2015-04-23 10:41
I już miałem przed oczami markę LPP...
2015-04-23 12:15
2015-04-24 09:47
2015-04-24 10:54
2015-04-24 13:52
Oddychaj też małymi porcjami i z długimi przerwami.
2015-04-23 12:52
Najlepszą grasicę można zjeść w Pałacu Kościeszy. Polecam, palce lizać.
2015-04-23 14:50
Pomazany talerz z resztkami za pół pensji...
2015-04-23 15:09
Zuzanna lubi je tylko jesienią
2015-04-23 15:10
haha, cudowny
2015-04-23 13:23
Od kiedy policzki wołowe to są podroby?
2015-04-23 15:11
a jezioro damy tutaj
2015-04-23 14:21
Jakoś podroby do mnie nie przemawiają, podobno to kwestia przyprawienia. Kraje południowe się zajadają podrobami, może na wysokogatunkowe mięso niewielu po prostu stać ;-)
2015-04-23 14:43
A za to pochlapane tym syropikiem należy się 80zł.
2015-04-23 16:27
2015-04-23 16:44
2015-04-23 17:10
Jako trudno uwierzyć w dobre podroby w Malice, skoro nawet zachwalana priorytetowa marokańska kuchnia zostawiała sporo do życzenia, jeśli chodzi o proporcje, doprawienie... a to podobno standard tej restauracji. Program TV jedna rzecz, rzeczywistość - druga.
2015-04-23 19:34
Niby kuchnia Maghrebu, a przyjść tam należy z własnym zestawem przypraw. Dramat nie jedzenie.
2015-04-23 18:01
2015-04-23 18:24
jest super z ogorkiem kiszonym!
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.