2014-03-05 11:38
Co to jest wg pana "posmak ryby" i jakimi sposobami jeszcze walczy pan z nim w zarzadzanej przez pana kuchni restauracji hotelu Rezydent.
2014-03-09 19:20
"posmak ryby" to jest ten talerz z Dworu Oliwskiego na zdjęciu 3
2014-03-04 15:30
To ma być danie czy resztki po zjedzonym posiłku? To się teraz zapewne nazywa nowoczesna kuchnia.. Wysypać na plastry ryby kilka dodatków no i danie gotowe...
2014-03-09 17:50
Ja musiałem zdjęcie powiększyć, aby rybę tam znaleźć. Dobra zabawa, gdy się idzie na obiad z dziećmi. Kelner przynosi talerz z jedzeniem i rozpoczynamy zabawę - gdzie jest jedzenie !
2014-03-09 18:43
a resztki z kucharzego stołu dekoracyjnie wplótł w koperek i ziarenka młotkowanego pieprzu...
czy w dalszym ciągu nie płacą pensji pracownikom DO?
jak głód przyciśnie to nie ma zmiłuj..
2014-03-08 19:31
wszystko pieknie, ładnie. Tylko ceny z....kosmosu! kogo na to stać?
2014-03-05 10:32
2014-03-05 16:29
w wiekszosci polskich knajp: swieza wodka, i rozmrozony tatar
2014-03-04 16:49
po raz kolejny pod reklame knajp. Najlepszy ze stroików jest ten z dwóru oliwskiego - ktoś chyba pożarł sandacza, a zostały pozostałości po jedzeniu:-)
Następny -tatar ze słoika chyba poleciał i jakieś tam śmieci
po raz kolejny pod reklame knajp. Najlepszy ze stroików jest ten z dwóru oliwskiego - ktoś chyba pożarł sandacza, a zostały pozostałości po jedzeniu:-)
Następny -tatar ze słoika chyba poleciał i jakieś tam śmieci do tego. Tatar z marchewki!? WTF? chyba to jakiś PRL owski de lux na dni bezmięsne + resztki z innych dni.
Pytam, gdzie jest porzadny tradycyjny tatar??
Sorbet z wódka z młodych ziemniaków (bimber??) . Jak co, to wódka żytnia, do tego zimna. Chyba stoikowcy zrobili po pół litra na głowe przed montażem tej paszy:-)))
2014-03-05 16:23
to samo skojarzenie:) gdzie do chol...ten sandacz;)
2014-03-05 11:32
Duzo tej cytryny i limonki na tego biednego sandacza.Trochę się biedactwo ugotuje przez te 20 min.
2014-03-04 15:21
2014-03-04 17:34
2014-03-05 14:51
robia sushi z ryb surowych Fugu np.
2014-03-05 16:22
tak, a pozniej najwiekszy odsetek zachorowac zwiazanych z robactwem w jelitach...fuu
2014-03-04 14:54
ze znajomymi wybieram się wieczorem do Brovarni, do śledzika będzie tam ponoć wódeczka w dobrej cenie :)
2014-03-05 16:21
az glupio wygladacie tak promujac te Brovarnie. Mnie to osobiscie zniecheca. Zwlaszcza po akcji Gdansk za pol ceny
2014-03-04 19:35
są stanowczo za wysokie i zupełnie nieadekwatne do usług
2014-03-04 16:30
dziękuję, od tej pory wybieram konkurencję
2014-03-04 15:18
a za reklame ile płacą?
2014-03-04 14:43
pychota
2014-03-05 16:20
pychota, ale ze w pierwszym komentarzu nie ma zdania znawcy luksusu, pewnego szofera, to zem siem zdziwila...;)
2014-03-05 10:52
Wóda, ogóry i śledzie.
2014-03-04 18:15
2014-03-04 19:54
mogliby sprawdzanie zacząc od siebie...
2014-03-04 20:05
i "polityków" polskich, którzy jak szmaciarze zasłaniają sie immunitetem,
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.