2019-01-12 12:14
Chcę takie lokale, co do których będę pewien że za 20-30 lat dalej będą istniały. Tylko tyle. Ta samorealizująca się pseudoinnowacyjna młodzież z pomysłami na nowy lokal jest oduczona od długotrwałej ciężkiej systematycznej pracy i chyba nigdy nie zrozumie o co w dobrym biznesie chodzi.
2019-01-12 13:38
2019-01-14 20:01
2019-01-12 14:47
Uważam że zanim się napiszę taką opinię warto pójśc do restauracji poznać smak i dopiero wtedy oceniać czyjąś postawę i etykę pracy.
2019-01-12 15:09
To sobie załóż taki lokal i siedź w nim 20-30 lat skoro tak marzysz :)
2019-01-12 23:25
To zrób sobie listę istniejących restauracji. Nie jedz poza domem przez 20-30 lat. Wtedy zorientuj się które z twojej listy jeszcze istnieją i chodź tylko do nich!
2019-01-12 23:26
2019-01-13 10:20
Tak, oni rozumieją i robią to dobrze.
2019-01-13 13:55
bo nie nadążam za tobą
2019-01-13 00:40
szwagier-OLIWA chicken burger poezja smaku madafucka
2019-01-13 02:08
idz do maka XD
co za gosc. chyba stary jestes. Zero nowosci, ma byc to co bylo 20 lat temu...
2019-01-13 05:39
Nie. Ma być postęp ewolucyjny zamiast rewolucji. I jeden drobny szczegół: właściciel ma być obecny w swoim lokalu. Haha, szok co nie?
2019-01-13 16:22
2019-01-13 16:21
2019-01-13 18:20
Tak i te filmy które kiedyś słyszałeś
2019-02-26 12:24
Pamiętaj że lokal z przed 30 lat o którym mówisz też był kiedyś NOWY
2019-01-12 12:25
Powodzenia!!! Pamietam Piotra jako dziecko biegajace po Redłowie razem z innymi dziecmi. To chyba bylo ostatnie pokolenie wychodzace "na dwór"
2019-01-24 21:56
Tez pamietam Piotra
2019-01-12 12:37
Jak sam autor artykułu napisał "odpowiednio kosztowna"... Kocham lokalną kuchnie z tradycją bazuzującą na sezonowości produktów... Życze aby lokal utrzymał się jak najdłużej, lecz mam pewne obawy... Poprzednio była tu restauracja włoska z większym kapitałem i nie dała rady się utrzymać w tym miejscu...
2019-01-12 12:54
nie wiesz co to restauracja, jeżeli dla ciebie pizzeria jest restauracją to chyba nigdy w restauracji nie byłeś
2019-01-12 16:04
Kaszanke to moge w domu zjesc restauratorze... Nawet z truflami :)
2019-01-13 13:57
2019-01-12 13:54
Przyjdzie raz w tygodniu zarząd Invest Komfort i miesięczny utarg zostanie wyrobiony ;)
2019-01-12 14:39
Nie ma to jak zazdrość :)
2019-01-12 16:58
bo coś trąci zazdrością o dobrą lokalizacje a może i lepszą kuchnię :)
2019-01-12 14:53
Krzywdzące jest to że inny lokal w Sopocie ma wymienione wszystkie dania razem z cenami, a Tu autor się nie pokusi o to, żeby podać przykładową cenę.
Na podstawie powyższej opinii widać że to zdanie może odstraszać
Krzywdzące jest to że inny lokal w Sopocie ma wymienione wszystkie dania razem z cenami, a Tu autor się nie pokusi o to, żeby podać przykładową cenę.
Na podstawie powyższej opinii widać że to zdanie może odstraszać klientów.
Schabowy za 32 zł w Domku Abrahama raczej nie odbiega mocno cenowo od Sopockiej propozycji za 29 zł. Polędwica wołowa za 82 zł w każdej restauracji do tanich pozycji nie należy - ceny steków w trójmiejskich restauracjach to również 80-100 zł. Wszedłem na stronę Oberży i w menu cen nie uważam za wygórowanych. Życzę sukcesu zarówno Oberży jak i innym wymienionym lokalom.
2019-01-13 11:15
Obraża z cenami topowych restauracji, dziwny pomysł na nazwę
2019-01-12 13:07
Super okal. Szkoda tylko że chłopaki nie oferują jedzenia. Fajne atmosfera, super obsługa. Ceny też bardzo przyzwoite. Serdecznie polecam.
2019-01-12 23:12
A ja widzialem że na Swietojanskiej bedzie się otwieral bar z indyjskim jedzeniem.
Oby fajny, oby były normalne ceny..
2019-01-12 13:24
To pizzy już tam nie ma ???
Śpieszmy się kochać nowe lokale...tak szybko odchodzą
Mam nadzieję,że kiedyś wróci tam muzeum jak bylo,a nie tylko kasa i kasa z czynszu .... Państwu S. ciągle mało chociaż pół Gdyni jest w ich posiadaniu
2019-01-12 15:47
Takie dzbany powinny mieć limity na neta
2019-01-12 17:12
kurczę, nie wejdę tam, te białe obrusy i ściany....czar prysł
2019-01-12 23:12
2019-01-12 23:13
Wydaje mi się, że to muzeum zmieniło siedzibę, a właściciele domku nikogo nie wyrzucili... A podatki i opłaty muszą z czegoś płacić ... I chyba lepiej, że miejsce to "żyje " a nie niszczeje... dla właścicieli byłoby lepiej, gdyby domek się zestarzał i rozleciał... duży budynek mógłby stanąć w tym miejcu... powodzenia dla "Oberży 86"...
2019-01-12 23:28
Muzeum juz tam nie bedzie.To miasto wypowiedzialo umowę Państwu S. a nie oni miastu. Wystarczy wpisać w Google Domek Abrahama i wszystkie informacje dostepne.
2019-01-12 13:34
Dorsz z Bałtyku, sandacz z Wisły , kapusta lodowa z 40 hektarowej plantacji . A moze koperek który ma na czole napisane nie jestem z Holandii . Puk puk
2019-01-12 13:59
Lokalne produkty zależą od aktualnych promocji w biedrze i lidlu
2019-01-14 12:16
2019-01-12 13:39
Toż to wypisz wymaluj Escape Room
2019-01-13 02:10
byle tylko nie płonący
2019-01-12 14:09
Fajnie że w końcu powstają miejsca z kuchnią polską, a nie kolejne pizzerie albo kebaby.
2019-01-12 14:25
Mam wrażenie ze większość osób piszące swoje opinie na Trójmiasto.pl potrafi tylko narzekać. To źle, tamto źle, to zarząd przyjdzie, to wisi nie tak. Mam propozycje jak macie jaja to zaryzykujcie i otwórzcie coś swojego. Zobaczymy jak w tedy będziecie pisać.
2019-01-12 16:52
Przecież to jest jedno z największych skupisk hejterów w PL.
2019-01-13 17:32
kebab, schabowy, mielony,duże porcje i bary mleczne
2019-01-12 15:14
w weekend zdarzają się klienci, którzy przychodzą nawet w środku nocy.
muszą się dopić
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.