Opinie (21) 8 zablokowanych

  • red. Lukasz Stafiej byl tam juz z jakims cyklem?

    • 4 4

  • poproszę o artykuł

    Jak się miewa ta restauracja za rok,wtedy sie wybiorę

    • 5 6

  • Byłem tam. Bardzo dobrze zaopatrzony śmietnik bez specjalnego ogrodzenia. Kubły czyste i conajważniejsze stoją w zacienionym miejscu. Kuchnia zupełnie taka sama jak w dolnym Sopocie. Trochę owoców morza, dużo surówek, pyszne chrząstki z kostek kurczaka, dobre sosy.

    • 8 8

  • Byłam i słowa złego powiedzieć nie mogę. Miło i smacznie spędzony czas. Dziewczyny z obslugi młode,uśmiechnięte, a to ważne w takich miejscach.

    • 5 8

  • (1)

    Nareszcie ktoś wykorzystał potencjał tego miejsca! Jedzenie (mimo dobrej jakości przyrządzenia i podania) to sprawa drugorzędna. Klimat tej restauracji sprawia, że chętnie będę tam wracała.

    • 3 11

    • zawsze myślałem że do restauracji chodzi się na jedzenie i to sprawa pierwszorzędna, ale ponoć teraz chodzi się ze względu na klimat

      • 5 0

  • Sporo bledow (2)

    To w tym podupadającym hotelu Europa na którym co pół roku wisi szmata ,,wynajmę restauracje" ? Same zdjęcia dan wyglądają ok, odstrasza natomiast wystrój niczym lata "90. I te gustowne parasole ,,Żywiec Zdrój" nawet

    To w tym podupadającym hotelu Europa na którym co pół roku wisi szmata ,,wynajmę restauracje" ? Same zdjęcia dan wyglądają ok, odstrasza natomiast wystrój niczym lata "90. I te gustowne parasole ,,Żywiec Zdrój" nawet jeśli jedzenie i ceny są ok to restauracja na tle innych nie przyciąga absolutnie niczym żeby pójść właśnie tam więc marketing ma sporo do pracy, sam art na Trójmieście to za malo. Mimo wszystko powodzenia

    • 8 2

    • (1)

      Januszu przecież jest napisane, że w Hotelu Opera..

      • 3 1

      • Przepraszam mój blad

        Miałem na myśli hotel opera, napisałem Europa bo to ten sam właściciel i podobnie podupada. Pomylka, sorrki

        • 1 2

  • (2)

    Byłam na otwarciu 1 lipca i było naprawdę super :) Miejsce cudowne.. Cisza, spokój, baaardzo wygodne hamaki :D Szef kuchni łączy kuchnię tradycyjną z nowoczesną i wspaniale mu to wychodzi!

    • 4 8

    • a leżaki byli?

      • 5 1

    • można prznieść swój taboret??

      • 2 1

  • ETam

    Najeść się nie najem, ale symfonia gra:)

    • 6 1

  • Z dala od zgiełku

    Polecam wszystkim, którzy cenią wyrafinowane smaki i spokojną atmosferę. :)

    • 7 2

  • Smacznie i przyjemnie

    • 4 1

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.