2019-04-01 08:09
2019-04-01 10:04
Przecież inaczej nie dałoby się tego zjeść.
2019-04-01 14:58
i zaraz wróciły te stare smaki z dzieciństwa :))))
2019-04-02 09:11
2019-04-01 08:56
to znaczy ze nie sa klientami takich uslug (prawdopodobnie z powodow finansowych), wiec nie mam pojecia dla kogo jest ten artykul. proszę o wyjasnienia.
2019-04-01 12:23
To, że mnie stać, nie znaczy, że mam się frajerzyć.
Chcesz kupić kilogram sałaty za 1000pln? Nie? Biedak...
2019-04-01 12:32
weź kredyt
2019-04-01 15:21
A Ty na pewno nie chcesz kupić ode mnie tej sałaty?
Myślałem, że Cię stać, biedaku...
Tylko 1000PLN za główkę.
2019-04-01 18:24
Od ciebie nie.
Ale może jest ktoś, od kogo bym kupił...?
2019-04-01 21:42
I będziesz mógł się obnosić swoim niesamowitym bogactwem :)
2019-04-01 15:41
To raczej restauracji nie stać na porządne składniki...
2019-04-02 15:27
2019-04-01 10:29
któraś z degustowanych "kompozycji" szczególnie nas uwiedzie swymi walorami smakowymi, to czy istnieje możliwość zamówienia regularnego dania o takim składzie?
Jeśli coś mi smakuje, to chciałbym cieszyć się tym dłużej niż przez 2 małe kęsy.
2019-04-01 11:23
"Komponowanie alkoholu z daniami nie jest łatwą sztuką. Uznani sommelierzy spędzają lata na nauce win, koktajli i innych trunków, żeby - znając ich właściwości - móc je umiejętnie połączyć z daniami szefów kuchni." -
"Komponowanie alkoholu z daniami nie jest łatwą sztuką. Uznani sommelierzy spędzają lata na nauce win, koktajli i innych trunków, żeby - znając ich właściwości - móc je umiejętnie połączyć z daniami szefów kuchni." - moja pierwsza myśl - czemu nie zebrać jakiejś solidnej bazy danych od uznanego na świecie sommeliera i napisać aplikacji, która na bazie wprowadzonej kompozycji dobierze alkohol? Są nawet metody pozwalające na skuteczniejsze dobieranie od człowieka (trenowanie modelu na podstawie recenzji konsumentów - tzw machine learning). To jest opinia pytająca, bo nie znam tematu. Jak ktoś wie i chce się podzielić odpowiedzią, to będę wdzięczny
2019-04-01 11:29
wroc juz do mycia garow i nie zaprzataj sobie tym glowy
2019-04-01 14:59
każdy powinien pić to co mu smakuje
2019-04-02 15:29
Że oni nawet procentow nie ogarniaja a ty proponujesz alg genetyczne..
2019-04-01 12:30
rozumiem , że te 100 gr to razem z talerzem
2019-04-01 17:49
Dlaczego kucharz dotyka dania rekami nakladajac na talerze?? Surowe przed obrobka ok.
Zadnych rekawiczek...?? A jak palil papierosa?
Zauwazylem ze kucharze w rekawiczkach dotykaja surowe mieso i ryby zeby dlonie nie smierdzialy a pozniej zdejmuja rekawiczki i golymi palcami nakladaja na talerze czesto przy tym oblizujac palce
2019-04-01 18:17
2019-04-01 20:59
Nawet jak palił to co z tego? Przecież przy trzymaniu papierosa za filtr nie ubrudzi sobie rąk
2019-04-01 21:16
Było bardzo zabawnie jak chciałam zmienić kolejność tz zacząć od deseru .Szef był oburzony :0 Później to zrozumiałam , zrekonstruowane tiramisu okazało się być kiepskim sorbetem kawowym . Ogólnie duuuzy przerost formy nad treścią
2019-04-02 00:09
to nie piszem
2019-04-02 08:38
coś jak picca 4 sery?
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.