach serwowali tanie i marne jedzenie szybko przestaliby tam ludzie chodzi, a co za tym idzie knajpa by plajtowała. rozumiem, ze do tej pory stołowałes sie u samych januszy, ale serio wyjdz z piwnicy.
2018-10-30 08:46
Zdecydowanie polecam Hotel Gdańsk stawiają na regionalne i sezonowe potrawy , ogromny ukłon w stronę szefa kuchni. Co do obsługi wiele restauracji mogłoby się od Nich uczyć .
2018-10-30 19:52
Że specjalite ;)
2018-10-30 06:52
Godnymi polecenia są Entre villes i Hotel Gdansk miejsca klimatyczne i oryginalne. Jeśli chodzi o jedzenie to stanowczo wolę Hotel Gdansk.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.