Opinie (91) ponad 20 zablokowanych

Wszystkie opinie

  • Mapa street food

    Nowy lokal. Mają najlepsze burgery w Gdyni, jak nie Trójmieście !!!

    • 0 0

  • Mandu Gdynia (5)

    Jestem zakochana!
    W końcu nie muszę jechać specjalnie na Oliwę po najlepsze pierogi w Trójmieście.
    Mam nadzieję, że niedługo będę mogła usiąść w lokalu

    • 3 11

    • (4)

      A co Mandu w Oliwie ma wspólnego z dobrymi pierogami? O najlepszych nie wspomnę. Te trzy następujące po sobie posty o pierogach, powyżej w wątku głównym, to jakaś seria sponsorowana?

      • 5 1

      • hahaha, czyli jeśli ktoś ma inne zdanie niż Pani / Pan to muszą to być już opłaceni komentujący? proszę sobie wejść na opinie google lub FB, tam też wykupili sobie pozytywne recenzje? zatrudniają ludzi dla stworzenia

        hahaha, czyli jeśli ktoś ma inne zdanie niż Pani / Pan to muszą to być już opłaceni komentujący? proszę sobie wejść na opinie google lub FB, tam też wykupili sobie pozytywne recenzje? zatrudniają ludzi dla stworzenia sztucznego tłumu przed lokalami? weź się człowieku zastanów co mówisz :) ale pewnie tylko zazdrość przez Ciebie przemawia, pomyśl bardziej pozytywnie, ciesz się sukcesami innych, to i dobro wróci do Ciebie :)

        • 0 0

      • Kto niby robi lepsze pierogi, słucham. (2)

        • 1 2

        • Pierogowski sopot (1)

          mandu może mu pocałować rączki

          • 1 1

          • a po co to wytykanie kto jest najlepszy? :) dla każdego jest miejsce. jednym bardziej zasmakuje Pierogowski, innym Mandu, w czym problem? nie twórzcie chorych podziałów...

            • 0 0

  • Nareszcie! (3)

    Cieszę się, ze mimo trwających restrykcji przedsiębiorcy są w stanie dalej próbować swoich sił i otwierać nowe lokale! Czekałam z wytęsknieniem na Mandu w Gdyni!!!!! Już się nie mogę doczekać jak będzie można usiąść normalnie przy stoliku :)

    • 2 5

    • (2)

      Ile ci płacą za promocję?

      • 4 1

      • mandu zmusza jak zawsze pracowników do pisania komentarzy (1)

        • 2 1

        • więcej uśmiechu ludzie :)

          pracownikiem Mandu jestem i nikt mnie jeszcze nigdy nie zmusił do napisania opinii :) ale chętnie polecam komu mogę, to chyba ogromny komplement dla firmy, że dokładnie znając proces przygotowywania dań, tym bardziej chętnie i to za darmo (dodam dla niedowiarków) będę przekazywała dalej jak dobrze można u nas zjeść :)

          • 0 0

  • Brak (2)

    Serio, 20-30 zł za kilka pierogów, gdzie prawdziwa ich wartość, to jakieś 30-40% tej ceny ...
    Jak oni się szybko bogacą dzięki ludziom, którzy chodzą do takich lokali ...

    • 1 2

    • magia (1)

      no tak, bo żarcie samo pojawia się i znika ze stołu. kolejny Janusz ekspert

      • 1 1

      • magia

        no i przecież te dania powstają same, bez udziału ludzkiego, w piwnicy, za którą nikt nie musi płacić, a koszty mediów i innych nie istnieją. nie trać człowieku czasu na pisanie komentarzy, które tylko pokazują jak ograniczona jest Twoja wiedza, a zajmij się tym gotowaniem

        • 0 0

  • Cieszę się, że Mandu ma w ofercie pierogi bez pszennej mąki (2)

    To oznacza, że na pewno ich spróbuję.

    • 11 31

    • fuj oni mrożą pierogi i oszukują

      • 1 0

    • 24 osoby zdenerwowane tym ze pszenica to syf

      I być może również im szkodzi, ale są zbyt leniwi i głupi żeby to wiedzieć.

      • 0 9

  • Na zewn piz ga na maxa. Wieje. Plus 5. (2)

    A ci otwierają koktail
    Bar - kiedy: nie można pic w środku. Na zewn jak
    Wyżej....

