2017-07-07 09:44
Szukam jakiegos gyrosa (kebsy odpadaja ze wzgledow politycznych) gdzie serwuja 'souvla' albo 'souvlaki' z baraniny, z surowkami i przasnym chlebem lub frytkami i sosem czosnkowym?
Bo wszedzie sa te nieszczesne kebsy z miesa z tych rolek z makro/selgros , a to pasza straszna jest mix jakis mies i nigdy nie jest to baranina.
2018-11-19 23:07
Santorini dość podłe
2017-07-07 12:42
Santorini w gdyni taka grecka restauracja w centrum. Smacznie tam jest
2017-07-07 07:40
Kulinarny to Okrasa łamie przepisy
2017-07-10 18:31
2017-07-07 10:28
Pan Kolendra wymiata. Nie jest taki sztywny i wyniosły jak co niektórzy.
2017-07-07 19:53
Chciałbym go zobaczyć duecie z Kwasiorem - to moi ulubieni kucharze tv. :D
2017-07-07 14:09
Okrasa i jego program to reklama Lidla.
2017-07-07 06:59
Deker idzie po trupach....
2017-07-10 18:30
Są najlepsze w Trójmieście.
2017-07-07 22:40
Czyli depcze sam siebie?
2017-07-07 20:01
2017-07-07 07:09
po nim poszli "kumple" od biznesu.
2017-07-07 09:03
Nawet tych co go stworzyli
2017-07-07 16:45
Deker górą !!!!
2017-07-08 15:46
A Pieluch gdzie ??
2017-07-08 15:45
Widzalem kawalek. Karkowka z grilla to nie jest potrawa do programu kulinarnego
2017-07-07 11:12
O UMAM zapomnieli. Nie oglądają Bake Off na TVP?
2017-07-08 11:49
a chłopak sobie radzi
2017-07-08 09:16
Na czym? TVP? proszę cię...
2017-07-07 11:20
2017-07-07 08:07
U Ritz np lody w mini kieliszku , mięso tylko mocno krwiste bo jak usłyszałam tak się w Europie podaje -bez szału i pustki w lokalu.
Polacy lubią zjeść a tu się nie da.
2017-07-07 10:36
2017-07-07 15:36
Aha , ogólnie więc zajadaj się surową kaczką i do tego restauracja nie będzie potrzebna a jedynie dobry rzeźnik .
W porządnych restauracjach zawsze pytają o poziom wysmażenia i żadna to ujma.
Cena nie
Aha , ogólnie więc zajadaj się surową kaczką i do tego restauracja nie będzie potrzebna a jedynie dobry rzeźnik .
W porządnych restauracjach zawsze pytają o poziom wysmażenia i żadna to ujma.
Cena nie świadczy o jakości .W Maroko za 6zl zjesz cudowne ryby w ilości dla dorosłego mężczyzny i jeszcze grillowana paprykę dorzuca .W Albani najlepszy gar muli w sosie z białego wina ,limonki i kolendry za 8-10zl.Uczta dla całej rodziny .Trzeba wiedzieć gdzie, u kogo i z kim jeść .Celebrytow nie brakuje w każdej dziedzinie ,natomiast prawdziwi profesjonaliści reklamy i często blasku fleszy nie potrzebują .
2017-07-08 11:25
Na naszych terenach tez można naprawdę smacznie zjeść, w przyzwoitej cenie .Smakosze wiedzą gdzie wracać ,modą się nie kierują .
2017-07-07 20:14
ja mieszkam w Polsce i ziemniak z wysp może mi naskoczyć
2017-07-07 10:56
skoro tak to gdzie tak się je?
2017-07-07 14:33
Uczestniczki Masterchefa, która prowadzi cukiernię "Więcej" w Gdyni przy Kilińskiego
2017-07-08 07:45
Prawda, tam jest naprawdę pysznie! Herbata mleczna bez mleka jedyna w swoim rodzaju :)
2017-07-08 01:03
Gdzie Cały Gaweł i Bronek? To najwięksi celebryci w Trójmieście.
2017-07-07 07:00
hula wiatr miedzy stolikami. Malika podobnie - czekam az zacznie sprzedawac frytki po marokańsku no i Ślusarz. genialny szef kuchni wspanialej Open Kitchen którą postanowiono zamknąć. no po prostu niezwykły dobór gwiazd
hula wiatr miedzy stolikami. Malika podobnie - czekam az zacznie sprzedawac frytki po marokańsku no i Ślusarz. genialny szef kuchni wspanialej Open Kitchen którą postanowiono zamknąć. no po prostu niezwykły dobór gwiazd sceny kulinarnej. widać takie mamy gwiazdy na jakie nasz język pozwala :(
i Ślusarzowi nie pomogła rzadka arktyczna ryba skrei (art z lutego), ani złoto na talerzu ani nawet przewodnik Gault Milleau.....cos tu jest nie tak!! najpierw trojmiasto pisze przez rok jaka to wyjatkowa restauracja a potem po cichu info przemycają że w sumie to ją zamkneli. jak się domyslam - powodem nie był nadmiar klientów. i jak tu wierzyc portalowi?
2017-07-07 22:47
Dlaczego się zamknął?
Bo nie wystarczą medale ochy i achy i kleks keczupu. Czynszu nie zapłacisz muszelkami i kocami z koziej wełny. Wynajmujesz - płacisz. Proste. A tu zabrakło kozy...
2017-07-07 14:57
Z artykulu wynika ze gdyby nie telewizja pani Basi by sie nie udalo. Wczesniej nie umiala
gotowac ?
2017-07-07 07:56
na brak gości raczej nie narzekali...
2017-07-07 07:43
Często przechodzę obok, bo mieszkam na Ołowiance i nigdy nie widziałem tam pełnej sali :) W wakacje widać tam trochę ludzi ale poza sezonem to totalna lipa :D
2017-07-07 07:33
Postanowil pracować w hotelu. I to w restauracji wcale nie wyróżniającej się. Chyba coś poszło nie tak
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.