2021-04-23 15:02
Opinia wyróżniona
To przynajmniej przetestuje nowe knajpy. Najpierw coś treściwego a potem na lody w drodze nad zatokę. Jakoś trzeba sobie zorganizować czas a i lokalne biznesy można wspomóc przy okazji bo nie wiadomo ile jeszcze tych majówek będzie stacjonarnie ;)
2021-04-23 13:09
Opinia wyróżniona
Knajpy upadają i na ich miejscu pojawiają się nowe. A jeszcze do niedawna panowie restauratorzy na strajkach płakali o nasze podniebienia że sklejkę MDF będziemy jedli jak się pozamykają na amen xD
2021-04-24 10:45
2021-04-23 15:33
To fastfoody :/ wozic moga bez problemu. Restauracje ju gorzej bo nie zamówisz stęka albo risotto
2021-04-24 09:19
Dla niego gastronomia to pizza, kebab i hot dog ze stacji paliw
2021-04-23 14:02
sieciowki tak...
2021-04-23 13:28
Dokładnie, rynek nie lubi próżni.
2021-04-23 13:27
Szczególnie ten co otwiera trzeci lokal
2021-04-23 14:53
Opinia wyróżniona
Próbowałam tych lodów w Kwidzynie. Zwróciło moją uwagę zadziorne logo. Ciekawa elewacja we Wrzeszczu, coś innego a nie w kółko te białe elementy. Czekam i mam nadzieję się nie rozczaruje, bo próżno szukać w Trójmieście smacznych lodów włoskich.
2021-04-23 22:44
czy o szpachli
Może?
Bo na pewno nie o smaku
2021-04-23 22:02
Witamy i pozdrawiamy panią wlascielke autorkę komentarza
2021-04-23 16:01
Co do lodów, to zdecydowanie polecam lokal "Krystyna" w falowcu na Przymorzu;), albo w bloku przy ul. Pilotów na zaspie przy skm;)
2021-07-10 18:39
Nowy lokal. Mają najlepsze burgery w Gdyni, jak nie Trójmieście !!!
2021-04-24 12:17
Jestem zakochana!
W końcu nie muszę jechać specjalnie na Oliwę po najlepsze pierogi w Trójmieście.
Mam nadzieję, że niedługo będę mogła usiąść w lokalu
2021-04-24 13:41
A co Mandu w Oliwie ma wspólnego z dobrymi pierogami? O najlepszych nie wspomnę. Te trzy następujące po sobie posty o pierogach, powyżej w wątku głównym, to jakaś seria sponsorowana?
2021-05-04 12:46
hahaha, czyli jeśli ktoś ma inne zdanie niż Pani / Pan to muszą to być już opłaceni komentujący? proszę sobie wejść na opinie google lub FB, tam też wykupili sobie pozytywne recenzje? zatrudniają ludzi dla stworzenia
hahaha, czyli jeśli ktoś ma inne zdanie niż Pani / Pan to muszą to być już opłaceni komentujący? proszę sobie wejść na opinie google lub FB, tam też wykupili sobie pozytywne recenzje? zatrudniają ludzi dla stworzenia sztucznego tłumu przed lokalami? weź się człowieku zastanów co mówisz :) ale pewnie tylko zazdrość przez Ciebie przemawia, pomyśl bardziej pozytywnie, ciesz się sukcesami innych, to i dobro wróci do Ciebie :)
2021-04-25 11:00
2021-04-27 11:30
mandu może mu pocałować rączki
2021-05-04 12:43
a po co to wytykanie kto jest najlepszy? :) dla każdego jest miejsce. jednym bardziej zasmakuje Pierogowski, innym Mandu, w czym problem? nie twórzcie chorych podziałów...
2021-04-24 12:42
Cieszę się, ze mimo trwających restrykcji przedsiębiorcy są w stanie dalej próbować swoich sił i otwierać nowe lokale! Czekałam z wytęsknieniem na Mandu w Gdyni!!!!! Już się nie mogę doczekać jak będzie można usiąść normalnie przy stoliku :)
2021-04-24 16:30
Ile ci płacą za promocję?
2021-04-27 11:31
2021-05-04 12:42
pracownikiem Mandu jestem i nikt mnie jeszcze nigdy nie zmusił do napisania opinii :) ale chętnie polecam komu mogę, to chyba ogromny komplement dla firmy, że dokładnie znając proces przygotowywania dań, tym bardziej chętnie i to za darmo (dodam dla niedowiarków) będę przekazywała dalej jak dobrze można u nas zjeść :)
2021-04-26 10:10
Serio, 20-30 zł za kilka pierogów, gdzie prawdziwa ich wartość, to jakieś 30-40% tej ceny ...
