2020-09-25 12:06
Mmm zjadlbym dobrego wedzonego wegorza. Takiego w smaku jak kiedys nie to co teraz.
2020-09-25 12:12
W pseudo knajpach opisywanych na Trójmiasto to możesz zjeść boczek z bakłażana za 40 pln/porcja dla lalki barbie.
No ale jest autorsko i kraftowo.
2020-09-25 12:52
Wszędzie te chińskie mrożonki rybne... Narobiłeś mi smaka.
2020-09-25 13:36
I do tego zimna wódka
Gęsta jak sok...
2020-09-25 15:08
Wódka ma być chłodna, ale nie zimna że aż gęsta.
Podłe wódki pijasz, skoro je mrozisz. Dobra nie wymaga takiego chłodzenia. A może nie lubisz wódki? Ja nie przepadam. Ale jak już mam wypić, to powoli i chłodną, bez zapijania, a nie chlust zimną. Przynajmniej poznam jej smak.
2020-09-26 20:59
Tam raczej nie licz, wnioskując ze zdjęć, taka ilość nie pokryje nawet całkiem kubków smakowych
2020-09-25 12:12
do schabowego z kapustą czy de vollaia to jakie wina polecacie? Carlo Rossi czy bardziej wykwintne bukiety?
2020-09-25 12:27
Ja polecam łazanki i carlo platon dobtego.
2020-09-25 12:40
dobre piwo, jasny lager lub pils
2020-09-25 12:48
Tylko Amarenka o smaku brzoskwiniowym. Pyszota!
2020-09-25 12:24
Po takich porcjach mój kot po tygodniu padł by z głodu. Ale na wystawę modelarstwa kulinarnego są OK.
2020-09-25 12:42
Fajne stwierdzenie: Modelarstwo kulinarne. Lubię to!
Szampan zawsze i chętne. Ale miałem nadzieję, że covid zmiecie z planszy te wszystkie śmieszne pitu-pitu na talerzu.
2020-09-26 21:07
No i chyba zmiata skoro co rusz je reklamują na Trójmiasto.pl. A klasyczne restauracje pękają w szwach. Ludzie zawsze będą jesc, chorować i umierać. A wydziwianie to w kryzysie można sobie odpuścić.
2020-09-26 21:05
Jako ciekawostka. Raz, kiedys. Nic dziwnego, że takie " koncepty" padają jak muchy. Ludzie i tak muszą jeść.
2020-09-28 10:58
to dania degustacyjne, nikt nie zje na raz 9 dań normalnej wielkości... no chyba, że upasiony kot ;)
2020-09-25 12:35
Byłem
Bardzo dobrze znalazłem smak wszystkich potraw.
2020-09-25 12:51
W którym kebsie byłeś?
2020-09-25 13:39
Drogi Panie
Jestem dźentelmenem.
Nie jadam takich śmieci
2020-09-25 13:51
piszesz jako właściciel czy kelner tej knajpy ?
2020-09-26 19:59
ZnalaLem smaki... gdzie je znalazłeś??
2020-09-25 12:49
Te nazwy... Aż kiszki marsza grają. Potem przychodzi kelner i dalej zdychasz z głodu nad brisze madmłuazel.
2020-09-25 12:50
a gdzie danie główne?
2020-09-25 13:06
Zdjęcia robimy przed zjedzeniem.
Opinia została zablokowana przez moderatora
2020-09-25 12:55
to restauracja nie dla każdego. Po samym wystroju i po ubiorze obsługi widać, że to wyższy standard. Ceny niestety też są wyższe - zupa za 30 zł ... Cóż, widocznie tu się nie idzie zjeść, tylko delektować się i patrzyć na piękne dania.
2020-09-25 13:01
A czy można tam "patrzyć" na slownik ortograficzny?
2020-09-25 13:44
Można, aż specjalnie spojrzałem.
W słowniku języka polskiego PWN obie formy są poprawne.
Zamiast hejtować mnie za literówkę, proszę najpierw zapoznać się ze źródłami.
2020-09-25 21:44
ten gość w jasnej marynarce i jeansach w porze kolacji nie wyglada ekskluzywnie
2020-09-25 12:58
i więcej kolorowych dodateczkow tym bardziej jest ąę
2020-09-25 13:50
a co własciwie jest na tym taqlerzu do zjedzenia, za taką kosmiczną cene ?
2020-09-25 13:58
opary :)
2020-09-26 21:02
Nowa metoda na redukcję wagi - zaczerpnięta z homeopatii. Mało jedzenia, dużo sosu i dużo gadki która sama w sobie nasyci głód. Efekt placebo. Samozadowolenie że czegoś takiego spróbowałes, choć nawet nie poczułeś smaku, ale sobie wmawiasz.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.