Dodaj opinię

Opinie (121) ponad 20 zablokowanych

  • Napisałbym gdzie jest najlepsza, ale potem byłyby tam tłumy i podnieśliby ceny (12)
    Dlatego nic nie napiszę ;)
    10 miesięcy
  • Pizza po gdyńsku to zupełnie jak lotnisko po gdyńsku (5)
    z oryginałem nie ma nic wspólnego, ale marketingową otoczkę ma identyczną
    Sopot
    10 miesięcy
    • ktoś tu chyba nie zrozumiał żartu autora.
      10 miesięcy
    • Gdynianka ma swoich wiernych fanów od 1987 roku. Zawsze jest w niej kolejka do kasy. Smaki sosu sa genialne. Oby inne te tzw ;;prawdziwe;; pizzernie miały takie obłożenie przez tyle lat. Życzę im tego z całego serca.
      Rio Grande
      10 miesięcy
      • Szkoda tylko, ze w ostatnim czasie Gdynianka się zepsuła (1)
        Chodzę tam od lat, ale w ostatnim kwartale byłem dwa razy i dwa razy ciasto było wyraźnie gorsze od tego, które było wcześniej.
        Wielka szkoda
        10 miesięcy
      • Ale to nie pizza.
        Tylko placek dla studenciakow i mieszkańców Gdyni.
        10 miesięcy
  • Chętnie bym zjadł znowu pizzę w stylu chicagowskim. Ale pewnie najwcześniej mi to wyjdzie jak tam pojadę.
    10 miesięcy
  • Jest tylko jedna prawdziwa pizza. Mrożona Riga z szynką i pieczarkami! (2)
    10 miesięcy
  • Miałem okazję spróbować wzorcowej pizzy w Neapolu i jakby ktoś chciał poznać jej smak bez latania do Włoch to najbliżej są Pizza Napoli na Chełmie, Pizzeria da Raffaele na Niedźwiedniku i Serio w Gdyni.
    10 miesięcy
  • Sprawa terminologii (4)
    Włosi mówią: pizza to nie śmietnik, i nie wrzuca się na nią wszystkiego co zalega w lodówce. Prawdziwa pizza jest cienka i ma najwyżej kilka składników, to co serwowane jest w Trójmieście to są placki drożdżowe a nie pizza.
    Lekarz
    10 miesięcy
  • Francesco to pizza neapolitańska (1)
    10 miesięcy
    • To prawda. I zestawianie obok Francesco i Ogniem i Piecem jest mocno mylące bo tamtejsze pizze różnią się i to bardzo
      10 miesięcy
  • Ile można tej pizzy? To żadne wyśmienite danie, a jest tyle dobrych rzeczy na świecie.
    10 miesięcy
    • Bo w Polsce pizza to jest danie zasadnicze dla całej rodziny, we Włoszech to przekąska przed głównym daniem.
      Lekarz
      10 miesięcy
  • Zjadlabym (10)
    Pizze trojkat z wrzeszczanskiego BISa.
    10 miesięcy
  • Pizza w Gdyniance (2)
    Klasyk. Cebulowa albo z porem. Sos, sol, majeranek. Najlepsza. A nizej Swietojanskiej bardzo dobra w Viva la Pizza
    10 miesięcy
    • Do prawdziwej pizzy nie dodaje sie zadnego sosu ! to polski wymysl
      10 miesięcy
      • Nie przetłumaczysz, to jest tak jak z Kebabem normalnie jest z baraniny ale w Trójmieście nie uświadczysz takiego
        10 miesięcy

Twoja opinia

zamknij

Dodając opinię akceptujesz regulamin dodawania opinii.
Administratorem Twoich danych osobowych jest Trojmiasto.pl Sp. z o.o.. Szczegóły przetwarzania danych znajdują się w polityce prywatności.

Walczymy z przemocą słownąKasujemy opinie obraźliwe i nie na temat