2018-09-15 08:19
ciagnie wilka do lasu a chlopa do drewnianej michy czy co?
2018-09-16 20:22
jak chcesz to podamy ci na tablecie
2018-09-17 11:55
Nie ma to jak syf z roku serwowania wsiąknięty w drewno...
2018-09-15 09:42
Co za idiotyczna nazwa. Jak restauracja nazywa się Canis to powinni serwować psa.
2018-09-15 11:47
co ty od nich wymagasz, co oni wiedzą
2018-09-15 20:30
to wiedziałbyś, że Canis jest na Ogarnej, której nazwa wzięła się od rasy psów, które broniły kiedyś Starego Miasta. Ale Ty pewnie masz w Gdańsku swoją starówkę, a Ogarna jest dla Ciebie od ogarka, toteż czego tu od Ciebie wymagać...
2018-09-16 12:23
Canis to wilk po łacinie ćwoku
2018-09-17 10:52
2018-09-17 15:19
Kto się czubi ten się lubi ;)
2018-09-16 21:14
Akurat nazwa ma nawiązywać do ul Ogarnej...proponuje poczytać, a potem się wypowiadać..
2018-09-17 10:49
Ulica Ogarna (dawniej platea Canum, ulica Psia, niem. Hundegasse) – jedna z ulic w
2018-10-10 13:41
Może warto najpierw zapoznać się z historią miejsca, zamiast pisać bzdury?
2018-09-15 11:17
kładziesz 10 orzehców figi w lidlu są za 0.99 gr pare wędlin fajnie ułożonych cena max. 20zł
a w restauracji 99 zł
2018-09-15 11:52
to musi kosztowac.
2018-09-15 13:24
te wedliny bardzo podobne do tych zestawow z lidla rowniez. bo ryneczek lidla gwarantem jakosci
2018-09-15 13:33
2018-09-21 13:09
2018-09-15 12:50
Tost Skagen nawet nie stał koło tosta Skagen.
Med venlig hilsen.
2018-09-15 13:25
nawet nie lezal
2018-09-15 13:30
nie polecam
2018-09-15 14:57
Dwie dość popularne restauracje na głównym mieście z otwartym rachunkiem w biedrze obok. Hmm,najważniejsze to światowe nazwy i "wyszukane" dania ;)
2018-09-15 17:32
nie jadam przekąsek
2018-09-15 20:13
Fajne miejsce i wystrój, ale/ kelnerka obsługująca bez uśmiechu i jak za karę... jedzonko w tym paella nie ma nic wspólnego z tym, co nie raz jedliśmy w Hiszpanii! Nawet mrożonka hort* lepiej smakuje niż ta, zapackana koncentratem pomidorowym. Fe! Nigdy więcej! Szkoda kasy.
2018-09-16 14:59
Szef kuchni Polak w typowo hiszpańskiej restauracji (jak sie ogłaszają właściciele) zaburza mocno wiarygodność tego miejsca. Może odtworzyć potrawy z przepisu, może sie nauczyć, lecz to nie beda potrawy płynące z serca,
Szef kuchni Polak w typowo hiszpańskiej restauracji (jak sie ogłaszają właściciele) zaburza mocno wiarygodność tego miejsca. Może odtworzyć potrawy z przepisu, może sie nauczyć, lecz to nie beda potrawy płynące z serca, kultury tego kraju, wychowania w nim i poznania smaków od dzieciństwa. Tak jak Hiszpan z Barcelony nie zrobi raczej pysznego żurku :) Choć nie wiem po co miałby robić żurek w sumie, ale może poznał Polkę i chce jej zaimponować. To nawet wtedy nie zrobi idealnego żurku :D
Czy w ogóle mozna zaimponować kobiecie żurkiem? :O
2018-09-17 09:10
2018-09-15 23:41
...ale może to tylko plotki.....
2018-09-18 11:20
jak się zaolejuje... to niekoniecznie. Ale większość ludzi, jak kupi drewnianą deskę, to myśli że to koniec. Tak było za prlu i tak jest do teraz...
olej do deski? A co to? A potem p...* nie o higienie.
2018-09-20 05:55
Do łba sobie nalej olej.
2018-09-16 10:54
Lepiej przed wyjsciem do restauracji zjesc cos konkretnego a pozniej zamowic zupe dnia...
2018-09-16 20:24
jw
2018-09-17 11:54
Kup ode mnie to pudełko zapałek za 200pln
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.