Opinie (121) ponad 20 zablokowanych

  • w Sopocie

    Przepyszna , jak we Wloszech , az ślinka na wspomnienie uczty leci . Polecam wpasc do Prosto - malej pizerii z pysznym piwkiem . Lokal wlasciwie przy sopockim dworcu , z fajnym klimatem , a co najwazniejsze boooska pizza ,

    • 0 0

  • flatbread (1)

    gdzie mozna zjesc flatbready?

    • 1 0

    • Zaufajni na Górnej Oruni

      • 0 0

  • Najlepsza pizza tylko u króla pizzy, który stał się Lechem Wałęsą d- -b

    • 0 1

  • Napisałbym gdzie jest najlepsza, ale potem byłyby tam tłumy i podnieśliby ceny (12)

    Dlatego nic nie napiszę ;)

    • 67 3

    • Popieram, też mam ulubiony lokal i nie zdradzę nazwy (6)

      Z tego samego powodu.....

      • 19 2

      • Ja też uwielbiam Krokodyla....ups (4)

        i poszło, ale wtopa, pozdrawiam serdecznie Pania Kasię!

        • 0 42

        • Nie polecam Krokodyla (1)

          W pizzy znalazłam ostatnio kawałek folii , ciasto mają gotowce niestety

          • 23 0

          • A w czasie m trzyma się poporcjowane ciasto w twoim lokalu?

            Bo u mnie w folii. Dowiedz się zanim głupio skomentujesz.

            • 0 0

        • (1)

          Dał mnie tylko telepizza.
          Ups

          • 0 12

          • 1.5 godziny oczekiwania na pizze i skladniki obciete o 50%?nie dziekiuje telepizzy

            • 0 0

      • Następny przebiegły

        • 0 0

    • Nie bądź prosiak podaj adres (3)

      Jestem głodny

      • 7 0

      • (2)

        Telepizza
        Prawdziwa, włoska.

        • 0 12

        • Tylko trzeba nazwę wymawiać z włoskim akcentem (1)

          inaczej przywiozą zwykłą

          • 8 0

          • Albo włosem :p

            • 0 0

    • zapłacę milion tylko powiedz, proszę!

      • 0 1

  • (3)

    Miałem okazję spróbować wzorcowej pizzy w Neapolu i jakby ktoś chciał poznać jej smak bez latania do Włoch to najbliżej są Pizza Napoli na Chełmie, Pizzeria da Raffaele na Niedźwiedniku i Serio w Gdyni.

    • 16 18

    • Orunia

      Napoli jest na Oruni

      • 1 0

    • Napoli na Chełmie to lipa (1)

      • 4 1

      • Pewnie wlasciciel

        Pisał dodał 2 porządne i myśli że przejdzie

        • 11 1

  • Wiecie, co mnie wkurza?
    Nie cierpię mianowicie gdy szukam w necie informacji o jakiejś pizzerii - takich podstaw jak strona z menu i cennikiem, adresem, godzinami otwarcia, ewentualnie galerią zdjęć - a trafiam na

    Wiecie, co mnie wkurza?
    Nie cierpię mianowicie gdy szukam w necie informacji o jakiejś pizzerii - takich podstaw jak strona z menu i cennikiem, adresem, godzinami otwarcia, ewentualnie galerią zdjęć - a trafiam na pseudostrony facebookowe czy jakieś pizzaportale czy innych pośredników.

    To już nie stać firmy, która ma przecież jakiś lokal i jakąś ofertę, na rzetelne i czytelne przedstawienie produktu?

    To tak jakbyśmy cofnęli się w rozwoju pod względem przekazu informacji.

    • 4 1

  • Nie jem pizzy, czy cos tracę? (1)

    Chociaż nie mam nadwagi i wam to radzę

    • 2 9

    • Umrzesz szczupły i zdrowy. Brawo!

      (Też jestem szczupła ale pizzy nie odmówię. Co więcej, jak już jeść to do przesytu.)

      • 0 0

  • Zjadlabym (10)

    Pizze trojkat z wrzeszczanskiego BISa.

    • 76 0

    • Och, a ja bym się napiła tego chłodnego napoju! Prawdziwy nektar. A jak pasował do pizzy!

      • 0 0

    • Hamburgera u Szwagra

      • 0 0

    • (2)

      albo japa burgera z Japy na Zaspie:)

      • 24 2

      • (1)

        To był szajs dla napitych.

        • 4 3

        • Albo zjaranych

          • 2 0

    • Z bisU

      • 0 0

    • A ja z Hvaru (2)

      Nigdzie w Polsce nie ma takiej jak na południu Europy, szkoda.

      • 0 11

      • Cristal (1)

        Pizza z cristala za 6 zl po 20... to były czasy i smaki

        • 13 0

        • tylko wystrój lata 90:), ale w końcu takie wtedy były

          • 1 0

    • a ja cheesburgera z BIS a xD
      za 5zł

      a nie kuźwa burgera z nachosami za 25zł

      • 24 1

  • Najlepsza pizza (1)

    jest na grubym cieście z kurczakiem ananasem i obficie polana sosem czosnkowym

    • 2 3

    • Serio? Polanie pizzy jakim kolwiek sosem to profanacja jedynie oliva

      • 0 3

  • Czerwony Piec...i długo, długo nic.

    • 1 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.