Opinie (89) 5 zablokowanych

  • (8)

    Szakszuka,pchali z bakłażana....co to za wynalazki?Gdzie zjem schaboszczaka ze świeżymi ziemniaczkami,mizerią i kompotem z gruszek??I pomidorową z ryżem płacąc za taki zestawik 25zł...a tym fit,wege,kraftowe,rzemieślnicze...to sory ja tego nie łykam.

    • 22 47

    • Szakszuka to wynalazek? Hahahaha...

      Bardziej wyszukanego dania niż jajka z pomidorami nie jadłeś?

      • 22 7

    • Z jakiej wioski przyjechałeś?Tak pytam się tylko z ciekawości.

      • 15 7

    • W barze mlecznym na Żabiance.Ale musiałbys kupić jeszcze bilet na tramwaj,a to może ciebie przerosnąć.

      • 19 5

    • (1)

      Schabowego i pomidorową zrobisz sobie sam w domu. A jak nie potrafisz to babę znajdź.
      Ja chętnie poczytam o lokalach, serwujących potrawy, których nie jadam na co dzień.

      • 6 3

      • te burek podwórzowy, babę to wiesz gdzie znajdziesz....

        • 2 0

    • Mleczny Słoneczny czeka (1)

      Na takie smaki proszę się wybrać do Mlecznego Słonecznego :) pysznie polsko i niedrogo

      • 1 0

      • co to znaczy polsko???

        • 2 0

    • gdzie zjesz? wszędzie i do znudzenia. Wyjdź z domu i poszukaj. Niedojda kolejny jakiś

      • 1 0

  • Może pora na artykuł o zamykanych lokalach..? (2)

    • 40 5

    • Gdyby tak tylko je otwierali jak to wyglada tutaj

      To w całym Trójmieście byłyby same knajpy.

      • 15 0

    • juz był

      • 11 1

  • Albo o dobrych i starych jak kleszczewo. (3)

    • 5 4

    • Klient zweryfikuje restauracje.Nie ma co na sile zachwalac!

      Wiara w komentarze jest wielka...wiem że nie sponsorowane ludzkie pisanie! Chociaż kasuje dużo komentarzy. Pojechać trzeba do Goscinca w Kleszczewie.....tyle tylko powiem, w temacie jedzenia.

      • 2 2

    • za dużo ludzi też nie dobrze (1)

      mają smacznie, ale ta ilość ludzi zawsze mnie zniechęca

      • 4 0

      • Dobre jedzenie ludzi przyciaga.Nie wchodze tam gdzie pusto.

        Ale widać są ludzie którzy myślą inaczej.

        • 2 0

  • (13)

    Niepopularna opinia: pizza w Sempre wcale nie jest taka dobra i jest niewarta swojej ceny.

    • 88 2

    • potwierdzam. Zamówiłem pizze do stolika i przynieśli zimną. (1)

      Gdy zareklamowałem, to powiedzieli, że pizza jest zgodna z ich standardami. To był mój ostatni raz w Sempre.

      • 31 1

      • Stan kuchni dramatyczny co mozna zobaczyc w Sopocie z parku:D

        • 4 0

    • Bardzo popularna

      • 7 3

    • Sempre skończyło się na Kill'em All (3)

      A konkretniej w momencie otwarcia drugiego, ewentualnie trzeciego lokalu w Trójmieście. 8-9 lat temu, kiedy zaczynali na Długim Pobrzeżu / Targu Rybnym, to faktycznie była nowa jakość przy przystępnych cenach. Ale w

      A konkretniej w momencie otwarcia drugiego, ewentualnie trzeciego lokalu w Trójmieście. 8-9 lat temu, kiedy zaczynali na Długim Pobrzeżu / Targu Rybnym, to faktycznie była nowa jakość przy przystępnych cenach. Ale w momencie, kiedy otworzyli kołchoz w Sopocie, w willi po Siouxie, to był koniec - kiedyś tam zawitałem przy okazji wizyty w Sopot, 3 piętra stolików i 3 kelnerów do obsługi tego. Nie doczekawszy się podania menu, wzięliśmy je sobie sami, po to tylko, żeby po 15 minutach dalszego oczekiwania dowiedzieć się od pana / pani kelner, że czas oczekiwania to godzina. Dziękuję, dobranoc.
      A w tej chwili jest dookoła wiele lepszych i tańszych pizzerii, że wymienię Da Rafaelle na Niedźwiedniku, Czerwony Piec w Gdyni, czy nawet Kreskę Mąki na Morenie. I żadna pizza tam nie kosztuje 45 złotych co jest absurdem. Po prostu pułapka na turystów i oaza dla snobów. Szkoda.

