2019-12-11 15:39
2019-12-11 17:44
prawda jest taka, ze R.M. jest żadnym kucharzem. Ok - poględzi, przygotowane składniki pokroi itp. ale te wszystkie potrawy to nie jest jego wymysł. Kto zna temat wie, kto tam naprawdę pichci
2019-12-12 08:53
Makłowicza nie są istotne. Liczy się sposób opowiadania, tematy które wybiera i to jak pokazuje kulturę kulinarną danego miejsca. Mi się podoba, a że pewnie restauracji by nie ogarnął pan Robert to inna sprawa
2019-12-12 13:00
to mi się podoba, poza tym kulturalny jest co też jest miłe do oglądania
2019-12-11 16:00
Makłowicz człowiek z klasą wśród całej masy celebrytów, pięknie mówi o historii, i przedstawia pyszne potrawy nie tylko ze świata pseudoelit
2019-12-11 16:57
Makłowicz często powtarzał będąc gościem na południu Europy ( Chorwacja, Włochy, Cypr, Hiszpania, Armenia itd.,) jakie to wspaniałe smaki mają tam owoce, warzywa, mięso i ryby, nie to co nasze polskie produkty. Jakoś mi smakują polskie produkty, a te z południa Europy też bardzo są dobre. Cudze chwali swojego nie zna....
2019-12-11 23:39
Bo szprycowane, dla wagi, wodą i chemią polskie produkty smakują g*wnianie i twoje teoretyczne brednie o "kupujcie, bo nasze" nic w tej mierze nie zmieniają.
2019-12-12 13:01
aż brak słów, więc może ty się przejedź i poznaj
2019-12-11 22:17
mówi, mówi, i mówi
2019-12-11 16:01
To Makłowiczowi znudził się już cudowny kraj Bułgaria? :D Przecież twierdził , że tutejszy klimat jemu nie odpowiada...
2019-12-11 16:40
2019-12-11 23:00
oooo, a to informacja ze szklanej kuli? :D
2019-12-12 13:03
i sprowadził słynną, serbską husarię (niektórzy myślą, że husaria jest polska)
2019-12-11 17:21
Uzywaja drogich rzeczy a i tak nie wiem czy to ma smak. Ja z byle czegoś zrobię coś..dobrego i gitara.
2019-12-11 17:30
tylko na zdjęciu nr 3. Poznaję po przepisowych dziarach i brodzie. Na pozostałych zdjęciach podróbki.
2019-12-11 17:31
To nie skalowalne uslugi.
Nalezalo by promowac inzynierow, bo ci tworza skalowalne uslugi i towary ktore mozna exportowac.
Aby rosla gospodarka.
na wewnetrznych uslugach i to luksusowych nie mamy szans na wzrosty.
2019-12-11 18:09
Zjadlbym coś
2019-12-11 23:58
Kebsa?
2019-12-11 18:51
Koloryzowanie zawodu . Ja jako zawodowy kucharz akurat wiem jak wygląda praca na kuchni i nie ma to nic wspólnego z tym co jest obecnie promowane.
2019-12-11 20:19
Sypiące złotem
2019-12-11 21:44
Kuchnia to ciężka i stresująca praca w godzinach niepozwalających na prowadzenie normalnego towarzyskiego życia, często prowadząca do nałogów i degeneracji. Czasem zdarzają się bardziej cywilizowane kuchnie, ale raczej za mniejsze pieniążki. Po 20 latach kucharzenia w Polsce i na świecie nie polecam nikomu uprawiania tego zawodu.
2019-12-13 06:46
ja po 10 latach kucharzenia na statku tez nikomu nie polecam tego zawodu
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.