2012-09-24 14:54
jak nam zrobią 25 % vatu.
2012-09-27 21:12
co tam vat jak marża naiadkach wynosi sredni ookoło 600%
2012-09-24 17:50
Myślę, że osoby, które stołują się w restauracjach o pewnym poziomie nie zwracają uwagi na to, czy to co jedzą ma 5, 8, 23, czy nawet i 30% VATu... Zapłacić 90 czy 120 złotych za steka - co za różnica? Poza tym nie oszukujmy się, ale kwotę na rachunku podbijają trunki, a nie posiłki!
2012-09-24 18:23
popijam jak nikt z obskugi nie widzi.
2012-10-13 17:45
polski burak, idz ogarnij schabowego z kompotem
2012-09-24 21:35
dla Ciebie nie? to nieźle szastasz pieniążkami. Rodziców? Czy od sponsora? Bo gdybyś sama zarobiła, to raczej byś tak nie napisała.
2012-09-25 10:45
dla mnie zadna roznica. Wydaje swoje zarobione...miesiecznie 20000 pln.
2012-09-27 19:01
Chyba kompletnie nie zrozumiałeś o co chodzi. Jeżeli stać cię na kupno dania za 90zl, to pewnie stać cię i na takie za 120, jeżeli 120zł to dla Ciebie dużo, to i 90zł będzie kwota nie do przekroczenia.
2012-10-13 17:44
zna temat, zgadzam się z opinią. trunki, zwłaszcza wino to często 50% jak nie wiecej końcowej ceny!
2012-09-24 18:27
Najwazniesze ze wygrala restauracja z Gdanska ponad nadetymi bufonami z Warszawki - tak trzymac ! Co do do VAT'U to wogole nie ma to znaczenia dla klientow hoteli bo marze sa na poziomie 500% na jedzeniu a na kawie nawet 900 % ale uwierzcie mi ze klientom Hiltona to nie przeszkadza !
2012-09-25 10:37
2012-09-24 18:55
Brawo do szefa kuchni Hotelu Hilton! tak trzymać ! moze teraz te cuda wprowadzić do karty !?
2012-09-28 11:37
Juz wprowadzil, sa tam od przedwczoraj, bylem jednym z pierwszych klientow i naprawde polecam !!!
2012-09-30 23:14
wygląda jak puszka żarcia dla kotów.
2012-09-24 22:17
Brawo Adaś i spółka tak trzymać !
2012-09-25 00:31
Dania wyglądają przepięknie, gratulacje!!!
2012-09-26 07:44
Sztućców,talerzy,kieliszków na całym stole nastawiane jakby tam miało jeść 20 osób,a dania ledwo widać na tych dwóch paterkach+na trzeciej pieczywo.
Więcej tam otoczki niż jedzenia.
Normalny człowiek zje każde danie widelcem,nożem lub łyżką a nie jakieś cudowanie dla szpanu.
2012-09-30 23:16
2012-09-25 08:04
Jasne że są restauracje gdzie wszystko jest na "tip-top" ale to wyjątki i to bardzo drogie wyjątki.
W gastronomi obowiązuje zasada że nic się nie marnuje tak więc jedzenie tam to wielka loteria.
2012-09-25 08:59
Z tymi drogimi wyjątkami to też różnie. Po obiedzie u Fukiera w Wawie dostałem po prostu s*****ki. Jedzenie fatalne.
2012-09-25 08:31
Kuchnia w Hiltonie jest jedną z najgorszych w Trójmieście.
AUTOPROMOCJA!!! Hilton wygrał w konkursie organizowanym przez sieć Hilton, Hilton wygrał w konkursie......itd,itp.
2012-09-25 09:45
2012-09-26 18:01
Zamiast się cieszyć że trójmiasto pojawia sie na mapie gastronimi i samemu wziąć się w garść i zacząć serwować dobre jedzenie to wymyślasz że Noble Bank ma coś wspólnego z Hiltonem i to franczyzą - lekko kometując głupek jesteś.
2012-09-25 09:55
Restauracja super!. Hotel rewelacja! Lokalizacja Najlepsza! Taxi w Hotelu.... baz komentarza.....
2012-09-25 13:05
Co to jest Taxi w Hotelu?
2012-09-26 12:47
kiedys sie dowiesz.
2012-09-25 16:32
a na obrazku nie wygląda na takiego
2012-09-27 19:04
Jeżeli skonstruowany boeuf przypomina gulasz, to jego dekonstrukcja będzie właśnie powrotem do składników w ich podstawowej formie. De facto, dekonstrukcja boefa jest równocześnie rekonstrukcją składników podstawowych.
Opinia została zablokowana przez moderatora
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.