Opinie (273) ponad 50 zablokowanych

  • To już wiem, którego lokalu unikać. :) (28)

    Wybaczcie, ale nie trawię tej wulgarnej kobiety.

    • 544 221

    • przecież jej tam nie będzie (8)

      • 36 13

      • Nie zamierzam nakręcać jej biznesu. (7)

        Tylko tyle. :)

        • 61 14

        • zawsze możesz nakręcać ten rydzyka - twój wybór (5)

          • 27 60

          • Ale co ma do tego tematu rydz?

            Swoją drogą, bardzo smaczny grzyb.

            • 50 7

          • W Twoim zero-jedynkowym świecie (1)

            istnieje jedynie wybór pomiędzy Gesslerową, a Rydzykiem?

            • 62 6

            • ten swiat ma 32 cale i matryce LCD

              i ma zdalne sterowanie

              • 28 1

          • Jeden grzyb (1)

            Oboje są grubi, nie mają poszanowania i dostali swój majątek od innych ludzi...

            • 20 2

            • nie mają poszanowania i dostali swój majątek od innych ludzi.

              Szczera prawda.Cwana kucharka osobistością w Polsce.

              • 20 0

        • moja stopa też tam nie postanie

          • 27 8

    • (1)

      ...przecez te dania z owocow morza beda a nie z niej. Jak smaczne i przystepnie cenowo beda to czemy tam nie jesc???

      • 31 28

      • Będzie tanio,kilo ryby od 200 Zeta wzwyż z przygotowaniem,już sprawdzone ....aby żyło się lepiej

        • 34 9

    • A ja się chętnie wybiorę :)

      • 22 29

    • (5)

      Ciekawe kiedy sanepid zamknie hehe

      • 28 12

      • ciebie nie zamknął (4)

        mimo że we łbie masz ściek

        • 7 26

        • (1)

          oj jaki odważny, anonimowy - używaj sobie lamusie
          co do czystości u kudłatej kuchniach krążą legendy hehe - smacznego

          • 19 4

          • chrum chrum puchatku z łopianu

            wścieklizna cię zżera, że ktoś ci prawdę w oczy powiedział,
            jesteś z wyglądu podobny do nikogo

            • 0 8

        • (1)

          Inteligentny widz TVN?

          • 1 2

          • Nie, TadeuszRydzykWAM

            • 0 0

    • Jej w tej ladzie nie będzie (1)

      więc nie musisz się martwić o trawienie Gesslerowej. Zresztą jaki to musiał by być garnek czy też patelnia żeby ją przyrządzić.

      • 4 4

      • Dobrze opłaciła artykuł. Napisz coś nieprzychylnego o niej - wycinają w kilka sekund. Priorytet

        • 4 0

    • (2)

      A ja ją bardzo lubię, bo mówi tępakom gdzie ich miejsce, jest inteligenta , wykształocona, zna jęzki , jest dobrym psycholgiem.. jest prawdziwą gwiazdą , a nie jak te pseudo celebrytki .. Ubiera sie gustownie ( chociaż

      A ja ją bardzo lubię, bo mówi tępakom gdzie ich miejsce, jest inteligenta , wykształocona, zna jęzki , jest dobrym psycholgiem.. jest prawdziwą gwiazdą , a nie jak te pseudo celebrytki .. Ubiera sie gustownie ( chociaż wkurza mnei czasem , ze w rzeczy z futra itp.. bo podobno lubi konie itp. ) nie podoba mi sie tez , że nie promuje zdrowej kuchni ( mniej mięsa itp).
      No ale co by nie było, jest konkretna, wymagajaca i doszład do tego przez ciązką naukę.
      Niech teraz spija smietanke

      • 25 39

      • ten program w tv to ustawiony jest

        jeśli chodzi o ścisłość

        • 1 0

      • Itp.

        • 0 0

    • Przecież to nie Gessler będzie w menu, więc nie musisz jej trawić.

      Jak to mawiają w internetach, "haters gonna hate". Ja tam życzę im powodzenia, bo ten kawałek chleba nie jest łatwy i mnóstwo świetnych restauracji w Trójmieście padło z różnych powodów.

      • 8 10

    • Magda jest spoko

      • 3 15

    • Masz rację . Nawiasem mówiąc - ciekawe jak długo się utrzyma bo do tej pory wszystkie restauracje tej klnącej jak szewc "primabaleriny" twn marnie kończyły ,
      czy każda nowo otwarta restauracja w Trójmieście ma takie wejście i reklamę w "trojmiast.pl" ? Za darmo ?

      • 12 0

    • Dlaczego ? Pewnie bedzię najlepszy wybór alkoholu na mieście :)

      • 0 1

    • nie spokojny ale oszołom

      restauracje odwiedza się, aby dobrze zjeść, a nie dla osoby.

