Opinie (34) 4 zablokowane

  • Prawdziwe OCENY (5)

    • 3 1

    • Prawdziwe OCENY (4)

      Proponuje redakcji zrobić artykuł opisujący , w ktorych to restauracjach jest największe obłożenie
      gości !! Bo jest to jedyny wiarygodnym wskaźnik oceny miejsca . Nagrody i wyróżnienia , ani takze różne „tytuły „ - nie przynoszą same żadnych wpływow a jedynie próżna satysfakcję dla właścicieli .
      Koneser

      • 22 3

      • ikeła wygrywa ten konkórs (2)

        klopsiki są najbardziej popularnym daniem w historii gastronomii
        polecam jesc przy akompaniamencie przycinania desek na stanowisku DIY

        • 14 1

        • Konkórs??? (1)

          d**il!

          • 1 4

          • Aronia jest zdrowa ;)

            • 0 0

      • Miliony much nie mogą się mylić!

        • 10 0

  • (3)

    W dzisiejszych czasach wyglad dania ma chyba pierwszorzedne znaczenie.Kiedys dostawało się pyszną rybkę na zwykłej tacce z kawałkiem chleba i był to naprawdę pyszne jedzonko.

    • 32 4

    • Bo trafia zaraz na instagrama. A ludzie wybierają sobie knajpę na telefonie, zanim gdzieś pójdą.
      A że to prowadzi do przerostu formy nad treścią, to insza inszość. Świetne są te wszystkie "azjatyckie" knajpy, gdzie dostajesz piękny "obrazek" jedzenia, a w smaku rosół na wodzie.

      • 11 1

    • ja tam wole jeść z talerza niż z tacki może plastikowej, ale jak to lubi

      • 6 4

    • tylko mi napisz gdzie ta dobra ryba z tacki w Gdansku? Ja jedyną dobrą w Świbnie jadłam,a le gdzie bliżej centrum?

      • 0 0

  • Ekipa Trojmiasto.pl ma jakieś kompleksy na tle "deluxe" (2)

    • 30 6

    • (1)

      Chyba komentujacy mają kompleksy skoro wiedzą jaka to kategoria artykułów (deluxe) a wciąż piszą o domowych obiadkach lub rybce na tacce

      • 7 14

      • bo to jest 'deluxe' na bardzo lokalne potrzeby :)

        • 13 1

  • A ja se w domu gotuje (2)

    i jestem zadowolny! Nie przepłacam za 50-gramowe porcje w fęsi restauracjach, którymi i tak nie można się najeść. To jest dla ludzi, którzy widzą tylko czubek własnego nosa i chcą się pokazać na mieście.
    "Wiesz, byłam w tej modnej restauracji!"

    • 26 19

    • oczywiscie, dodawaj ideologie dla swojej biedy

      mieszkasz pod Wejherowem w bloku, zapewne dlatego ze tez nie lubisz wielkomiejskiego scisku :)))

      • 6 6

    • Heheh

      Dla niektórych te kilkadziesiąt czy kilkaset zł to drobne, które nie mają znaczenia i tyle, wiele osób w ogóle nie gotuje bo szkoda im czasu.

      • 3 1

  • Niech piszą !

    A ja lubię jak piszą, fajnie wiedzieć co nowego "na talerzu" ! Przecież tu nikt nikogo do niczego nie zmusza. To jest tylko informacja ....

    • 18 4

  • Typowy smak jesieni - warzywo sezonowe - to DYNIA

    i jak wszystko: najlepiej kupuj bezspośrednio od rolnika i zrób sobie sam(a) w domu. Frajda z gotowania - bezcenna.

    • 19 2

  • brzmi fajnie (1)

    Mmmm dorsz z soczewicą, piklowaną dynią i olejem koperkowym brzmi nieźle :)
    W haffnerze byłam dwa razy na obiedzie i faktycznie mają naprawdę dobre jedzenie. Nawet w przystępnej cenie chociaż póki tam nie dotarłam myślałam, że jest drogo

    • 6 6

    • Pytanie

      Jest drogo i to bardzo. !!!!!

      • 2 0

  • Tatar z troci bałtyckiej w ostro-słodkiej odsłonie - brzmi nieźle. Chyba czas odwiedzić restaurację w Hotelu Haffner. Słyszałam już kilka pozytywnych opinii na jej temat. Restauracja Sztuczka - byłam, polecam :)

    • 5 10

  • A my jak zwykle pójdziemy do Barracudy na Bulwarze w Gdyni (1)

    Oni nie muszą płacić za txt sponsorowany - jedzenie, podanie, ceny - bronią się same i dla nas to nr1 w Gdyni i Sopocie (do gdanska nie jeździmy)

    • 10 11

    • Smakosze chodzą do Billy's

      • 0 7

  • A niedlugo

    Opiszemy punkt dna :) jak tak beda sie starać w tych knajpach

    • 8 0

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.