Opinie (207) ponad 10 zablokowanych

  • Fenomen to zarówno efekt "owczego" pędu, również potrzeby lansu w "instagramowych miejscach", ponadto owczego pędu i chęci przepłacania za wodę z kranu razy pięć, oraz owczego pędu;) Dziękuje, ale postoję;)

    • 127 10

  • te kolejki do mandu to jest śmiech

    jadłem tam 2-3 razy i d nie urwało, a stoją, jakby za darmo te pierogi rozdawali

    • 171 15

  • Nie wiedziałem ze to takie wszystko ekonomicznie zbadane:)

    Ciekawy artykuł. Czyli nie stoi się w kolejce a jest się efektem owczego pędulub Innego efektu

    • 31 3

  • Gdybym mial swoja knajpe,oplacalbym kilkunastu studeniakow do robienia kokejki przed knajpa.

    Dostali by pare zlotych i miche.Zarabialbym na Januszach,Brajanach i Karinach.

    • 101 7

  • Do Maxx pizza na Zaspie też często jest kolejka

    • 32 11

  • Czemu akurat urywanie d*py ma być kojarzone z czyms przyjemnym i efektem spełnienia , zadowolenia i wyższej egzaltacji

    • 18 31

  • Słabe restauracje napędzane pędem owieczek internetowych. Bylem raz, wiecej nie wroce

    • 67 12

  • Wchodzę tylko do pustych restauracji.

    Niecierpię tłumów obcych ludzi.
    Jedzenie w takim pełnym kurniku to masochizm.

    • 114 10

  • Niestety.

    Sztuczny tłum to fakt. Nie ma co bić piany takie czasy każdy patrzy na każdego z góry a co dopiero mówić tu o danych branżach... Wspólne projekty prowadzenie insta blogów to rodzaje komercji potrzebnej do ściągania danych jednostek do siebie. Smutne ale prawdziwe że zawsze prym będą wiodły sieci typu fast food.

    • 41 2

  • kolejki to są do Batory Food Hall hahahaha

    • 19 7

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.