Opinie (118) 7 zablokowanych

  • No tak tatar za prawie 9 dych (7)

    życzę powodzenia

    • 108 2

    • Spokojnie, zaraz marketing wmówi Ci że jedyny sposób żeby nie wyjść na biedaka, to takiego tatara kupić.

      • 33 2

    • Ale jaki pyszny (1)

      Niczym się nie różni od tego z lidla a jak wiadomo jutro sobota ram pam pam pam więc na parking do lidla po tatara mam ch ęć

      • 24 4

      • Ciekawy jestem czy sam Pan próbował tego tatara w ich restauracji? Wątpię. Sam jadłem i był pyszny, a ten z marketów hmmm. Smacznego ;) .

        • 1 0

    • Kit z tym. Zawsze możesz skoczyć na sashimi z arbuza, buahaha. Aż spojrzałem na ich menu. 32 zł. Będzie sukces!

      • 21 0

    • Ale to tatar z rzemieślniczej wołowiny

      • 20 0

    • Denka gyni

      • 0 0

    • ale to paryski tatar!

      • 1 0

  • czemu Jakóbiak nie ma już w Sopocie restaracji?

    bardzo lubię oglądać jego programy w TV, ma gość charyzmę i dobrze gotuje. Szkoda.

    • 8 7

  • ta pizza z wielkim suchym brzegiem to na prawdę zachęca... (4)

    do omijania lokalu, skoro tak żyłują na dodatki i dają ich tylko na środek. błee

    • 14 9

    • Bo to jest pizza, a nie jakas zapiekanka z kilogramem boczku, cebuli i czort wie, czego jeszcze chlopska dusza zapragnie. (1)

      Nic zlego w Twoim guscie nie ma, ale skoro uzywasz nazwy pizza, to odnosisz sie do konkretnego dania, a nie do swojej wizji.

      • 12 5

      • Ty masz wizję.

        Placek z garstką składników na środku.

        • 5 3

    • Tak właśnie wygląda pizza.

      • 2 0

    • Niezły Mlyn taki sobue

      Ciasto, jak dla mnie, słabe. Dużo bardziej wole zlokalizowane obok: Świeżoupieczeni (Pyszne ciasto!) lub Bardzo Włosko (pyszne dodatki).
      Parma u nich bardzo przeciętna. Pizza z bakłażanem i kozim serem dużo lepsza

      Ciasto, jak dla mnie, słabe. Dużo bardziej wole zlokalizowane obok: Świeżoupieczeni (Pyszne ciasto!) lub Bardzo Włosko (pyszne dodatki).
      Parma u nich bardzo przeciętna. Pizza z bakłażanem i kozim serem dużo lepsza z uwagi na dodatki (dodatki uratowały takie sobie ciasto). Do tego obsługa wydaje mi się dziecinna. Przerwali nam rozmowę i zabrali talerze. Kelnerki znudzone. Właściciel zirytował się na sąsiadów (mieszkających na osiedlu), ze mu gości (czytaj klientów) z ogródka wypędzają z uwagi na hałas remontowy. Biznes widać ważniejszy niż dobrobyt osób tam mieszkających. Szkoda, że przeszkadza mu chwilowy hałas (remont kiedyś się skończy), a nie przeszkadza mu, że to jego goście w ogródkach na stale są jakimś utrudnieniem dla mieszkańców.

      • 0 1

  • (3)

    Gdzie zjem dobrego stejka ?

    • 4 4

    • Tanio i dobrze to w domu ;)

      • 9 1

    • Tylko w piromanie (1)

      • 1 0

      • Piroman to sztos, bezwzględnie nr 1, ale chateaubriand w la pampa też mega, no i w delonico można trafić na fajniy kawałek wołowiny. :)

        • 0 0

  • koncept De Paris (18)

    Tatary w cenie od 44 zł. Dania obiadowe od 62 zł. No cóż......powodzenia. Pewnie za kilka miesięcy w tym miejscu będzie inny koncept.

    • 167 7

    • (10)

      Nie interesują nas klienci Lidla i Biedronki.

      • 17 59

      • powodzenia

        • 27 1

      • To czemu serwujecie im produkty stamtąd?

