2019-10-26 14:05
Zawsze w tej serii jest pizza. Podpowiem wam jak juz sie tak pchacie w ten biznes. Otworzcie osobne okienko i sprzedawajcie na porcje/trojkaty. Oczywiscie za rozsadna cene a bedzie chetnych co chwyca w garsc i pojda dalej. Co do fast fodow to w latach80/90 na Korzennej dzialal ponoc kebab. Wiecie cos?
2019-10-26 15:07
pamiętam , były super
2019-10-26 14:07
Kusząco wyglądają te kraftowe paluszki dorszowe w bułce barwionej wydzieliną z mątwy.
Włoski klimat - cerata w kratę na stole. Klasyka!
2019-10-26 22:04
To ma być prosta szybka i smaczna przekąska . Do tego powinna być niedroga . Po co dorabiać do tego ideologię i tworzyć rzemieślnicze z na prawdę dziwnymi dodatkami za minimum 20 dychy ?
2019-10-28 14:59
Tam chyba nawet za 35 ziko jakiś mają. Czekajcie, spojrzę w kryształową kulę: tak, widzę wyraźnie - w przyszłym sezonie pod tym adresem jest inny lokal!
2019-10-26 14:11
rzemieślnicze jedzenie? Pytam serio, bo nijak nie potrafię znaleźć jakiejś sensownej definicji tego pojęcia.
2019-10-26 14:20
To znaczy, że nawet kucharz tego nie wie. Używa się zamiennie ze słowem kraftowe, pozwala na przyciągnięcie hipsterskiego konsumenta z 20 obserwującymi na instagramie.
2019-10-26 16:23
2019-10-26 22:16
Pozostały tylko brody.
2019-10-26 23:19
2019-10-26 15:03
To tak jak rzemieślnicza broda. Bardziej do zawieszenia na ścianie niż noszenia czy jedzenia
2019-10-27 18:07
Chcialbym sprzedawac sztuczne brody , wąsy ogolnie owlosienie ludzkie ktore jest modne ale niechce sie nikomu zapuszczac miesiacami... do wyboru czarne, rude ,siwe , pussy style ... myslicie ze moze sie udac???
2019-10-26 17:31
farmazon dla frajerów aby miec wymówkę do skubania ich na forsę.
2019-10-27 08:03
Masz sie poczuc wyjatkowo, otrzymac produkt (przynajmniej w teorii) dostosowany do twoich i tylko twoich potrzeb.
Ma być przeciwienstwem produktu masowego - np.cheesburgera z pewnego ogolnoswiatowego koncernu, ktory na calym swiecie jest taki sam.
Wytlumaczylem?
2019-10-27 09:36
Ostatnio wybrałem kraftową wersję bez ogórka, poczułem się jak pan na włościach. Specjalnie dla mnie artysta kanapkowy wykonał niepowtarzalny posiłek.
2019-10-28 04:19
knajpa. Koles przywozil pierogi z makro i poganial z 600% marza dopoki jelenie sie nie polapaly w tym interesie i na jego glodnej nawijce skad to niby nie sciaga tego stafu zeby uszczesliwic clientele i zobaczyc promyki slonca na srednio wygrzanych ryjach z rana. Sorki za byki od paru lat nie mieszkam w Bolandzie
2019-10-28 15:00
To znaczy: drogo i kiepsko. Ale ładne focie.
2019-11-01 22:10
Jak pani Krysia z sąsiedztwa, to ma kuchnię domową, a jak wydziarany brodacz w czapeczce to kuchnię rzemieślniczą. W obu przypadkach składniki zapewnia Makro lub Selgros.
2019-10-26 14:13
Mini pizze wygladaja super, lokal tez swietny. Chyba hit tego zestawienia, po przeciwnej steonie mamy za to hotdogi, ani to smakowicie nie wyglada, jak kazzanka z nadzieniem, w cenie 4 pizzerinek w promocji, a gramatura
Mini pizze wygladaja super, lokal tez swietny. Chyba hit tego zestawienia, po przeciwnej steonie mamy za to hotdogi, ani to smakowicie nie wyglada, jak kazzanka z nadzieniem, w cenie 4 pizzerinek w promocji, a gramatura podobna, moze teoche wieksza. Czarna bulka fajny bajer, widzi sie to czasem w burgerowniach, ale jednak wolal bym klasyczna. Porownanie do IKEA jest niesprawiedliwe, ale 1vs20, troche przegiecie, nawet jak tyle wyszlo z footcostu
2019-10-26 21:03
a co to jest footcost?
2019-10-26 21:23
Zlotki
2019-10-26 23:21
W Trójmieście nigdy nie będzie tanich knajp
2019-10-26 14:26
Czy wszystko musi dziś być rzemieślnicze ? Albo kraftowe ? Cena 20 PLN za coś co w NY kosztuje dwa dolce mówi jedno że szybko ten biznes padnie. Róbcie coś od serca a nie rzemieślniczo. Szewc, szklarz to są rzemieślnicy. I za rozsądną cenę.