      • 0 0

  • Super (11)

    Nie moge sie doczekac jak mnie monż zaprosi na rybke w tej pieknej restauracji

    • 81 182

    • Monż ? Jooo też ze wsi

      • 27 2

    • Nie każda restauracja może się pochwalić tymi naprawdę świeżymi, niemrożonymi rybami. (1)

      Kartę zdominują jednak ryby sprowadzane z Portugalii i Hiszpani.
      Idealna okazja by głośno piszczeć u rzucać talerzami.

      • 26 4

      • swirze ryby

        ołowianki też bedą i ciiekawe jaki ceny

        • 5 0

    • I zostawi w niej pół pensji,no cóż ale focia na ciebie będzie że zaliczone

      • 10 3

    • Jaki monż takie jedzenie...

      • 10 5

    • Heh

      Może najpierw niech zaprosi Panią do podstawówki

      • 11 2

    • monż? a może małż? ;)

      urocze są te wpisy prowokacyjne...

      • 11 2

    • A może

      dla odmiany to Ty zaproś męża :) ?

      • 6 1

    • TO

      Ja już łodpalam swoje Paseratti w dieslu, bierem Grażynke, Dżesike i Brajanka i tniemy do restauranta!

      • 6 0

    • Błąd. Nie monż tylko monsz.

      Ucz się ortografii.

      • 10 0

    • Niech Ci najpierw wykupi korepetycje z gramatyki ;)

      • 0 0

  • (6)

    Czy te ryby z pierwszego zdania artykułu pochodzą z Motławy od wędkarza, ktorego dzisiaj widziano nad tą rzeką?

    • 353 31

    • (1)

      nie z Mechelinek od rybak, bo wszystko co z Gdańska śmierdzi Gdynianom.

      • 19 17

      • Gdańskowi śmierdzą takie buraki jak ty.

        • 14 20

    • tak, wypłyneły z przepompowni

      • 10 1

    • Panierowane g*wno a'la dorada

      • 15 2

    • W mojej restauracji podaję tylko świeże chickeny z USA. (1)

      • 8 0

      • karpie smakujące kartoflami

        • 4 0

  • knajpa dopiero otwarta (7)

    a wy już plujecie jadem... słabe

    • 279 135

    • (1)

      Też tam pół dnia wczoraj stałeś w sąsiedztwie tego ob****ego wieżowca licząc na degustację za free?

      • 12 26

      • jaki ty masz rynsztokowy język :)

        • 16 8

    • trolle prawackie już tak mają

      • 15 12

    • wiesz, trudno znalezc liste knajp ktore po wizycie tej obfitej pani zbankrutowaly (3)

      tvn wybiera tylko dramaty ktore beda mialy ogladalnosc

      • 6 1

      • No bo przecież zapraszają ją (2)

        sami niesamowicie prosperujący restauratorzy a oba przychodzi i tylko psuje cały interes. Bezczelna każe czyścić kuchnię z syfu i wyrzucać lekko starawą żywność, którą spokojnie można zjeść bez większych sensacji żołądkowych, co najwyżej z jednodniową sr*czką.

        • 9 2

        • Pytanie, ile z tych 'rewolucji' naprawdę coś dało (1)

          Bo parę tygodni ruchu godzinna reklama w TVN zapewni.
          A czy pomysł był dobry, czy zły to już nikt nie sprawdza...

          • 2 0

          • No ale czego się spodziewasz?

            Że jedną wizytą zrobi z baru handlującego pizzą i kebabem Wierzynka? Jak ktoś jest syfiarz i dusigrosz to go Gesslerowa nie zaczaruje i nie sprawi z niego księcia z bajki. Ja nawet jakbym widział, że knajpa się w programie zmieniła ale brud i starość tam przedtem rządziły to bym się nie zdecydował zaryzykować posiłku.

            • 5 0

  • pójdę i spróbuję (11)

    personalne ataki na Gessler mało mnie obchodzą.

    • 252 95

    • I bardzo zdrowe podejście. (1)

      Mam taki sam zamiar, tylko niech ceny nie będą z kosmosu

      • 39 9

      • Nie jest drogo ,100 gram ryby z Hiszpanii z przygotowaniem i odłowienie m tylko 25zł

        • 12 1

    • (1)

      A idź, twoje wybory mało nas obchodzą.

      • 8 20

      • Tak jak Twój komentarz

        • 18 6

    • Widziałeś, żeby kiedykolwiek miała spięte włosy w kuchni? (5)

      Nie chodzi nawet o chamstwo, ale w życiu nic nie zjem z kuchni w której ta kobieta była...