    • 6 0

    • Sanepid (1)

      Czy ktoś z sanepidu może to sprawdzić?
      Od roku solidarnie daliśmy się zamknąć, a tu takie ostentacyjne łamanie przepisów. Straż miejska spisuje człowieka za brak maseczki, a drink barze można grać wszystkim na nosie i pic do woli?

      • 1 0

      • Havana

        To samo Havana in Gdansk na świętego Ducha, wszystko zamknięte, a tam dyskoteka w weekendy trwa w najlepsze i zero reakcji jakichkolwiek służb

        • 0 0

  • 105 to taka typowa pizza, ani dobra ani zła. taki typowy zapchajbrzuch. (7)

    • 27 2

    • Bardzo slaba i uboga w dodatki (1)

      Typowa pol-pizza

      • 0 0

      • Typowa pol pizza to ciasto grube jak w babcinym drozdzowcu.

        W dodatku niedopieczone, bo tak zasypane różnymi dodatkami, ze temperatury do ciasta nie dopuszczają. Zostań przy komentowaniu rzeczy, o których coś tam wiesz, o ile są takowe.

        • 0 0

    • W 105 ciasto puszyste to mistrzostwo świata (2)

      Lubię na grubym i oni takie oferują, polecam każdemu kto lubi na grubym bo robią to bardzo dobrze. I pamiętajcie, że najważniejsze w pizzy jest ciasto i ser bo inne rzeczy to dodatki.

      • 0 5

      • To po amerykański - nażreć się ciasta i zapchać gruby brzuch (1)

        • 4 0

        • Po polsku - tanio, byle jak ale do syta

          • 0 0

    • trochę lepsza niż średnia, a to już dużo

      • 4 0

    • Idealna pizza do alko na imprezę. Żal wtedy zjeść top, a cierpienia też nie będzie.

      • 7 0

  • Ja rozumiem pizza . rozumiem devolaja ale bułke z czyms ??? (6)

    Toc to trza byc leń do kwadratu aby to se kupowac na dowóz.....wszedzie burger . ludzie zjecta normalny obiad , karkówa albo schabszczak . kapustka taka z marchewka - suróFfka jak smok i kartofle . bajeczka !. ..

    • 27 7

    • Każdy (2)

      Każdy je to na co ma ochotę. Zrobienie dobrego burgera to nie taka łatwa sprawa, robiłeś kiedyś? To nie zwykły kotlet z ziemniakami i gotowe.

      • 2 3

      • To zwykly kotlet z bulka i gotowe. (1)

        Zrobisz szybciej niż ziemniaki z kotletem

        • 0 2

        • Ludzie nie mający o czymś pojęcia dzieła się na dwie grupy.

          Tych, którzy myślą, ze coś, o czym nie maja bladego pojęcia, jest niemożliwie trudne, i tych, którzy myślą, ze to banalnie proste.

          • 1 0

    • Moda z Ameryki po 60 latach

      • 0 1

    • Burgery dobrze się sprzedaje

      Na wynos, a i w ręku przed lokalem da radę. Więc przy założeniu że dalej będzie się działo kowidowo to ma to jakiś sens

      • 2 2

    • nie mów mi jak mam żyć

      • 4 5

  • To jak w końcu jest z tą gastronomią? Pada na pysk, czy ma się całkiem nienajgorzej? (2)

    Jeszcze niedawno pełno było żalów, jak to się źle dzieje, a teraz nowe lokale, sporo ogłoszeń do pracy...

    • 7 2

    • Sporo ogłoszeń, bo tyle nowych miejsc pracy?

      Czy raczej takie go*niane warunki, ze trzeba co miesiąc nowego Ukrainca zatrudniać?

      • 1 0

    • Taaa

      Zrzuty robili a tu lokal za lokalem się otwiera ... i gdzie tu prawda ??

      • 2 0

  • Na zdjęciu pierogarni widzę rurę gazową? (2)

    Czy to jest zgodne z przepisami ppoż?

    • 8 2

    • Oczywiście, że zgodne. Na bakier z prawem są ci, którzy rurę gazową mają zabudowaną. To jest niezgodne z przepisami - rura gazowa powinna być odsłonięta.

      • 2 0

    • Zgodne

      Jaby nie było zgodne to by odbioru nie dostali społeczniaku xD

      • 3 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.