Opinie (34) 6 zablokowanych

  • spokojnie

    ja wszedzie wypije kazdy alkohol

    • 6 4

  • Kuchnia tylko domowa (1)

    Wiadomo że najlepiej w domu .

    • 13 16

    • Zdrowa i wiem co jem.

      Knajpy trują tylko. Niskie produkty do potraw i tyle. Jak najmniejszy nakład i jak najwyższy zysk.

      • 9 4

  • (1)

    Po kilku lokalach polecam" chleb i wino" na Stągiewnej drogo ale dobrze ugotowane i przyprawione ,smaczne . W innych jedzenie na parze ale nie dogotowane warzywa surowe .

    • 6 22

    • Daj spokoj

      ..naprawde sa lepsze lokale w okolicy, do ktorych w dodatku nie ma kolejek

      • 12 2

  • (2)

    Mój Maks do makdonalt.
    I to raz w miesiącu
    Na więcej mnie nie stać.

    • 4 10

    • To się weź do roboty (1)

      Ja jadam regularnie w różnych knajpach i próbuje różne kuchnie. Stać mnie na wykwintne jedzenie.

      • 1 2

      • Nooo trochę przegięcie z tym komentarzem. Wyszło chamsko zamiast zabawnie. Fajnie ze Cie stać, zazdrościmy Ci. O to chodziło?

        • 0 1

  • * (3)

    Przyciaganie inspektorow Michelin :) Czy moze ktos w koncu opisac jak przyznawanie gwiazdek sie odbywa, bo naroslo wiele mitow w tym temacie.

    • 6 2

    • Co chcesz wiedzieć?
      Jestem takim inspektorem na terenie Polski.

      • 0 3

    • Polecam kanał na YT Maciej je . Tam jest filmik o tym temacie

      • 1 1

    • 21 wiek. Poczytaj w Googlach.

      • 0 1

  • Jeżeli to już nie jest lokal pani Gessler to już nie chodzę! (1)

    • 3 11

    • Ja przeciwnie

      • 8 3

  • Uwielbiam jadac w Arco. Bywam tam kilka razy w tygodniu. (5)

    Ludzie nie rozumieją, że to polka premium i musi byc drogo. Dzieki temu jest selekcja towarzystwa.

    Krystyna z Wyspy Spichrzów

    • 5 12

    • Minusuja hejterzy co ich nie stac zeby tam zjesc. (3)

      Waldek

      • 2 5

      • Chcieliby tam wejsc ale nie dla psa kiełbasa. Ja pracuje w korpo i stac mnie. (2)

        Chodze do Arco raz w miesiacu. Polecam.

        Sebastian z Moreny

        • 2 3

        • Bjedak
          Ja mam tam abonament na obiady bo zatrudniam takich wałów jak ty.

          • 3 0

        • No i fajnie, mamy Ci zazdrościć tak? No nie sądzę.

          • 0 0

    • Drogo mało niesmacznie!

      • 0 1

  • Foodhall w metropolii sukcesem? (6)

    Żeby cokolwiek tam zjeśc trzeba wydać co najmniej 60zł na osobę wliczając napoje. Można odwiedzić raz w miesiącu, ale nic więcej. Już lepsze ceny są w mące i kawie która swoją drogą też ostatnio nie dość że podniosła wszystkie ceny o 3-5zł, to jeszcze zmniejszyli swoje pizze o jakieś 25%. A 17zł za dzbanek wody z cytryną to majstersztyk.

    • 13 10

    • (2)

      Jest duży wybór na rynku.
      Zawsze możesz iść na swoje hot dogi do ikeji.

      • 2 3

      • Nie musze jechać do ikei i jeść hot dogi (1)

        W Gdańsku są setki knajp i miejscówek gdzie zjem taniej i lepiej. Foodhall to tylko napompowany balon który za dwa-trzy lata pęknie. Nie mam problemu z tym żeby pójść do restauracji i wydać nawet 500zl na jednym,

        W Gdańsku są setki knajp i miejscówek gdzie zjem taniej i lepiej. Foodhall to tylko napompowany balon który za dwa-trzy lata pęknie. Nie mam problemu z tym żeby pójść do restauracji i wydać nawet 500zl na jednym, kilkudaniowym obiedzie, ale gdy jedzenie jest tego warte. W momencie gdy za 45zł dostaję 100ml zupy z gotowanym jajkiem i makaronem z zupki chińskiej to coś tu jest nie tak.

        • 7 4

        • Wiem, że na tym forum każdy napisze, że tak...
          Ale tak z ręką na sercu... wydałeś kiedyś 500 zł na obiad? w Polsce?

          • 1 2

    • Twój poziom to bary mleczne (1)

      I radzę nigdzie indziej nie chodzić żeby się nie stresować. Albo znaleźć sobie robotę z większą pensja. Każdy musi znać swoje miejsce i swoją półkę.

      • 1 3

      • Cham i prostak to twoja półka? Nie? To nie zachowuj się tak.

        • 1 0

    • To chyba w innym foodhallu byłeś.
      Większość dań kosztuje tam od 20zł. No chyba, że przez jaśniepańskie gardło mnjej wykwintna strawa nie przechodzi, to przepraszam.

      • 2 0

  • Extra kebsik już powstał w 2019 roku na Morenie (2)

    Mają swoje mięsko, falafel a, sosy itd do tego ciekawe kompozycje, a nie tylko kapusta.
    mniam :)

    • 1 7

    • Przestan z kebaba czyli z założenia taniego żarcia dla mas robić niewiadomo co.
      To tylko kebab.
      A swoje mięso to też żaden wyczyn, jakieś 5 lat temu widziałem, że coś takiego mieli w tej karczmie przed Przodkowem...

      • 1 2

    • Słaby ten kebab

      • 1 0

  • Jak się czyta te komentarze ma się wrażenie że tu tylko same bogate smakosz albo biedaki. Weźcie się ludzie opanuj ie trochę bo co niektórym słoma z butów wystaje.

    • 0 1

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.