      • 11 14

      • (2)

        sądzisz że ona tam gotuje ? ..... współczuję braku myślenia ....

        • 17 6

        • Sądzę, że tam wchodzi. (1)

          Nie musi gotować, wystarczy, że zrobi odprawę kucharzom raz, czy dwa, żebyś miał potem niespodzianki w zupie.

          Ciekawe, co na to sanepid?

          • 4 1

          • Przecież ona ma tyle lakieru na tych włosach

            żebyś to musiał młotkiem odłupać aby cokolwiek spadło.

            • 13 1

      • Taa (1)

        Na pewno Gessler siedzi na zapleczu swojej restauracji w Gdyni i kłaki wrzuca do twojego dania. Tym się zajmuję zazwyczaj. Czasem jak musi pojechać do innej restauracji żeby tam sypać kłaki to wynajmuję kogoś z podobnym owlosieniem żeby ją zastąpił.

        • 8 2

        • Nawet jak w knajpie jest raz na 3 miesiące

          To mogę poprosić o grafik na drzwiach, kiedy spodziewać się kudłów w jedzeniu?

          • 3 0

    • Czy mogę z tobą?

      Tak masz racje zadzieram kiecę i lece.

      • 0 0

  • Nie jara i nie kręci mnie to. (2)

    • 134 39

    • jak nie bedzie mi smakowało to można

      rzucić talerzem w obsługę?

      • 11 0

    • mnie tez nie...

      no chyba ze bedzie serwowany miesny jez

      • 1 0

  • (2)

    Super :-]

    • 59 71

    • (1)

      zupa z kłaków i dużo masła albo najlepiej same masło !

      • 8 3

      • ale zazdrościsz

        • 0 2

  • Tylko mężczyźni (5)

    Najlepsi gourme kucharze to tylko mężczyźni i nie ma tam żadnych Kudłatych bab

    • 112 50

    • (3)

      Tak tak, ale w domu żrysz to, co ci żona ugotuje, sam nic nie potrafisz.

      • 27 12

      • Trzeba sie umieć ustawić.

        • 9 10

      • (1)

        W moim domu to ja gotuje a nie zona !

        • 11 2

        • tylko potem nawet pies tego nie rusza

          rodzina cię okłamuje :(

          • 5 10

    • Najlepsi kucharze to kucharze.

      A nie artyści-malarze :)

      • 12 1

  • Gdansk ma za maly fejm na takie lokale (4)

    • 45 69

    • ma za drogie stawki czynszu (1)

      • 11 4

      • i korki

        aż się nie chce jechać

        • 8 4

    • U ciebie w domu jest mały fejm

      • 8 3

    • ehhh te gdyńskie kompleksy

      nawet przy otwarciu jakies knajpy trzeba sie napinać.
      A co to za cudowna knajpa że takie objawienie spotkało miasto powiatowe. Łooo Jezu!

      • 4 4

  • (6)

    Musiałbym być idiotą, by napędzać zarobek tępej gwiazdeczce.

    • 188 121

    • za to gdzie napędzasz zarobek samym inteligentnym ludziom ? (2)

      • 21 3

      • (1)

        Twój wybór, ale pomyśl że inni lepsi nie są. Nie znam w trójmieście uczciwych restauratorów. Albo cwani prywaciarze, albo jeszcze lepsi - korpo wyciskacze i manipulatorzy . Prywaciarz nastawiony jest w pierwszej

        Twój wybór, ale pomyśl że inni lepsi nie są. Nie znam w trójmieście uczciwych restauratorów. Albo cwani prywaciarze, albo jeszcze lepsi - korpo wyciskacze i manipulatorzy . Prywaciarz nastawiony jest w pierwszej kolejności na zaspokajanie własnych potrzeb, najczęściej odbija mu palma, pracowników ma za nic . Korpo dyro nastawiony / a na zysk który musi zdobyć a potem wyprowadzić z kraju. W nagrodę za robienie z ludzi i poniekąd siebie idioty doataje roczny zastrzyk taki ,ze zwykli pracownicy nie zarabiają tyle w rok. Znam to od podszewki. Nie neguję wyjść do restauracji, abnsolutnie , zwłaszcza jeśli jest warto, natomiast zupełnie inną kwestią jest to jakim miernotom napychamy kieszenie ....

        • 16 3

        • otwórz restaurację i pokaż wszystkim jak to się robi

          tylko nie pizzę proszę bo wolę jechać do Włoch na pizzę

          • 4 2

    • nikogo nie interesuje twoje smutne miauczenie

      ofiaro losu

      • 9 8

    • zawiść frustracie bez forsy ,co

      • 6 8

    • Smutek

      Martwi mnie ostrość Pańskiego intelektu i klasy.

      • 4 6

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.