2019-10-26 17:00
i przestań opowiadać o 2 USD...
2019-10-26 17:31
W zeszłym roku były po 1.70$...
2019-10-27 08:57
Jak rozumiem mówisz o słodkim wyrobie bułkopodobnym, z "wołową parówką", polaną upłynnionym plastikem, dostępnym z każdego wózka.
Sprawdź na yelpie ceny tamtejszych "kraftowych hotdogów". Obiecuję niespodziankę
2019-10-27 09:18
Nie wiesz, o czym piszesz
2019-10-27 09:34
Nie z Zamościa- z Łomży. Ale konkretów nie podam bo RODO.
2019-10-26 18:21
2019-10-27 08:42
Z jabłkowym orandżżusem?
2019-10-27 18:20
2019-10-27 08:04
2019-10-27 09:09
A w IKEA z 1 pln. I co z tego wynika?
2019-10-27 09:38
przygotuj się do dyskusji z nami - światowcami ;>
2019-10-27 18:21
Tam są tego setki na głównych ulicach, więc kto był to wie
2019-10-27 20:14
Opowiadaj! Naród na to czeka!
Albo nie, zabierz mnie tam mój ogierze!!
I kup hot doga
2019-10-27 10:12
ma podawać schabowego z kartoflami za 10zł/kg czy co? Jeszcze do tego porownujesz ceny z NY. Jprdl, w nogach spałeś?
2019-10-26 14:41
Rzemieślnicze i kraftowe... ;)
Bez komentarza.
2019-10-26 14:53
2019-10-27 09:00
Mega sztos
2019-10-27 15:16
2019-10-27 09:29
2019-10-27 09:56
2019-10-26 14:57
dramat ta gdynia
2019-10-26 17:32
sam jestes dramat, jak powiedział klasyk. Tu po prostu byle czego dla słoików się nie otwiera jak w bolkowie. To wszystko juz u nas było/jest.
2019-10-26 18:24
Przyjedź i zobacz ile knajp jest w Gdyni.
2019-10-26 15:10
Rynek gastro jest niesłychanie ! trudny- dziś..
Trzeba mieć pomysł,wiedze i duże doświadczenie .
Inaczej mogiła.
2019-10-26 18:04
Dobry schabowy i żurek w rozsądnej cenie zawsze się sprzeda , nie musi być ani kraftowy ani rzemieślniczy .
2019-10-26 20:09
2019-10-27 09:09
I czy ci się podoba czy nie, to właśnie ta komunistyczna sztampa czyli schabowy się sprzeda, a nie hot dogi za min 20zl. Spójrz wkoło, które lokale z jedzeniem się długo trzymają, a które padają na pyski. Bary mleczne,
I czy ci się podoba czy nie, to właśnie ta komunistyczna sztampa czyli schabowy się sprzeda, a nie hot dogi za min 20zl. Spójrz wkoło, które lokale z jedzeniem się długo trzymają, a które padają na pyski. Bary mleczne, zwykłe bistro, latami mają powodzenie i dopóki właściciele nie zaczną kombinować z cenami i jakością składników to taki bar będzie się trzymać i przynosić profity, a te wszystkie pizzerie, hamburgery, hot dogi, makaroniarnie, i inne wynalazki padają po jednym sezonie, a właściciel się dziwi czemu jeśli np pizza minimalnie kosztuje 25zl i nawet koło włoskiej pizzy nie stała. Trzeba mieć naprawdę dobry pomysł, zacięcie i umieć przyciągnąć klientów którzy zostaną na dłużej. Kilka takich knajp istnieje. Reszta to twory skazane na plajtę
2019-10-27 11:10
2019-10-27 15:18
po Japonię, a nie żaden komunistyczny wynalazek, po co naciągnąć rzeczywistość?
2019-10-26 23:17
schabowego to bym zjadł
2019-10-27 09:59
2019-10-27 15:18
2019-10-26 15:55
Pizza shop działa już jakiś czas. Nie byłem przekonany, ale na śniadanie dobrze się sprawdza. Jadłem kilka razy i się nie zawiodłem. Ciekawostka że wyremontowali solidnie zrujnowany lokal
2019-10-26 17:14
Jadłam dwa razy calzone na sniadanie, spoko opcja, lokal mały, ale sporo osób się tam kręci. I racja, co najmniej od lipca działają :)
2019-10-28 20:46
Dwie opinie, każda ten sam styl edycji, każda bez kropki na końcu. Pozdrawiamy właściciela vel anonimowego autora
2019-10-27 08:05
2019-10-26 16:08
Bardzo polecam ten lokal. Przemiła obsługa i pyszne jedzenie.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.