2018-04-12 10:13
2018-04-12 10:20
Waćpan
2018-04-12 10:31
Deluxe to jest co najwyżej zając a nie królik wyhodowany w klatce :D
2018-04-12 15:34
2018-04-13 14:57
2018-04-12 11:05
2018-04-12 14:50
zwłaszcza pseudo mięsa z lidela albo biedabronki gdzie więcej chemii i wszelakich lekarstw niż wartości odżywczych do tego naszprycowane słoną wodą aż kapie - aż się to wszystko pieni przy gotowaniu czy smażeniu i zostaje 1/3 tego co na początku - bleeee
2018-04-13 09:04
one też chcą sobie żyć
2018-04-12 10:40
wielkanocy nie bedzie
2018-04-12 12:02
Wygląda zachęcająco :)
2018-04-15 20:04
Ja gotuję dla moich dzieci zupy tylko na króliki od 3 lat. Odkąd wyeliminowałam kurczaka nie mamy w domu Tatarów i innych chorób. Wiem... śmiesznie brzmi, ale po 3 latach jedzenia królika (dodam, że kupowany na wsi u zaprzyjaźnionych gospodarzy) zamiast kurczaka właśnie tak się dzieje, wcześniej córka (po operacjiserca) cały czas chorowała.
2018-04-15 20:05
* katarów
2018-04-12 12:50
2018-04-12 18:06
Jak w szpitalu?.
2018-04-12 18:42
Siedząc w lepiance
2018-04-12 19:49
2018-04-12 21:38
Hoduje kroliki,przydomowa hodowla zaspokaja w 80% zapotrzebowanie na mięso dla rodziny,pyszne mięso .ps najlepsze są młode takie 4 miesięczne na rosół.
2018-04-12 21:58
2018-04-13 09:37
masakra:( jak można jeść króliczki:(:(:( spójrz im w oczka:(
2018-04-13 11:58
Jest masa przepisów.
2018-04-13 20:56
A śwince w oczka spojrzeć to już nie łaska?
2018-04-13 09:43
Daj adres, przyjadę i zjem Ciebie i rodzinę na przystawkę. Jestem wegetarianinem, ale nieortodoksyjnym - ludziną nie pogardzę. :D
2018-04-13 12:04
2018-04-12 22:38
'de luxe' dotarło w końcu pod strzechy
2018-04-13 02:29
2018-04-13 09:53
z tego co pamietam to ok 20PLN za kilogram.
najlepszy w smietanie!
2018-04-13 18:17
2018-04-16 11:44
ha ha ha ha ha
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.