Dodaj opinię

Opinie (94) 8 zablokowanych

Wszystkie opinie

  • Sorry,ale ja zamiast wegeburgera wolę schaboszczaka z pyrkami i mizerią albo golonko na piwku)Względnie wątróbkę z cebulką bądź gołąbki.Czuway!
    Svenus
    4 miesiące
  • Qrde. Jestem taki nowoczesny i słucham się portali internetowych... (8)
    W osiemnastu marketach dziś byłem żeby kupić ser Grana Padano, ryż arborio i szafran...
    chomikos
    4 miesiące
    • Golonka, panierowany dorsz i żurek to twój horyzont (2)
      może i tak lepiej...
      Urbanista-amator
      4 miesiące
      • Mój też.
        Golonka jest pyszna i zdrowa. To skarbnica naturalnego kolagenu. Panierowany dorsz? Pyszne białe mięsko odchodzące płatami. Żurek? Kwint esencja sztuki kulinarnej. Najlepsza, sycaca zupa na świecie.
        Wiem co dobre
        4 miesiące
      • następny co dorabia ideologię, już samo stwierdzenie że to horyzont
        świadczy o tym że tak mierzysz swoje horyzonty
        4 miesiące
    • w każdej Biedrze to dostaniesz
      zz
      4 miesiące
    • chyba budowlanych
      4 miesiące
    • grana padano i arborio zazwyczaj masz w lidli i biedrze, szafranu i tak nie warto, można go zastąpić kurkumą, świeżym rozmarynem i koniecznie białe wino do risotto, nie trzeba daleko szukać uwierz
      4 miesiące
  • Ugotowany powinien być al dente w środku, a miękki na zewnątrz.

    rozumiem, ze jabłko ale jak sprawdzić ziarenko ryżu
    4 miesiące
  • Naprawde... ?
    Autor mógłby zaproponować coś równie prostego ale nieco mniej niezdrowego...
    4 miesiące
  • Takie Aglio e Olio to spróbuję dziś nam zrobić :)
    Magdalenkowa
    4 miesiące
  • Frytki (tak jak chipsy) sa rakotworcze, bo ziemniaki pieczone pow 120 st wytracaja rakotworcze substancje (7)
    4 miesiące
  • Juz nie moge się doczekac az w koncu otworza restauracje... (1)
    Pale bym zjadl taka pizze albo makaron!!
    4 miesiące
  • carbonara to sos śmietanowy? Od kiedy? (9)
    Ani grama śmietany ... pancetta, jajka, ser np. pecorino i tyle.
    zz
    4 miesiące
    • Ani grama śmietany to we Włoszech.
      W Polsce nie kupisz takiego fajnego sera a jeżeli jest to kosztuje miliardy pieniędzy.
      4 miesiące
      • Co ty pitolisz pecorino jest dostępny kawałek 200 g kosztuje 20 zł wiec nie miliardy (2)
        4 miesiące
        • Bardzo drogo (1)
          Dlatego ja kupowałam we Włoszech, tam oryginalny parmigiano reggiano albo grana padano można było dostać w promocji za 10-12 EUR za kilo. To ser twardy więc może być w lodówce długi czas, ja cały czas mam kupiony 1.5 roku temu.
          4 miesiące
    • Jakie jajka???
      Człowieku... Same żółtka !!! Oj zgrozo....
      Ja
      4 miesiące
    • Chciałeś napisać coś mądrego ale jak zawsze nie wyszło :) (2)
      Dodajemy tylko żółtka a nie całe jajka... jak to mawiają dogadał kocioł garnkowi :)
      4 miesiące
      • Czy napisałem całe jajka? Ostatnio jak sprawdzałem to zółtko jest częśćią JAJKA (1)
        Czepianie się i**otyczne, równie dobrze można się przyczepić, że o makaronie nic nie napisałem, albo wodzie, żeby go ugotować ...
        Co nie zmienia faktu, że można z całym jajkiem robić i świat się nie zawali, w przeciwieństwie do dodania śmietany, co czyni to zupełnie innym daniem.
        zz
        4 miesiące
        • Dodanie całego jajka we Włoskiej kuchni to kardynalny błąd
          Także, pogrąża się Pan coraz bardziej :)
          Majchrzak Kuchnia
          4 miesiące
    • Guanciale
      jesli już tak na 100% włosko :)
      pastowy
      4 miesiące

Twoja opinia

zamknij

Dodając opinię akceptujesz regulamin dodawania opinii.
Administratorem Twoich danych osobowych jest Trojmiasto.pl Sp. z o.o.. Szczegóły przetwarzania danych znajdują się w polityce prywatności.

Walczymy z przemocą słownąKasujemy opinie obraźliwe i nie na temat