      • 28 0

      • Do tych dobrych dodałbym na okrągło we Wrzeszczu (1)

        • 5 0

        • Dobra pizza jest w Mące i Kawie w Metropolii oraz w I Pazzi.

          • 2 0

      • ej, to Zenek skończył się na kilemol ;-)

        • 1 0

    • (1)

      Ohyda. Pizza z salami cuchnaca i smakujaca zjelczalym tluszczem. Po dzis dzien mam odruch wymiotny:(

      • 11 1

      • Przecież to nawet kolo salami nie leżało;))

        • 2 0

    • To prawda

      Kiedys byłem w Gdyni u nich i to była zdecydowanie najgorsza pizza jaka jadłem, uwzględniając cenę

      • 10 0

    • Wstyd

      Kelnerki w sempre muszą dopłacać do pensji kucharzom!

      • 13 0

    • To raczej popularna opinia

      Sempre trzeba omijać szerokim łukiem - drogo, słaba jakość składników, ciasto mdłe. Fujka.

      • 10 0

    • i do tego nie potrzeba 3 lokali w samym Sopocie...

      • 1 0

  • (2)

    Połowa tych lokali za pół roku będzie wspomnieniem.

    Svenus

    • 33 17

    • cale szczenździe ja bede z Wami na zawsze (1)

      Svenus

      • 4 6

      • mitoman, to się leczy

        • 3 3

  • Polecam Salut ! (2)

    • 9 9

    • Ja tez.

      • 5 0

    • I ja!

      • 3 0

  • Kasa (5)

    A gdzie rozdają pełne portfele proszę napisać a nóż widelec ktoś się załapie.

    • 10 4

    • Racja. Ale lepiej dzien ...jak krol...niz tydzien byle jak.

      • 0 0

    • Odp.

      Jak się nie ma miedzi , to się w domu siedzi.

      • 3 1

    • W restauracji musi wiecej kosztowac niz w zapiekance.

      Bieda po restauracjach się nie szwenda ...smutne ale prawdziwe. Szkoda!

      • 2 3

    • (1)

      Kiedyś w urzędzie pracy słyszałem, że ponoć w pracy dają pieniądze co miesiąc, ale osobiście w to nie wierzę.

      • 2 2

      • Ale tam są skandaliczne warunki, bo, owszem dają, ale trzeba pracować!

        • 1 2

  • (4)

    Andiamo a Roma znam ze Starowiejskiej w Gdyni, świetna pizza ale na boga, nie nazwałbym tego restauracją, tam nie ma nawet stolików.

    • 21 2

    • Andiamo a Roma (1)

      W Andiamo a Roma w Sopocie lokal jest duży. Są stoliki i jest część restauracyjna oprócz pizzy

      • 5 5

      • cyt. "Lokal może być znajomy niektórym czytelnikom, ponieważ już istnieje jedna restauracja o tej samej nazwie w Gdyni."

        • 8 0

    • 1

      W Gdyni nie ma ale w Sopocie są

      • 4 1

    • Sopot

      Ale artykuł jest o Sopocie, a w Sopocie Andiamo jest restauracją, może warto czytać ze zrozumieniem

      • 0 2

  • nie ma nic lepszego niz etniczny wurst (5)

    takie danie jemy oczywiscie tylko lewą ręką

    • 14 1

    • ? (2)

      O co chodzi? Etniczna jest Malika, wursty to zupełnie inny lokal. Czytanie ze zrozumieniem polecam

      • 0 5

      • to ponadczasowy kolaż tych dwóch konceptów (1)

        spleciony w autorskim menu kreatora smaku

        • 10 0

        • i kraftowym jeszcze

          • 2 0

    • Stała dostawa etnicznych wurstów (1)

      Co kilka dni pontonami przez mare nostrum.

      • 3 1

      • etniczny wurst to jak genetyczny głąb

        • 0 0

  • Winston Bar (2)

    Widziałem szyld na Długiej, chyba jakieś nowe miejsce. Ktoś wie co to za miejscówka?

    • 4 5

    • (1)

      Wejdź i sprawdź. Będziesz miał info z pierwszej ręki.

      Serio, ja rozumiem, pytać o knajpę w innym mieście, ale jesteś na miejscu, przechodzisz obok, a potem pytasz w internecie co tam jest?

      • 8 1

      • Autoreklama

        • 3 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.