2018-11-12 10:16
Po tym młodym winie jedyne co czego można się spodziewać, to kac z ogromnym bólem głowy.
2018-11-15 09:37
Może taki kwas smakować ?
2018-11-15 09:47
Kwas ryj wykrzywia jak to pic. Prosze o przepis
2018-11-15 09:37
Przeciwko promowaniu alkoholu
2018-11-12 10:50
Czy to wino, czy piwo czy też whisky. Pijąc stajemy się coraz głupsi (niszczymy szare komórki). Po co dorabiać do tego ideologię?A co do wina, po kilku łykach każdemu jest obojętne co pije bo i tak procenty robią swoje.
2018-11-12 13:10
Takie stwierdzenie można wygłosić tylko wtedy, gdy nie ma się kubków smakowych.
No i oczywiście to nie jest prawda, że alkohol niszczy komórki mózgu. Poczytaj.
2018-11-15 09:07
... jak ktoś nie ma
2018-11-15 07:31
ale po co?
2018-11-12 11:28
Kto pomyślał o scenie z "Sensu życia wg Monty Pythona"?
2018-11-12 12:39
Nie francja a zabojad usilnie próbuje ja tu zrobic a ilu jest kucharzy dobrze znajacych kuchnie polska i czemu ich nie promujecie
2018-11-12 13:48
Od kiedy bożole jest Deluks?
2018-11-12 18:07
Region Beaujolais to część Burgundii, niektóre gminy są bardzo cenione.
2018-11-12 17:54
mowia otwarcie, ze to marketing. Bo co za przyjemnosc pic kwacha zalatujacego drozdzami albo siara.
2018-11-13 13:47
Hmm dziwne stwierdzenie widocznie nieznajomość lub niedoczytanie. Wina (oprócz komercyjnych) nie mają dużej zawartości siarki. Np wina czerwone mają ich około 100 jednostek. Dużo więcej za to mają napoje gazowane (400), mrożone frytki (1700) czy suszone owoce (3500). Siarkę w produktach spożywasz częściej niż myślisz...
2018-11-15 13:25
Ja np. uważam, że taki burczak (vel sturm) pomimo - a może i dzięki - zapachowi drożdży jest super. BN również jest spoko
2018-11-12 18:28
Opisywanie Petit Paris czy Mercato przy Hotelu Sopot, to jak wybór między naprawdę smaczną kolacją a pójściem na Kebab.
2018-11-14 13:03
Tam ktoś pracuje ????
2018-11-12 23:25
Prawdziwi koneserzy wina stoją często pod Biedronką.
Spożywają takie rarytasy jak znakomite wino rodzimej produkcji „ Wino De Naturat „
2018-11-13 15:45
Winnice wpadają do oceanu? A potrafią pływać?
2018-11-13 00:08
Znamy go wszyscy pod inną nazwą.
2018-11-13 15:56
Słabym ogniwem win jest niestety korek. Można kupić fantastyczne i niestety drogie wino, a po odlakowaniu i otwarciu okazuje się, że korek dawno temu się "rozszczelnił"... I stan przedzawałowy gotowy.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.