Jak oni się szybko bogacą dzięki ludziom, którzy chodzą do takich lokali ...
2021-04-27 10:08
no tak, bo żarcie samo pojawia się i znika ze stołu. kolejny Janusz ekspert
2021-05-04 12:39
no i przecież te dania powstają same, bez udziału ludzkiego, w piwnicy, za którą nikt nie musi płacić, a koszty mediów i innych nie istnieją. nie trać człowieku czasu na pisanie komentarzy, które tylko pokazują jak ograniczona jest Twoja wiedza, a zajmij się tym gotowaniem
2021-04-23 13:21
To oznacza, że na pewno ich spróbuję.
2021-04-27 11:08
2021-04-24 11:43
I być może również im szkodzi, ale są zbyt leniwi i głupi żeby to wiedzieć.
2021-04-23 22:42
A ci otwierają koktail
Bar - kiedy: nie można pic w środku. Na zewn jak
Wyżej....
2021-04-25 19:40
Czy ktoś z sanepidu może to sprawdzić?
Od roku solidarnie daliśmy się zamknąć, a tu takie ostentacyjne łamanie przepisów. Straż miejska spisuje człowieka za brak maseczki, a drink barze można grać wszystkim na nosie i pic do woli?
2021-04-26 12:43
To samo Havana in Gdansk na świętego Ducha, wszystko zamknięte, a tam dyskoteka w weekendy trwa w najlepsze i zero reakcji jakichkolwiek służb
2021-04-23 14:04
2021-04-24 11:44
Typowa pol-pizza
2021-04-25 11:07
W dodatku niedopieczone, bo tak zasypane różnymi dodatkami, ze temperatury do ciasta nie dopuszczają. Zostań przy komentowaniu rzeczy, o których coś tam wiesz, o ile są takowe.
2021-04-23 21:21
Lubię na grubym i oni takie oferują, polecam każdemu kto lubi na grubym bo robią to bardzo dobrze. I pamiętajcie, że najważniejsze w pizzy jest ciasto i ser bo inne rzeczy to dodatki.
2021-04-23 22:45
2021-04-24 11:45
2021-04-23 17:28
2021-04-23 14:47
Idealna pizza do alko na imprezę. Żal wtedy zjeść top, a cierpienia też nie będzie.
2021-04-23 14:31
Toc to trza byc leń do kwadratu aby to se kupowac na dowóz.....wszedzie burger . ludzie zjecta normalny obiad , karkówa albo schabszczak . kapustka taka z marchewka - suróFfka jak smok i kartofle . bajeczka !. ..
2021-04-23 16:06
Każdy je to na co ma ochotę. Zrobienie dobrego burgera to nie taka łatwa sprawa, robiłeś kiedyś? To nie zwykły kotlet z ziemniakami i gotowe.
2021-04-24 11:46
Zrobisz szybciej niż ziemniaki z kotletem
2021-04-25 11:03
Tych, którzy myślą, ze coś, o czym nie maja bladego pojęcia, jest niemożliwie trudne, i tych, którzy myślą, ze to banalnie proste.
2021-04-24 11:45
2021-04-23 15:01
Na wynos, a i w ręku przed lokalem da radę. Więc przy założeniu że dalej będzie się działo kowidowo to ma to jakiś sens
2021-04-23 14:58
2021-04-23 21:48
Jeszcze niedawno pełno było żalów, jak to się źle dzieje, a teraz nowe lokale, sporo ogłoszeń do pracy...
2021-04-25 10:58
Czy raczej takie go*niane warunki, ze trzeba co miesiąc nowego Ukrainca zatrudniać?
2021-04-24 17:32
Zrzuty robili a tu lokal za lokalem się otwiera ... i gdzie tu prawda ??
2021-04-23 16:54
Czy to jest zgodne z przepisami ppoż?
2021-04-24 18:59
Oczywiście, że zgodne. Na bakier z prawem są ci, którzy rurę gazową mają zabudowaną. To jest niezgodne z przepisami - rura gazowa powinna być odsłonięta.
2021-04-24 12:10
Jaby nie było zgodne to by odbioru nie dostali społeczniaku xD
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.