Opinie (90) 7 zablokowanych

  • (6)

    telepizza to pizza xd? podobnie jak pizzahut, totalny fastfood, czy oni uzywaja prawdziwe sery czy zamienniki na oleju palmowym? do ostro wybieram sie od dawna, ale lokalizacja dla mieszkancow srednia, szkoda (ale spoko rozumiem, nie kazdemu musi pasowac).

    • 55 10

    • używają prawdziwego sera mozarelli. (4)

      Pracowałem kiedyś w telepizzy to wiem :) Ciasto mają gotowe w chłodniach w formie kulki i tylko jak zamówienie jest, to wyciągasz kulkę i robisz z niej placek.

      Co nie zmienia faktu, że telepizza jest ogólnie słaba. Pizza hut lepsza

      • 12 1

      • Nigdy nie jadłeś (3)

        Prawdziwej mozarelli. Porównujsz, łój w kolorze sera do mozzarelli.
        Najgorszy syf na rynku.

        • 1 12

        • Byłem dwa razy w życiu we Włoszech, więc zapewne jadłem prawdziwą mozarellę :) (1)

          Ta stosowana w praktycznie każdej pizzerii w Polsce różni się od oryginału

          • 2 4

          • Ja znam kogoś kto był we Włoszech a on mówił

            Gussepe jesteś fajowy

            • 2 2

        • Obejrzyjcie sobie program o mozarelli we Włoszech. Ten rynek ma w lapach włoska mafia. Miliardy euro rocznie. Bardziej opłacalne niż dragi. Co do samego sera to unas jest taki środkowy sort. Gdyby dawali te najlepsza to pizza kosztowałaby z dychę drożej.

          • 6 0

    • A moze daj jesc ludziom to na co maja ochote, lokal jest tam od bardzo dawna, to znaczy, ze ludziom smakuje, chociaz konkurencja jest bardzo wysoka. Zawsze sie znajda snoby co byli kiedys we wloszech i och teraz to oni nie zjedza juz nigdy w Polsce pizzy.

      • 1 1

  • Drogi Autorze, należy się mała korekta do poprawki ;) (2)

    W zestawieniu brakuje najlepszej włoskiej pizzy z Primo Piatto.

    • 5 25

    • Czytasz co komentujesz? Testowali pizzerie ze Śródmieścia...

      • 18 0

    • Może kiedyś, teraz idą chyba na ilość. Jakość mocno spadła.

      • 1 0

  • Dla mnie najlepsza jest 105 - iątka :-) dużo składników, elegancko, estetycznie podane a nie jak gęsta zupa. . . (5)

    • 12 33

    • i czas oczekiwania 2h

      jedz do monte carlo na szadółkach zobaczysz co to pizza

      • 4 3

    • ........ i drogo jak cholera.

      • 8 0

    • ostatnio są coraz gorsi

      • 2 0

    • Dobra pizza to nie dużo składników, przeciwnie - mało i dobra jakość

      • 6 1

    • To produkt pizzo podobny

      • 2 0

  • Husak (3)

    najlepszy 3miescie

    • 9 4

    • (1)

      Pełna zgoda!

      • 2 1

      • Tak

        Ostro też super i tutam

        • 1 1

    • Husak najlepszy, ale Ostro też czołówka!

      • 1 1

  • Kiedyś

    To z la pasty na Szerokiej jadłem tylko pizze strong i calzone. Mmmm ależ tam robili pizze. Na Długiej chwilę zabawiła pizza Hut, ale kiedy to było... Później na wagary do telepizzy siesmigalo. W Barbadosie mieli też jedna pyszna z kurczakiem. Nazwy nie pamiętam. Pizza to zawsze się obroni. Zawsze się zje.

    • 8 1

  • Ale szczędzą na dodatkach . Bieda pizze za mega kasę. (2)

    Nie warto kupować . Lepiej kupić ciasto w Aldi . Jest bardzo dobre jak na gotowe ciasto ( jest z sosem) i zrobić samemu.

    • 8 15

    • (1)

      i dlatego w tym kraju nigdy nie będzie dobrze, skoro uważasz, że lepiej zrobić jakiś goo*noplacek z Aldiego xd zamiast zjeść normalnej napoletany

      • 2 1

      • Normalnej?

        Z seryturą ? Weź się ogarnij. G*wno to masz w głowie.

        • 1 0

  • (2)

    zastanawiające że można mieć tak pozytywne odczucia zamawiając poza głównym nurtem typu pyszne.pl itp. Osobiście mam zupełnie odmienne odczucia zwłaszcza co do czasu i temperatury. A może poprostu qumaci zorientowali się po adresie dla kogo to zamówienie i się postarali?

    • 35 4

    • No wlasnie to troche kiepski test, zamawiac pizze do redakcji, szczegolnie jak kilka dni wczesniej byl podobny material z gdyni. tylko skonczony osial by sie nie polapal.

      Dostawa w ciagu 13 minut, przy

      No wlasnie to troche kiepski test, zamawiac pizze do redakcji, szczegolnie jak kilka dni wczesniej byl podobny material z gdyni. tylko skonczony osial by sie nie polapal.

      Dostawa w ciagu 13 minut, przy pizzy ktora piecze sie ok 8-10min, a do tego ja trzeba zrobic i dowiezc, pokazuje ze kurier musial chyba czekac i nozkami przebierac zeby dostawe zrealizowac. Ciekawe, ile czekali normalni klienci w tym czasie.

      o ile pamietam, zamawialem w zeszlym roku z Pizzarium, dojazd sporo dluzszy, ale o ile pamietam cos ponad 1,5h czekalismy. pizza oczywiscie zimna przyjechala.

      Druga kwestia, to sam test ktory nic nie wspomina o smaku/jakosci pizzy. Oczywiscie, gusty i preferencje osobiste sa rozne, ale skoro sprawdzacie pizze na dowoz, to wypadalo by i najwazniejsze kryterium ocenic...

      • 20 0

    • Dokładnie. Kiedy ostatnim razem zamawiałem z królewskiej, przez 3 godziny babka mi wciskała kit że pizza już się robi i zaraz do mnie wyjeżdża, że kierowca miał wypadek i inne tego typu bzdury, a zamówienie i tak przyjechało pomylone. Fakt, że to już dawno było, ale nie wierzę, że aż tak się poprawiło dla zwyczajnego klienta.

      • 1 0

  • z całości

    to Pizzerium i ostro są spoko

    • 11 0

  • (1)

    kto jeszcze je w królewskiej? :)

    • 10 1

    • Trójmiasto.pl

      A na poważnie ktoś musi skoro działają cały czas

      • 3 0

  • "Kontakt z pracownikiem zza wschodniej granicy był bezproblemowy" (4)

    Jakie to ma znaczenie, zza której był granicy? Bo w kontekście artykułu to chyba żadne, skoro kontakt nie był utrudniony.

    • 46 11

    • Wprew pozorom to bardzo ważne. (3)

      Mierzi mnie już "ni panimaju".

      • 13 9

      • (1)

        "Wprew". Nie potrafisz po Polsku pisać, a mierzi cie "ni panimaju"? Co drugi przybysz zza wschodniej granicy posługuje się polskim lepiej od ciebie.

        • 8 10

        • Ojoj, panie Miodek.

          Literówkę znalazłeś, dumny jesteś? Medal tobie dać.

          • 7 7

      • przeczytaj jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem

        • 0 3

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.