        • 54 3

      • Może i klient Biedronki i Lidla od czasu do czasu by tam wszedł. Ale po takiej deklaracji. :-(Przykre że dzielicie klientów.

        • 40 1

      • lidl i biedra

        uuuuuuuuuuuuuu................. grubo.....
        Klientami tych sklepów są również majętni ludzie, czy to problem dla Was?

        • 36 1

      • Dajcie spokoj, przeciez to nie jest odpowiedz wlasciciela. (1)

        • 27 5

        • Łykacie jak pelikany

          • 9 4

      • No nie wiem , (2)

        pod Lidlem widziałem ludzi pakujących zakupy z tego sklepu do Lamborghini urusa.

        • 10 0

        • A jak ktoś jeździ Lamborghini to myślisz że co? Jeździ po bułki i masło do delikatesów, czy sprowadza je z Francji? (1)

          • 3 0

          • Już ten samochodzik nie robi w centrum zachwytu, tylko w Kartuzach pod biedrą można się polansować

            • 1 0

      • lepiej sprzedać milion rzeczy z marżą 1 zł niż 10 z marżą 100 zł

        • 1 0

    • nie dla psa kiełbasa (3)

      62 zł to niecałe 14 EUR. Nic specjalnego, o ile kiedykolwiek wyściubiłeś nos poza nasz kraj

      • 13 30

      • (2)

        Zarabiamy w złotówkach a nie euro

        • 38 4

        • (1)

          Siedząc na zasiłkach MPS-u i pińcetplusach nie zarabiasz. Jakbyś zarabiał, ta cena nie byłaby problemem.

          • 7 21

          • Nie każdy lubi przepłacać by mieć modne zdjęcie na insta

            • 16 4

    • Za takie ceny, życzę 4tej i 9tej fali i zamknięcia przybytku na 5lat.

      • 19 10

    • :)

      Lato minie a nowe lokale z nim.
      P.S.Dajcie dania od 100-200zł to będe!

      • 11 3

    • za ile ?

      a za ile chciałeś zjeść obiad w restauracji w centrum miasta ? takie są teraz ceny, a tatara robi się z polędwicy wołowej a ta kosztuje ok 100 zł za kg. Jak komuś za drogo to niech idzie do baru mlecznego lub w domu gar kapuchy nagotuje, będzie taniej,,,

      • 1 1

  • Tatar 44 za 100g.Jak tam trafię to zejżrę całe kilo.Gastronomi sobie naprawdę robią z konsumentów.Powodzenia.

    • 48 2

  • (4)

    Trójmiejska gastronomia totalnie popłynęła,totalnie oderwała się od rzeczywistości.Ale pomimo to,powodzenia.

    • 47 1

    • (2)

      Nie tylko gastronomia, rynek mieszkaniowy już dawno oderwał się tutaj od rzeczywistości

      • 18 1

      • Nie oderwał się od rzeczywistości tylko po prostu ciebie nie stać (1)

        • 0 15

        • Zobaczymy kogo będzie stać tak za dwa lata

          jak się ludzie wypstrykają z kasy tej co mają w bankach na kontach.

          • 9 0

    • A knajpy na GłównymMieście pełne mimo kosmicznych cen

      Ludzie nawet w kolejce do wejscia czekają

      • 5 5

  • Ceny dostępne dla beneficjentów układu okrągłostołowego z komunistami chyba tylko.

    • 28 5

  • Casa di amici

    Stek z polędwicy był tak suchy i twardy że pogryźć go nie umiałem (99zł!) a makarony w polskim wykonaniu to żenada, pełno wody pływało. Są lepsze włoskie knajpy. Poza tym twarde drewniane krzesła. Nic ciekawego.

    • 16 2

  • (3)

    Tatar 44 za 100 g? To jakiś nieśmieszny żart...

    • 37 3

    • Jak cię tak to bawi, to mamy jeszcze za 46 zł. Hahaha.

      • 7 2

    • Ale to tatar z craftowej wołowiny (1)

      • 12 0

      • ...siekany brzytwą przez lokalnego barbera ;)

        • 18 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.