Opinie (75) 9 zablokowanych

  • Pytanko mam apropos paszodajni (2)

    Szukam jakiegos gyrosa (kebsy odpadaja ze wzgledow politycznych) gdzie serwuja 'souvla' albo 'souvlaki' z baraniny, z surowkami i przasnym chlebem lub frytkami i sosem czosnkowym?
    Bo wszedzie sa te nieszczesne kebsy z miesa z tych rolek z makro/selgros , a to pasza straszna jest mix jakis mies i nigdy nie jest to baranina.

    • 6 1

    • El Greco

      Santorini dość podłe

      • 0 0

    • Santorini w gdyni taka grecka restauracja w centrum. Smacznie tam jest

      • 2 1

  • Najlepszy program (4)

    Kulinarny to Okrasa łamie przepisy

    • 29 4

    • Maklowicz najlepszy i najciekawszy.

      • 0 0

    • (1)

      Pan Kolendra wymiata. Nie jest taki sztywny i wyniosły jak co niektórzy.

      • 2 0

      • Chciałbym go zobaczyć duecie z Kwasiorem - to moi ulubieni kucharze tv. :D

        • 1 0

    • Okrasa i jego program to reklama Lidla.

      • 3 2

  • (6)

    Deker idzie po trupach....

    • 18 8

    • Brakuje mi Pana ciast.

      Są najlepsze w Trójmieście.

      • 0 0

    • Czyli depcze sam siebie?

      • 1 0

    • Prze mądrzały pal nt

      • 3 0

    • To chyba raczej (2)

      po nim poszli "kumple" od biznesu.

      • 18 3

      • racze on deptał wszystkich (1)

        Nawet tych co go stworzyli

        • 4 6

        • Deker lepszy niż Blikle z Warszawy...

          Deker górą !!!!

          • 3 3

  • Pieluch

    A Pieluch gdzie ??

    • 2 1

  • dzis byl w tv ten brodaty w tv z jakims gosciem chyba od disco polo

    Widzalem kawalek. Karkowka z grilla to nie jest potrawa do programu kulinarnego

    • 2 0

  • A gdzie Krzysztof Ilnicki (3)

    O UMAM zapomnieli. Nie oglądają Bake Off na TVP?

    • 8 5

    • faktycznie z Ilnickim skucha...

      a chłopak sobie radzi

      • 1 0

    • Na czym? TVP? proszę cię...

      • 2 0

    • Kto teraz ogląda TVP ?

      • 6 1

  • (5)

    U Ritz np lody w mini kieliszku , mięso tylko mocno krwiste bo jak usłyszałam tak się w Europie podaje -bez szału i pustki w lokalu.
    Polacy lubią zjeść a tu się nie da.

    • 23 2

    • Tak się je wszędzie, nie tylko w Europie, wolaczku. :) (4)

      • 0 12

      • (1)

        Aha , ogólnie więc zajadaj się surową kaczką i do tego restauracja nie będzie potrzebna a jedynie dobry rzeźnik .
        W porządnych restauracjach zawsze pytają o poziom wysmażenia i żadna to ujma.
        Cena nie

        Aha , ogólnie więc zajadaj się surową kaczką i do tego restauracja nie będzie potrzebna a jedynie dobry rzeźnik .
        W porządnych restauracjach zawsze pytają o poziom wysmażenia i żadna to ujma.
        Cena nie świadczy o jakości .W Maroko za 6zl zjesz cudowne ryby w ilości dla dorosłego mężczyzny i jeszcze grillowana paprykę dorzuca .W Albani najlepszy gar muli w sosie z białego wina ,limonki i kolendry za 8-10zl.Uczta dla całej rodziny .Trzeba wiedzieć gdzie, u kogo i z kim jeść .Celebrytow nie brakuje w każdej dziedzinie ,natomiast prawdziwi profesjonaliści reklamy i często blasku fleszy nie potrzebują .

        • 12 0

        • Na naszych terenach tez można naprawdę smacznie zjeść, w przyzwoitej cenie .Smakosze wiedzą gdzie wracać ,modą się nie kierują .

          • 2 1

      • ja mieszkam w Polsce i ziemniak z wysp może mi naskoczyć

        • 3 0

      • Gooooono wiesz

        skoro tak to gdzie tak się je?

        • 7 0

  • Brakuje Diany Volokhovej (1)

    Uczestniczki Masterchefa, która prowadzi cukiernię "Więcej" w Gdyni przy Kilińskiego

    • 4 4

    • prawda!

      Prawda, tam jest naprawdę pysznie! Herbata mleczna bez mleka jedyna w swoim rodzaju :)

      • 1 0

  • A Cały Gaweł?

    Gdzie Cały Gaweł i Bronek? To najwięksi celebryci w Trójmieście.

    • 1 0

  • u basi ritz pustki panie (5)

    hula wiatr miedzy stolikami. Malika podobnie - czekam az zacznie sprzedawac frytki po marokańsku no i Ślusarz. genialny szef kuchni wspanialej Open Kitchen którą postanowiono zamknąć. no po prostu niezwykły dobór gwiazd

    hula wiatr miedzy stolikami. Malika podobnie - czekam az zacznie sprzedawac frytki po marokańsku no i Ślusarz. genialny szef kuchni wspanialej Open Kitchen którą postanowiono zamknąć. no po prostu niezwykły dobór gwiazd sceny kulinarnej. widać takie mamy gwiazdy na jakie nasz język pozwala :(

    i Ślusarzowi nie pomogła rzadka arktyczna ryba skrei (art z lutego), ani złoto na talerzu ani nawet przewodnik Gault Milleau.....cos tu jest nie tak!! najpierw trojmiasto pisze przez rok jaka to wyjatkowa restauracja a potem po cichu info przemycają że w sumie to ją zamkneli. jak się domyslam - powodem nie był nadmiar klientów. i jak tu wierzyc portalowi?

    • 51 7

    • Dlaczego się zamknął?
      Bo nie wystarczą medale ochy i achy i kleks keczupu. Czynszu nie zapłacisz muszelkami i kocami z koziej wełny. Wynajmujesz - płacisz. Proste. A tu zabrakło kozy...

      • 3 0

    • Z artykulu wynika ze gdyby nie telewizja pani Basi by sie nie udalo. Wczesniej nie umiala
      gotowac ?

      • 3 0

    • dlaczego zamkneli open kitchen?

      na brak gości raczej nie narzekali...

      • 0 6

    • Basia Ritz ma najdroższą w Gdańsku restaurację, bo jak już ktoś przyjdzie to musi od razu zapłacić za ten hulający wiatr

      Często przechodzę obok, bo mieszkam na Ołowiance i nigdy nie widziałem tam pełnej sali :) W wakacje widać tam trochę ludzi ale poza sezonem to totalna lipa :D

      • 9 0

    • Postanowil pracować w hotelu. I to w restauracji wcale nie wyróżniającej się. Chyba coś poszło nie tak

      • 4 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.