Opinie (34) 8 zablokowanych

  • Z całym szacunkiem dla Pana Makłowicza ale ja widzę jak On trzyma nóż to boję się o jego palce (3)

    • 22 7

    • (2)

      prawda jest taka, ze R.M. jest żadnym kucharzem. Ok - poględzi, przygotowane składniki pokroi itp. ale te wszystkie potrawy to nie jest jego wymysł. Kto zna temat wie, kto tam naprawdę pichci

      • 6 4

      • Dla mnie umiejętności kulinarne (1)

        Makłowicza nie są istotne. Liczy się sposób opowiadania, tematy które wybiera i to jak pokazuje kulturę kulinarną danego miejsca. Mi się podoba, a że pewnie restauracji by nie ogarnął pan Robert to inna sprawa

        • 6 0

        • dokładnie, zawsze ma jakieś ciekawostki do opowiedzenia

          to mi się podoba, poza tym kulturalny jest co też jest miłe do oglądania

          • 3 0

  • (4)

    Makłowicz człowiek z klasą wśród całej masy celebrytów, pięknie mówi o historii, i przedstawia pyszne potrawy nie tylko ze świata pseudoelit

    • 37 10

    • No nie wiem (2)

      Makłowicz często powtarzał będąc gościem na południu Europy ( Chorwacja, Włochy, Cypr, Hiszpania, Armenia itd.,) jakie to wspaniałe smaki mają tam owoce, warzywa, mięso i ryby, nie to co nasze polskie produkty. Jakoś mi smakują polskie produkty, a te z południa Europy też bardzo są dobre. Cudze chwali swojego nie zna....

      • 4 11

      • Bo szprycowane, dla wagi, wodą i chemią polskie produkty smakują g*wnianie i twoje teoretyczne brednie o "kupujcie, bo nasze" nic w tej mierze nie zmieniają.

        • 4 0

      • w Polsce żywność od 20 lat jest poniżej krytyki

        aż brak słów, więc może ty się przejedź i poznaj

        • 3 0

    • mówi, mówi, i mówi

      • 0 0

  • (3)

    To Makłowiczowi znudził się już cudowny kraj Bułgaria? :D Przecież twierdził , że tutejszy klimat jemu nie odpowiada...

    • 12 21

    • Coś dzwoni, ale jednak nie. Bułgaria czy Bałkany, dla Pisiora wszystko jedno. (1)

      • 14 5

      • oooo, a to informacja ze szklanej kuli? :D

        • 1 1

    • książe Bułgarii Stephen Batory był królem Polski

      i sprowadził słynną, serbską husarię (niektórzy myślą, że husaria jest polska)

      • 2 0

  • E tam uczyć to ja ich moge

    Uzywaja drogich rzeczy a i tak nie wiem czy to ma smak. Ja z byle czegoś zrobię coś..dobrego i gitara.

    • 13 2

  • Prawdziwy szef kuchni

    tylko na zdjęciu nr 3. Poznaję po przepisowych dziarach i brodzie. Na pozostałych zdjęciach podróbki.

    • 18 6

  • Nie ma sensu robic promocji kucharzy i artystow, bo oni nie tworza skalowalnych biznesow

    To nie skalowalne uslugi.
    Nalezalo by promowac inzynierow, bo ci tworza skalowalne uslugi i towary ktore mozna exportowac.
    Aby rosla gospodarka.
    na wewnetrznych uslugach i to luksusowych nie mamy szans na wzrosty.

    • 9 9

  • Głodny jestem (1)

    Zjadlbym coś

    • 7 3

    • Janusz

      Kebsa?

      • 1 0

  • Koloryzowanie zawodu . Ja jako zawodowy kucharz akurat wiem jak wygląda praca na kuchni i nie ma to nic wspólnego z tym co jest obecnie promowane.

    • 34 2

  • Spadające gwiazdy

    Sypiące złotem

    • 7 2

  • Kucharz (1)

    Kuchnia to ciężka i stresująca praca w godzinach niepozwalających na prowadzenie normalnego towarzyskiego życia, często prowadząca do nałogów i degeneracji. Czasem zdarzają się bardziej cywilizowane kuchnie, ale raczej za mniejsze pieniążki. Po 20 latach kucharzenia w Polsce i na świecie nie polecam nikomu uprawiania tego zawodu.

    • 22 2

    • cook

      ja po 10 latach kucharzenia na statku tez nikomu nie polecam tego zawodu

      • 1 0

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.