Dodaj opinię

Opinie (34) 8 zablokowanych

  • Z całym szacunkiem dla Pana Makłowicza ale ja widzę jak On trzyma nóż to boję się o jego palce (3)
    5 miesięcy
    • prawda jest taka, ze R.M. jest żadnym kucharzem. Ok - poględzi, przygotowane składniki pokroi itp. ale te wszystkie potrawy to nie jest jego wymysł. Kto zna temat wie, kto tam naprawdę pichci
      5 miesięcy
      • Dla mnie umiejętności kulinarne (1)
        Makłowicza nie są istotne. Liczy się sposób opowiadania, tematy które wybiera i to jak pokazuje kulturę kulinarną danego miejsca. Mi się podoba, a że pewnie restauracji by nie ogarnął pan Robert to inna sprawa
        Gienua
        5 miesięcy
        • dokładnie, zawsze ma jakieś ciekawostki do opowiedzenia
          to mi się podoba, poza tym kulturalny jest co też jest miłe do oglądania
          5 miesięcy
  • Makłowicz człowiek z klasą wśród całej masy celebrytów, pięknie mówi o historii, i przedstawia pyszne potrawy nie tylko ze świata pseudoelit
    5 miesięcy
    • No nie wiem (2)
      Makłowicz często powtarzał będąc gościem na południu Europy ( Chorwacja, Włochy, Cypr, Hiszpania, Armenia itd.,) jakie to wspaniałe smaki mają tam owoce, warzywa, mięso i ryby, nie to co nasze polskie produkty. Jakoś mi smakują polskie produkty, a te z południa Europy też bardzo są dobre. Cudze chwali swojego nie zna....
      Dziwne
      5 miesięcy
      • Bo szprycowane, dla wagi, wodą i chemią polskie produkty smakują g*wnianie i twoje teoretyczne brednie o "kupujcie, bo nasze" nic w tej mierze nie zmieniają.
        5 miesięcy
      • w Polsce żywność od 20 lat jest poniżej krytyki
        aż brak słów, więc może ty się przejedź i poznaj
        5 miesięcy
    • mówi, mówi, i mówi
      5 miesięcy
  • To Makłowiczowi znudził się już cudowny kraj Bułgaria? :D Przecież twierdził , że tutejszy klimat jemu nie odpowiada...
    5 miesięcy
  • E tam uczyć to ja ich moge
    Uzywaja drogich rzeczy a i tak nie wiem czy to ma smak. Ja z byle czegoś zrobię coś..dobrego i gitara.
    Chlopak z Gdanska przerobki
    5 miesięcy
  • Prawdziwy szef kuchni
    tylko na zdjęciu nr 3. Poznaję po przepisowych dziarach i brodzie. Na pozostałych zdjęciach podróbki.
    Spostrzegawczy
    5 miesięcy
  • Nie ma sensu robic promocji kucharzy i artystow, bo oni nie tworza skalowalnych biznesow
    To nie skalowalne uslugi.
    Nalezalo by promowac inzynierow, bo ci tworza skalowalne uslugi i towary ktore mozna exportowac.
    Aby rosla gospodarka.
    na wewnetrznych uslugach i to luksusowych nie mamy szans na wzrosty.
    5 miesięcy
  • Głodny jestem (1)
    Zjadlbym coś
    Bonus
    5 miesięcy
  • Koloryzowanie zawodu . Ja jako zawodowy kucharz akurat wiem jak wygląda praca na kuchni i nie ma to nic wspólnego z tym co jest obecnie promowane.
    Żylaki pozdrawiają
    5 miesięcy
  • Spadające gwiazdy
    Sypiące złotem
    5 miesięcy
  • Kucharz (1)
    Kuchnia to ciężka i stresująca praca w godzinach niepozwalających na prowadzenie normalnego towarzyskiego życia, często prowadząca do nałogów i degeneracji. Czasem zdarzają się bardziej cywilizowane kuchnie, ale raczej za mniejsze pieniążki. Po 20 latach kucharzenia w Polsce i na świecie nie polecam nikomu uprawiania tego zawodu.
    doświadczony
    5 miesięcy
1

Twoja opinia

zamknij
STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii