2018-10-09 18:07
Pyszne pierogi syberyjskie są w Gdyni na Leszczynkach (targowisko za Biedronką). 5zł duży pieróg smażony, np. z mięsem, 5zł zupa, pyszne niedrogie pielmieni. Można więc zjeść niedrogo, smacznie i domowo. I nie hipstersko :) Polecam, to jest ten lokal: https://www.facebook.com/malasyberia/
2018-09-01 17:11
Kurczę naprawdę ludize mówią że ceny są z kosmosu? Nie mogę zrozumieć. ceny 25-40zł za danie to nie kosmos. raz na miesiąc lub na dwa miesiące można pojsc i posmakować czegos dobrego.
Można iść do Ankera i za danie wydac 15 zł a reszte browarem specjalem dopchać i wyjdzie podobnie.
2018-09-02 11:24
jeżeli koszt pracownika w Polsce jest 4 razy niższy niż w Niemczech to dlaczego ceny są prawie takie same
2018-09-07 00:49
Należy jednak zauważyć, że ceny czynszów w Polsce są takie same jak w Niemczech a nawet wyższe. Jeśli uwzględnimy jeszcze kilka razy mniejszą siłę nabywczą Polaków to ani zagraniczni turyści ani teoretycznie mniejsze
Należy jednak zauważyć, że ceny czynszów w Polsce są takie same jak w Niemczech a nawet wyższe. Jeśli uwzględnimy jeszcze kilka razy mniejszą siłę nabywczą Polaków to ani zagraniczni turyści ani teoretycznie mniejsze podatki i koszty pracy nie zwiększą zauważalnie opłacalności biznesu. Warto jeszcze wspomnieć, że w Polsce nie ma czegoś takiego jak kultura i odpowiedzialność biznesu. Dlatego większość tych lokali padnie po roku bo już, po 3 miesiącach zaczną kombinować. Znam nawet takie lokale które istnieją od kilku lat mają dobrą opinię a już zaczynają kombinować na jakości.
2018-09-03 13:35
2018-09-02 10:38
idz do poloni obok jest bar dla normalnych to zjesz za 12 zl i tyle w tym temacie Faktycznir ceny sa z kosmosu Oczywiscie wszystko kosztuje ale ja chce umiarkowanie przeplacic
2018-09-02 10:18
Jak bedziesz zarabial jak wiekszosc to zrozumiesz
2018-09-01 15:46
Ludzie...jeszcze dopiszcie że „organiczna”...
Człowiek to jednak jest proste zwierzę w obsłudze...
Eko, fit, broda, czarny fartuch, menu (wszak nie jadłospis) na tablicy i wszystko podane na umazanej sosem drewnianej desce.
2018-09-02 07:33
2018-09-07 00:41
Deska lokalnych ekologicznych produktów, a połowa z nich to sklepowa masówka.
2018-09-01 15:34
Ze względu na jakość potraw oraz lokalizacje, a przede wszystkim ceny z kosmosu. Po 2 w domu ugotujecie o wiele taniej i zostanie jeszcze na opłacenie prądu i kilka browarów, bo mają zdrożeć w 2 półroczu.
2018-09-07 00:37
2018-09-02 02:16
Nie byłabym taka pochopna w osądach. Brabank to jest świetna lokalizacja... więc ja dobrze wróżę tym lokalom :)
2018-09-01 16:22
nastepny zawistny....
2018-09-01 18:08
dobrze zorientowany
2018-09-01 18:38
w czym? problem polega na tym:ludzie zarabiaja zbyt malo aby zaplacic 30\50 zl za fajne jedzenie i miec z tego przyjemnosc.(bez bolu posladow)
2018-09-01 16:27
dlaczego jestes tutaj w swoich ocenach???(czy twoja opinia jest merytoryczna?)zapraszam na forum,gotuj duzo i tanio!
2018-09-04 14:35
polecam serial na Netwix - OZARK
pozorne obroty, i dochody im głupiej i drożej tym lepiej. Rok popierze i idzie dalej...
2018-09-02 09:19
No faktycznie okazja...Ciekawi mnie po jakim czasie te knajpy upadają? Koszt remontu, wyposażenia kuchni, najmu lokalu, personelu- przecież to z 30tyś miesięcznie. Wątpię żeby sprzedali tyle prażonych wątróbek z cieciorki Ala Fifi.
2018-09-04 14:30
polecam serial Ozark
2018-09-02 10:17
Nie wiesz? I cenka w górę
2018-09-04 14:28
Oby jak najwięcej nowych smakowitości w Gda !!!
A malkontenci niech idą zjeść w domu!
2018-09-02 09:41
Pierogarnia nie rowna sie z tym co w Toruniu. Niebo a ziemia. W Gdańsku pierogi tragedia.
2018-09-04 09:39
Zgadzam się z tą opinią. Nie ma porównania do pierogów z Torunia.
2018-09-02 10:42
2018-09-02 12:36
Popieram, choć jeszcze raz podejdziemy do tematu po sezonie, może w normalnym trybie będzie lepiej. Ech Toruń rządzi ;)
2018-09-02 22:36
Rządzi!
2018-09-02 22:37
Dlaczego właściciel nic z tym nie robi?
2018-09-02 09:53
Potwierdzam niestety. Obsługa i kuchnia słabo. Strasznie długo się czeka na wszystko..za długo! 3 miesiące funkcjonują i nadal mają z tym problem.
2018-09-03 21:14
Poproszę o coś na parze , nie wędzone , łagodne , nie smażone , nie panierowane , nie ciężkostrawne , a przyprawy delikatnie
2018-09-03 22:49
2018-09-02 14:34
niż łysy w zapasce,która wskazuje,że autorska kuchnia bazuje na pomysłach zaciągniętych na Jersey przy myciu garów.
2018-09-03 22:47
i o ich dekonstrukcji
2018-09-03 20:55
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.