Opinie (36) 6 zablokowanych

  • Mam pytanie do Rafała Doczyka. (1)

    Co to jest wg pana "posmak ryby" i jakimi sposobami jeszcze walczy pan z nim w zarzadzanej przez pana kuchni restauracji hotelu Rezydent.

    • 6 0

    • "posmak ryby" to jest ten talerz z Dworu Oliwskiego na zdjęciu 3

      • 2 0

  • Sandacz marynowany w cytrusach wg. szefa kuchni restauracji Dworu Oliwskiego. (2)

    To ma być danie czy resztki po zjedzonym posiłku? To się teraz zapewne nazywa nowoczesna kuchnia.. Wysypać na plastry ryby kilka dodatków no i danie gotowe...

    • 24 5

    • :) (1)

      Ja musiałem zdjęcie powiększyć, aby rybę tam znaleźć. Dobra zabawa, gdy się idzie na obiad z dziećmi. Kelner przynosi talerz z jedzeniem i rozpoczynamy zabawę - gdzie jest jedzenie !

      • 2 0

      • kucharz zjadł sandacza

        a resztki z kucharzego stołu dekoracyjnie wplótł w koperek i ziarenka młotkowanego pieprzu...
        czy w dalszym ciągu nie płacą pensji pracownikom DO?
        jak głód przyciśnie to nie ma zmiłuj..

        • 3 0

  • wszystko pieknie, ładnie. Tylko ceny z....kosmosu! kogo na to stać?

    • 1 0

  • świeży tatar i zmrożona wódka...i nic więcej^^ (1)

    • 5 0

    • w wiekszosci polskich knajp: swieza wodka, i rozmrozony tatar

      • 1 0

  • Pokaz stroików (2)

    po raz kolejny pod reklame knajp. Najlepszy ze stroików jest ten z dwóru oliwskiego - ktoś chyba pożarł sandacza, a zostały pozostałości po jedzeniu:-)
    Następny -tatar ze słoika chyba poleciał i jakieś tam śmieci

    po raz kolejny pod reklame knajp. Najlepszy ze stroików jest ten z dwóru oliwskiego - ktoś chyba pożarł sandacza, a zostały pozostałości po jedzeniu:-)
    Następny -tatar ze słoika chyba poleciał i jakieś tam śmieci do tego. Tatar z marchewki!? WTF? chyba to jakiś PRL owski de lux na dni bezmięsne + resztki z innych dni.
    Pytam, gdzie jest porzadny tradycyjny tatar??
    Sorbet z wódka z młodych ziemniaków (bimber??) . Jak co, to wódka żytnia, do tego zimna. Chyba stoikowcy zrobili po pół litra na głowe przed montażem tej paszy:-)))

    • 19 4

    • to samo skojarzenie:) gdzie do chol...ten sandacz;)

      • 1 0

    • w Dworze niestety słabo.

      Duzo tej cytryny i limonki na tego biednego sandacza.Trochę się biedactwo ugotuje przez te 20 min.

      • 1 0

  • Sorki, ale zżeranie surowego mięcha to znak upadku naszej cywilizacji. (3)

    • 5 44

    • Samiec alfa z gojolandi :) (2)

      • 10 4

      • to powiedz to japończykom (1)

        robia sushi z ryb surowych Fugu np.

        • 3 0

        • tak, a pozniej najwiekszy odsetek zachorowac zwiazanych z robactwem w jelitach...fuu

          • 4 4

  • Rezerwacja zrobiona! (4)

    ze znajomymi wybieram się wieczorem do Brovarni, do śledzika będzie tam ponoć wódeczka w dobrej cenie :)

    • 5 49

    • az glupio wygladacie tak promujac te Brovarnie. Mnie to osobiscie zniecheca. Zwlaszcza po akcji Gdansk za pol ceny

      • 6 0

    • ceny to tam akurat

      są stanowczo za wysokie i zupełnie nieadekwatne do usług

      • 9 1

    • ja właśnie zrezygnowałem po tak prymitywnej reklamie

      dziękuję, od tej pory wybieram konkurencję

      • 23 1

    • a za reklame ile płacą?

      • 35 1

  • (1)

    pychota

    • 9 4

    • pychota, ale ze w pierwszym komentarzu nie ma zdania znawcy luksusu, pewnego szofera, to zem siem zdziwila...;)

      • 0 1

  • Tradycja

    Wóda, ogóry i śledzie.

    • 4 0

  • rano panowie z policji sprawdza kto i jak sie bawił na sledzika (2)

    • 9 1

    • (1)

      mogliby sprawdzanie zacząc od siebie...

      • 2 1

      • i "polityków" polskich, którzy jak szmaciarze zasłaniają sie immunitetem,

        • 3 0

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.