2018-10-18 08:33
2018-10-18 08:43
Proponuje redakcji zrobić artykuł opisujący , w ktorych to restauracjach jest największe obłożenie
gości !! Bo jest to jedyny wiarygodnym wskaźnik oceny miejsca . Nagrody i wyróżnienia , ani takze różne „tytuły „ - nie przynoszą same żadnych wpływow a jedynie próżna satysfakcję dla właścicieli .
Koneser
2018-10-18 08:50
klopsiki są najbardziej popularnym daniem w historii gastronomii
polecam jesc przy akompaniamencie przycinania desek na stanowisku DIY
2018-10-18 11:58
d**il!
2018-10-23 19:24
Aronia jest zdrowa ;)
2018-10-18 10:05
Miliony much nie mogą się mylić!
2018-10-18 08:34
W dzisiejszych czasach wyglad dania ma chyba pierwszorzedne znaczenie.Kiedys dostawało się pyszną rybkę na zwykłej tacce z kawałkiem chleba i był to naprawdę pyszne jedzonko.
2018-10-18 09:06
Bo trafia zaraz na instagrama. A ludzie wybierają sobie knajpę na telefonie, zanim gdzieś pójdą.
A że to prowadzi do przerostu formy nad treścią, to insza inszość. Świetne są te wszystkie "azjatyckie" knajpy, gdzie dostajesz piękny "obrazek" jedzenia, a w smaku rosół na wodzie.
2018-10-18 09:09
2018-10-29 18:52
tylko mi napisz gdzie ta dobra ryba z tacki w Gdansku? Ja jedyną dobrą w Świbnie jadłam,a le gdzie bliżej centrum?
2018-10-18 08:39
2018-10-18 08:50
Chyba komentujacy mają kompleksy skoro wiedzą jaka to kategoria artykułów (deluxe) a wciąż piszą o domowych obiadkach lub rybce na tacce
2018-10-18 09:00
2018-10-18 08:42
i jestem zadowolny! Nie przepłacam za 50-gramowe porcje w fęsi restauracjach, którymi i tak nie można się najeść. To jest dla ludzi, którzy widzą tylko czubek własnego nosa i chcą się pokazać na mieście.
"Wiesz, byłam w tej modnej restauracji!"
2018-10-19 12:46
mieszkasz pod Wejherowem w bloku, zapewne dlatego ze tez nie lubisz wielkomiejskiego scisku :)))
2018-10-22 09:28
Dla niektórych te kilkadziesiąt czy kilkaset zł to drobne, które nie mają znaczenia i tyle, wiele osób w ogóle nie gotuje bo szkoda im czasu.
2018-10-18 09:45
A ja lubię jak piszą, fajnie wiedzieć co nowego "na talerzu" ! Przecież tu nikt nikogo do niczego nie zmusza. To jest tylko informacja ....
2018-10-18 10:28
i jak wszystko: najlepiej kupuj bezspośrednio od rolnika i zrób sobie sam(a) w domu. Frajda z gotowania - bezcenna.
2018-10-18 10:31
Mmmm dorsz z soczewicą, piklowaną dynią i olejem koperkowym brzmi nieźle :)
W haffnerze byłam dwa razy na obiedzie i faktycznie mają naprawdę dobre jedzenie. Nawet w przystępnej cenie chociaż póki tam nie dotarłam myślałam, że jest drogo
2018-10-21 09:09
Jest drogo i to bardzo. !!!!!
2018-10-18 10:54
Tatar z troci bałtyckiej w ostro-słodkiej odsłonie - brzmi nieźle. Chyba czas odwiedzić restaurację w Hotelu Haffner. Słyszałam już kilka pozytywnych opinii na jej temat. Restauracja Sztuczka - byłam, polecam :)
2018-10-18 11:57
Oni nie muszą płacić za txt sponsorowany - jedzenie, podanie, ceny - bronią się same i dla nas to nr1 w Gdyni i Sopocie (do gdanska nie jeździmy)
2018-10-18 12:57
2018-10-18 13:50
Opiszemy punkt dna :) jak tak beda sie starać w tych knajpach
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.