2021-06-10 07:15
ponad 20 restauracji bierze udział w tej akcji, ale piszecie w artykule tylko o jednym. Nie ma jak to etyka dziennikarska.
2021-06-10 07:18
nie zdradzę więc mojego Szanghaju w Gdyni, bo Pan Chińczyk nie jest jak inni restauratorzy w Trójmiescie
2021-06-10 07:23
aż 23 (!!!) restauracje.
2021-06-10 07:32
To jest uczta dla podniebienia za śmieszne pieniądze, warto skorzystać i poznać nowe smaki oraz podejście do kuchni.
2021-06-10 08:34
Jeszcze mniejsze porcje, jeszcze więcej marketingu. W końcu podniebienie najlepiej zadowolić snobistycznymi nazwami i gadaniem w stylu "stać mnie".
Poziom sfrajerzenia klientów jest straszny...
2021-06-10 12:09
No nie ma to jak biedny cwaniak
2021-06-10 09:12
Gdzie potem idziecie na obiad?
2021-06-10 09:24
ale jak ktoś non stop tylko góra śmieciowego żarcia i się potem w drzwiach klinuje, wolny kraj
2021-06-10 10:09
Przecież to co serwują w tych knajpach to produkty o jakości McDonalda z dorobionymi wymyślnymi nazwami...
"Ziemniak przygotowany w kąpieli w tłuszczu"? Przypomina Ci to coś? :P
2021-06-10 11:57
w aksamitnym tłuszczu
2021-06-10 11:58
jak mozna sie napchac daniem które jest "na gryza"? ile ty wazysz? 40 kg? ty jestes facet czy jakas popierdółka co dodaje tutoriale na jutuba jak malowac sie do szkoły i przy okazji nie dostac po gębie od kolegów?
2021-06-10 20:43
bo po wejściu na 3 piętro jest zdyszany ;)
2021-06-10 09:25
2021-06-10 11:50
Nie ma to jak za 59zł zjeść 5 szparagów, potem 5 pół-pierogów i jakiś deser.
Za 18zł można kupić pełny talerz pierogów, które same w sobie są bardziej syte, niż te przedstawione na zdjęciach.
2021-06-10 12:08
2021-06-11 01:26
Są dobre, lidlu takie jak z Niemiec, do D...
2021-06-10 09:47
Podziwiam bo żeby tak testować to jedzenie to trzeba mieć koński przewód pokarmowy trzymać go w zdrowiu i nie mieć predyspozycji do tycia po tak sztucznym jedzeniu doprawianym przyprawami i czym popadnie. Smacznego
2021-06-10 12:49
2021-06-10 10:02
Odpowiedz
Zarobki
Troszkę zbocze z tematu, ale wciąż o gastronomii Jakie obecnie są zarobku na stanowisku Manager restauracji?
2021-06-10 10:28
5-10k miesięcznie
2021-06-10 11:20
Ja mam 15k na miesiąc, no ale że dwie soboty w miesiącu musze być w pracy.
No i sluzbowe X6, o jedzeniu darmowym nie wspominam
2021-06-10 11:58
I jakos się kręci.
2021-06-10 12:09
A jak większe imprezy to powyżej 6 wychodzi
2021-06-10 12:40
I dodaj, że te tipy wydziela ci wyszynkarz.
2021-06-10 10:28
Czesi już od dawna nie przyjeżdżają nad polskie morze, taniej jest w Chorwacji i ładna pogoda gwarantowana.
2021-06-10 12:00
od zawsze wiedzą gdzie jest lepiej.
2021-06-10 10:46
Lemoniada 0,7 po 25?
Już biegnę .... Bankrutujcie
2021-06-10 11:06
... ale nikt z mądrych ludzi nie zajrzy do tych zdzierców... w 3mieście jest o wiele drożej niż Nowym Jorku!!!
2021-06-10 20:45
2021-06-10 11:33
własnej roboty jajecznicę na boczku i cebulce ,przegryzając chlebkiem i pomidorem . Z restauracji mam wspomnienia rozstroju żolądka . Ledwie zdążylem . Też szczycili się "wybornym" jedzeniem a do rachunku dopisywali numer telefonu kucharza. .
2021-06-10 12:33
Chyba miało być do kompletu:
Zna boczusiu i pomodorkiem
2021-06-11 01:30
16 bo jakiś pseudo boneiro czy inny Michele robił
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.