2018-11-28 07:26
Schabowy z kapustą, bigosik mniam.
2018-11-28 07:48
2018-11-28 07:49
taa... schabowy, to sznycel z Austrii, bigos i
barszcz ze wschodu, sr*tatata....
2018-11-28 09:06
schabowy z kapustą, ciepła wódka i spocone kobiety
2018-11-28 09:25
ale schabowy i kapusta wbrew pozorom wcale nie sa typowo polskie. one są typowe dla .. większości krajów w Europie :)
2018-11-28 13:48
Katsu chicken i kimchi
2018-11-28 09:51
2018-11-28 09:53
2018-11-28 13:49
2018-11-28 10:15
Wszędzie tylko kucharze ,restauracje,jedzenie w TV,radio,necie wszędzie wymiotowac sie chce
2018-11-28 10:47
Nie mają kuchenek u siebie? No a tak na serio to w dzisiejszych czasach otoczka ważniejsza od sedna. Czegokolwiek.
2018-11-28 11:04
Najlepszy polski krupnik , schabowy wg mojego wykonania , surówka z kapusty kiszonej, ziemniaczki , pycha , robię też doskonale mielone , zrazy miam miam , zapraszam tych pseudo kucharzy na szkolenie
2018-11-28 20:39
To zryj i tyj
Nikogo to nie obchodzi
2018-11-29 09:47
No i super.
Bo tak to właśnie jest, że rzeczy dobre przez wielu uważane są za prostackie, gdy takimi nie są.
Tu podoba mi się akurat wypowiedź Philippe Abrahama, który dostrzega problem, więcej praktyki mnie
No i super.
Bo tak to właśnie jest, że rzeczy dobre przez wielu uważane są za prostackie, gdy takimi nie są.
Tu podoba mi się akurat wypowiedź Philippe Abrahama, który dostrzega problem, więcej praktyki mnie teorii.
Te kotlety mielone to jest właśnie papierek lakmusowy umiejętności, bo to ma być mielony a nie dzieło sztuki i wtedy jest najsmaczniejszy a o to w kulinariach chodzi.
W jednym z programów Top Chef była rywalizacja właśnie na zrobieniu kotleta mielonego i koleś jeden właśnie z tego programu na tym wyleciał, bo miał wielką pretensję że dostał taki temat i że to uwłaczało jego rzekomo super umiejętnościom.
Oczywiście jurorzy to docenili i wywalili go z programu uważając, i słusznie, że skoro sobie z mielonym nie radzi to i z innymi potrawami nie poradzi sobie także.
Proste jak drut
2018-11-28 12:43
Nie zasnę tak mnie podnieciło , że przyjechali gotować...
Żeby choć bezdomnym efekty swojej pracy wydali, no nawet w Caritasie.
2018-11-29 14:44
gotować
2018-12-16 21:44
Właśnie oddamy w te święta
2018-12-18 22:11
Może zanim zaczniesz oceniać dowiesz sie jakie są fakty?
Ludzie, którzy przyjechali i chcą nam pokazywać inna kuchnie niż tylko Polska to coś złego?
Nie chcesz nie jedz, proste
2018-11-28 14:24
Moze troche dziwi, ze zdrcydowali sie osiasc w Polsce ale skoro im tu dobrze- to wspaniale! Z checia zajrze do tych restauracji w przeciwienstwie do nachalnie promowanych hotelowych i innych w tym serwisie.
2018-11-28 20:43
A co cie dziwi że osiedli tu?
Kompleksy i brak honoru?
Jedz tam i zobacz ten syf na własne oczy... Chyba, że należysz do elity to ok.
A Francja to już nie jest Francja
Ale ty dalej przepraszaj że żyjesz
2018-11-29 18:03
dobry kucharz ma znacznie łatwiejsza drogę do uznania i pieniędzy w zamożnych krajach zachodu. my jesteśmy wciąż na dorobku. i to nie kwestia komplecie a ,rozumienia obiektywnych faktow
2018-11-28 19:23
warto czasami przeczytać co się napisało
2018-11-29 06:02
...ciągle ten kompleks. Tam świat, tu wy- wiocha i prowincja. Typowe podejście zakompleksionych, "nibynowoczesnych" ale jednak niedojrzałych amatorów.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.