Opinie (67) 1 zablokowana

  • wcale to nie jest artykuł reklamowy.

    ponad 20 restauracji bierze udział w tej akcji, ale piszecie w artykule tylko o jednym. Nie ma jak to etyka dziennikarska.

    • 23 4

  • Drastycznym podwyżkom w restauracjach mówię "nie"

    nie zdradzę więc mojego Szanghaju w Gdyni, bo Pan Chińczyk nie jest jak inni restauratorzy w Trójmiescie

    • 18 6

  • największy i najpopularniejszy...

    aż 23 (!!!) restauracje.

    • 14 0

  • Idziemy z całą rodziną (12)

    To jest uczta dla podniebienia za śmieszne pieniądze, warto skorzystać i poznać nowe smaki oraz podejście do kuchni.

    • 10 15

    • Podejścia Janusza jeszcze nie poznaliście? (1)

      Jeszcze mniejsze porcje, jeszcze więcej marketingu. W końcu podniebienie najlepiej zadowolić snobistycznymi nazwami i gadaniem w stylu "stać mnie".

      Poziom sfrajerzenia klientów jest straszny...

      • 10 7

      • Nie stać ciebie i nie jesteś przez to frajerem?

        No nie ma to jak biedny cwaniak

        • 4 1

    • 59 zl za 200 gram (6)

      Gdzie potem idziecie na obiad?

      • 10 7

      • Ja tam po 2 daniach i deserze jestem napchany (4)

        ale jak ktoś non stop tylko góra śmieciowego żarcia i się potem w drzwiach klinuje, wolny kraj

        • 10 6

        • Fajną filozofię dorobiłeś. (1)

          Przecież to co serwują w tych knajpach to produkty o jakości McDonalda z dorobionymi wymyślnymi nazwami...

          "Ziemniak przygotowany w kąpieli w tłuszczu"? Przypomina Ci to coś? :P

          • 11 7

          • Rzemieślniczej kąpieli

            w aksamitnym tłuszczu

            • 5 5

        • (1)

          jak mozna sie napchac daniem które jest "na gryza"? ile ty wazysz? 40 kg? ty jestes facet czy jakas popierdółka co dodaje tutoriale na jutuba jak malowac sie do szkoły i przy okazji nie dostac po gębie od kolegów?

          • 3 7

          • o, odezwał się bebzoniasty, który musi korzystać z windy

            bo po wejściu na 3 piętro jest zdyszany ;)

            • 5 2

      • Do maca.

        • 6 2

    • (2)

      Nie ma to jak za 59zł zjeść 5 szparagów, potem 5 pół-pierogów i jakiś deser.

      Za 18zł można kupić pełny talerz pierogów, które same w sobie są bardziej syte, niż te przedstawione na zdjęciach.

      • 4 7

      • Chyba w biedronce (1)

        • 4 5

        • W biedronce

          Są dobre, lidlu takie jak z Niemiec, do D...

          • 0 2

  • Uznanie (1)

    Podziwiam bo żeby tak testować to jedzenie to trzeba mieć koński przewód pokarmowy trzymać go w zdrowiu i nie mieć predyspozycji do tycia po tak sztucznym jedzeniu doprawianym przyprawami i czym popadnie. Smacznego

    • 11 17

    • to jedź wodę i pij powietrze

      • 7 5

  • Zarobki w Gastronomii (5)

    Odpowiedz
    Zarobki
    Troszkę zbocze z tematu, ale wciąż o gastronomii Jakie obecnie są zarobku na stanowisku Manager restauracji?

    • 4 1

    • 5-10k miesięcznie

      • 4 0

    • (3)

      Ja mam 15k na miesiąc, no ale że dwie soboty w miesiącu musze być w pracy.
      No i sluzbowe X6, o jedzeniu darmowym nie wspominam

      • 8 1

      • A tymczasem pracownicy dostają pół minimalnej, a reszta pod stołem. (2)

        I jakos się kręci.

        • 3 5

        • Spoko jako kelner z tipami nie schodzę poniżej 5 na rękę (1)

          A jak większe imprezy to powyżej 6 wychodzi

          • 2 5

          • Na czarno.

            I dodaj, że te tipy wydziela ci wyszynkarz.

            • 3 3

  • (1)

    Czesi już od dawna nie przyjeżdżają nad polskie morze, taniej jest w Chorwacji i ładna pogoda gwarantowana.

    • 15 4

    • Nigdy tu nie przyjeżdżali

      od zawsze wiedzą gdzie jest lepiej.

      • 2 3

  • Woda będzie 0,2 po 12 zł?

    Lemoniada 0,7 po 25?
    Już biegnę .... Bankrutujcie

    • 18 3

  • Odwiedzajcie sobie a jakże... (1)

    ... ale nikt z mądrych ludzi nie zajrzy do tych zdzierców... w 3mieście jest o wiele drożej niż Nowym Jorku!!!

    • 17 9

    • No, to już mamy kandydata na autora głupoty roku

      • 7 3

  • Właśnie spałaszowałem (2)

    własnej roboty jajecznicę na boczku i cebulce ,przegryzając chlebkiem i pomidorem . Z restauracji mam wspomnienia rozstroju żolądka . Ledwie zdążylem . Też szczycili się "wybornym" jedzeniem a do rachunku dopisywali numer telefonu kucharza. .

    • 9 9

    • Chyba miało być do kompletu:
      Zna boczusiu i pomodorkiem

      • 3 2

    • I za 4 zl a nie

      16 bo jakiś pseudo boneiro czy inny Michele robił

      • 1 3

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.