2020-09-30 21:25
Tu trzeba byc,trzeba to przeżyć i degustowac.
2020-09-30 20:42
Ale malo!jem z reguły 5 razy więcej ale jest Ok smakowało swietnie!
Żona zachwycona no ja ..również. ..
2020-09-28 08:44
2020-09-30 08:34
2020-09-26 10:42
Czy jest ktoś w stanie powiedzieć hak wygląda ten hotel pod kątem pracy? Chodzi dokładnie o stanowisko kierownika zmiany w restauracji
2020-09-29 09:10
odkąd pojawiła się nowa Pani GM
2020-09-28 11:21
W telegraficznym skrócie można by streścić : Nic na talerzu, mnóstwo na rachunku. ;)
2020-09-25 12:24
Po takich porcjach mój kot po tygodniu padł by z głodu. Ale na wystawę modelarstwa kulinarnego są OK.
2020-09-28 10:58
to dania degustacyjne, nikt nie zje na raz 9 dań normalnej wielkości... no chyba, że upasiony kot ;)
2020-09-25 12:42
Fajne stwierdzenie: Modelarstwo kulinarne. Lubię to!
Szampan zawsze i chętne. Ale miałem nadzieję, że covid zmiecie z planszy te wszystkie śmieszne pitu-pitu na talerzu.
2020-09-26 21:07
No i chyba zmiata skoro co rusz je reklamują na Trójmiasto.pl. A klasyczne restauracje pękają w szwach. Ludzie zawsze będą jesc, chorować i umierać. A wydziwianie to w kryzysie można sobie odpuścić.
2020-09-26 21:05
Jako ciekawostka. Raz, kiedys. Nic dziwnego, że takie " koncepty" padają jak muchy. Ludzie i tak muszą jeść.
2020-09-28 06:03
.....o oszczędzaniu wody. Jak dużo trzeba jej użyć,żeby myć te talerze wielkości pokrywy do kotła ?
Czy nie można używać talerzy o proporcjonalnej wielkości do dania ?
2020-09-25 13:50
a co własciwie jest na tym taqlerzu do zjedzenia, za taką kosmiczną cene ?
2020-09-25 13:58
opary :)
2020-09-26 21:02
Nowa metoda na redukcję wagi - zaczerpnięta z homeopatii. Mało jedzenia, dużo sosu i dużo gadki która sama w sobie nasyci głód. Efekt placebo. Samozadowolenie że czegoś takiego spróbowałes, choć nawet nie poczułeś smaku, ale sobie wmawiasz.
2020-09-25 12:06
Mmm zjadlbym dobrego wedzonego wegorza. Takiego w smaku jak kiedys nie to co teraz.
2020-09-26 20:59
Tam raczej nie licz, wnioskując ze zdjęć, taka ilość nie pokryje nawet całkiem kubków smakowych
2020-09-25 13:36
I do tego zimna wódka
Gęsta jak sok...
2020-09-25 15:08
Wódka ma być chłodna, ale nie zimna że aż gęsta.
Podłe wódki pijasz, skoro je mrozisz. Dobra nie wymaga takiego chłodzenia. A może nie lubisz wódki? Ja nie przepadam. Ale jak już mam wypić, to powoli i chłodną, bez zapijania, a nie chlust zimną. Przynajmniej poznam jej smak.
2020-09-25 12:52
Wszędzie te chińskie mrożonki rybne... Narobiłeś mi smaka.
2020-09-25 12:12
W pseudo knajpach opisywanych na Trójmiasto to możesz zjeść boczek z bakłażana za 40 pln/porcja dla lalki barbie.
No ale jest autorsko i kraftowo.
2020-09-25 17:31
Kaszubska zupa rybna z krewetką ośmiornicą i kafirem. Hmmmmm
Starożytni kaszubi nawet nie pamiętają takich pyszności.
2020-09-26 20:58
W ilościach homeopatycznych.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.