Dodaj opinię

Opinie (66) 1 zablokowana

  • Przy tej pogodzie wybieram jednak restaurację! (5)
    A za 5 zeta to cały opalany śledzi, czy tylko jego kawałek taki 4-5 cm?
    Dlaczego mieszkańcy trójmiasta muszą płacić za wejście na Molo? Za chwilę ul. Długa w Gdańsku też będzie płatna!!!
    3 lata
    • Tylko łosie i jelenie płacą za bilety na molo! (2)
      Ja kupuję fałszywe bilety dostępne u konika przy kasach. Koszt dla stałych klientów 2-3 zł, kiedyś płaciłam 5 ale już jestem stały klient :)
      Poza tym wiem, że emerytki na bramkach też wpuszczają za 5 zeta ;)
      3 lata
    • mieszkańcy Sopotu nie muszą płacić dlatego jestem za tym, aby mieszkańcy tego "ekskluzywnego" kurortu musieli płacić za wejście na Długą
      3 lata
  • najbardziej smakowała mi ryba po grecku (11)
    Grecy to mają fajnie, codziennie to jedzą
    Grzegorz
    3 lata
  • Czy doczekam się w trójmieście imprezy z Polską nazwą?
    3 lata
  • :) (3)
    Wedliny na straganach...co na to sanepid?
    pani billowa
    3 lata
  • jak widzę tych brodatych zniewieściałych facetów to staję się pissowskim kartoflem i jak dres wyklęty przesyłam im kopa w d*pę
    3 lata
  • Fest (1)
    Sprzedawcy zadowoleni,kupujący miny kwaśne.Coś tam nie tak...
    3 lata
    • Nieprawda
      Pyszności za grosze.Za 20 zł - pyszna zupa,sałatka z łososia,ciastko,śledzik,koktail i mexykańskie coś tam ,coś tam.Obłęd rozkoszy podniebienia
      Zosia
      3 lata
  • Niewypał (2)
    Po raz kolejny impreza nie wypaliła... poziom gastronomiczny bardzo marny, dania przygotowywane w mało sanitarnych warunkach, brudne noże i deski do krojenia, brak wody, toalet. Do tego wysokie ceny i wręcz natręctwo ze strony wystawców.
    Sopocianka Aneta
    3 lata
    • widać na zdjęciu ta płyta grzewcza najlepsze lata ma za sobą aczkolwiek do odczyszczenia
      m.gessler
      3 lata
    • Po zdjeciach widac ze rzeczywiscie masz racje
      Kurcze tlumy przy stoiskach, wiec sie udalo. Wszak to impreza dla w******cow a nie klientow
      3 lata
  • Byłem porażka (3)
    Byłem , zimno , pada , kucharze nie maja gdzie rąk umyć . Niektórzy bez rękawiczek dotykają rybę następnie dotykają chleb i dają klientą
    Krytyk Kulinarny
    3 lata
  • Na szczęście większość z nich utrzymała niepisane 5 zł za porcję, choć można było też znaleźć większe dania z wielokrotność tej kwoty.

    tak robią wszędzie , aby utrzymać cenę to zmieszają wagę, na przykład batonik kiedyś 100g, poten 96g a teraz 77g
    3 lata
  • Genialne burgery ta Pani ze zdjęcia robiła. (4)
    Ktoś wie z której to restauracji?
    Gruby Lolo
    3 lata

Twoja opinia

zamknij

Regulamin dodawania opinii

Walczymy z przemocą słownąKasujemy opinie obraźliwe i nie na temat