2021-06-09 13:24
2021-07-13 05:20
I Wyczechowie.
2021-06-09 14:35
ale chodziło o jedzenie na mieście
2021-06-09 19:33
2021-06-10 06:23
Osowianka na osowej niezdrowo i niesmacznie. Obsługa brak kultury. Nie polecam
2021-07-01 13:53
Jak ci*laja .Nie smacznie.Odradzam.Nie mili i nie smacznie.
2021-06-14 16:35
2021-06-13 10:50
Nie byłam ale ktoś że znajomych prowadzi ,to zobaczę.Wierze w komentarze A nie w sponsorowane pisanie....
2021-06-13 10:48
Od lat jem tylko tam.zawsze gdy o tym piszę, wygląda na reklamę. Kleszczewo nie potrzebuje żadnej reklamy.zadnych sponsoringowych artykułów.wszystko tam jest ok.
2021-06-10 19:14
Chciałabym naturalny i zdrowy napój do posiłku. Mianowicie kwas chlebowy ale taki prawdziwy, naturalny, który zawiera dobre bakterie, schlodzony, nie za słodki, bez żadnego syropu glukozowo-fruktozowego. Taki np. z beczki jak był kiedyś w lokalu do studzienki. Jaki lokal autorka poleca????
2021-06-12 13:16
Czytelnicy a jaki lokal Wy polecacie?
2021-06-09 19:47
Mieszkam na Wajdeloty. Wielokrotnie widziałem jak szefowa lub pracownicy kupują produkty w Biedronce na Wajdeloty 12. Klient Avocado myśli, że danie zrobione jest z produktów ekologicznych.
Ceny w barze są ekologiczne, jedzenie raczej nie.
2021-06-10 15:15
a wy myślicie ze firmy cateringowe lub inne Eko to gdzie kupują? U ekorolnika marchewka za 8zl?
2021-06-09 13:44
.
2021-06-10 11:56
2021-06-10 11:42
ten ktoś siedział w kiblu. jak widze takie warunki to uciekam.
2021-06-09 13:15
Zwykle jest mieszane towarzystwo, więc restauracje wege odpadają. A gdy wegetarianin idzie do restauracji, to często zostają tylko frytki i sałatka. O weganach już nie wspomnę. Tym pozostaje trawnik przed lokalem.
2021-06-10 11:43
Problem w tym, że w istniejących wegańskich knajpach ze świeczką szukać odpowiednio zbilansowanych dań. Talerz makaronu oblanego tłuszczem z kilkoma skrawkami cukinii to jest kpina, nie danie.
2021-06-09 15:26
Sama jedząc mięso nie widzę problemu z pójściem do restauracji wegetariańskiej/wegańskiej. I nie rozumiem tych, co koniecznie muszą mieć zawsze mięso na talerzu. Umrą, jak zjedzą jeden bezmięsny posiłek? W domu im ktoś kabanosy na kartki wydziela? Są podróżnikami w czasie i przybyli z epoki, w której jedzenie mięsa było oznaką statusu społecznego?
2021-06-09 19:21
2021-06-09 13:52
Prawie każda knajpa ma wegańskie dania, za to coraz więcej jest knajp zupełnie bezmięsnych, gdzie nie ma czego zjeść...
2021-06-10 08:45
i najbardziej lubiłem pytanie, "czy ryba jest świeża" :D jak tam wszystko, od a do z, przyjeżdżało zamrożone, a ludzie myśleli chyba, że jak knajpa w Gdańsku, to mój szef może jeździ codziennie nad morze od rybaków z
i najbardziej lubiłem pytanie, "czy ryba jest świeża" :D jak tam wszystko, od a do z, przyjeżdżało zamrożone, a ludzie myśleli chyba, że jak knajpa w Gdańsku, to mój szef może jeździ codziennie nad morze od rybaków z kutra kupować :D
albo "młode ziemniaki z koperkiem". Czyli pyry obrane wcześniej mechanicznie, chyba też wcześniej podgotowane, posypane koperkiem i zapakowane próżniowo w folię :D gotowe w parę chwili i jazda na stół.
niektóre dania z grilla wychodziły dosłownie w 15 sekund, bo mięso było wcześniej przygotowane i czekało w bemarze, tylko wrzucić na talerz, dłużej się na frytki czekało :D
2021-06-09 16:21
ostatnio, podczas urlopu, ponad tydzień jedliśmy na mieście 1-2 razy dziennie i rzadko kiedy byliśmy zadowoleni. Albo czas oczekiwania długi, albo jedzenie takie sobie, albo obsługa słaba, albo coś jeszcze innego, albo
ostatnio, podczas urlopu, ponad tydzień jedliśmy na mieście 1-2 razy dziennie i rzadko kiedy byliśmy zadowoleni. Albo czas oczekiwania długi, albo jedzenie takie sobie, albo obsługa słaba, albo coś jeszcze innego, albo wszystko na raz. Znaleźć sobie ulubioną knajpę i się jej trzymać, to chyba jedyny wybór. Danie niby wygląda super, ale jest zimne i wielkości przystawki? Albo sałatka caprese ma tyle sera, że chyba jedną kulkę mozzarelli dzielą na 4 dania. Albo zupa z proszku odgrzewana w mikrofali. Albo czekasz na danie 40 minut i więcej. Albo na samą kartę 15:D Albo w kiblu syf. Itd. Polskie knajpy i ich standardy.
2021-06-09 21:20
Ja wole poczekac i zjesc cos lepszego. Nie krece wtedy nosem. Ty dobry obiad robisz w domu w 15 minut??
2021-06-10 08:42
to ja nie czekam cały dzień na ludzi, którzy przyjdą, żeby zjeść, gdzie powinno być wszystko przygotowane, tylko wrzucasz, smażysz i podajesz. A pokrojone i porcjowane masz wcześniej.
2021-06-10 06:20
Troszkę zbocze z tematu, ale wciąż o gastronomii Jakie obecnie są zarobku na stanowisku Manager restauracji?
2021-06-10 08:23
To wszystko na czarno albo innej jdg.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.