Opinie (55) ponad 20 zablokowanych

  • Wspaniałości!

    Tu trzeba byc,trzeba to przeżyć i degustowac.

    • 0 0

  • Pycha

    Ale malo!jem z reguły 5 razy więcej ale jest Ok smakowało swietnie!
    Żona zachwycona no ja ..również. ..

    • 0 0

  • Pytanie: gdzie ryby maja poledwice? (1)

    • 2 0

    • na grzbiecie

      • 0 0

  • Praca w Hotelu Grand (1)

    Czy jest ktoś w stanie powiedzieć hak wygląda ten hotel pod kątem pracy? Chodzi dokładnie o stanowisko kierownika zmiany w restauracji

    • 6 0

    • kraina miodem płynąca

      odkąd pojawiła się nowa Pani GM

      • 0 0

  • Nouvelle cuisine

    W telegraficznym skrócie można by streścić : Nic na talerzu, mnóstwo na rachunku. ;)

    • 1 0

  • (4)

    Po takich porcjach mój kot po tygodniu padł by z głodu. Ale na wystawę modelarstwa kulinarnego są OK.

    • 69 0

    • to dania degustacyjne, nikt nie zje na raz 9 dań normalnej wielkości... no chyba, że upasiony kot ;)

      • 0 0

    • (1)

      Fajne stwierdzenie: Modelarstwo kulinarne. Lubię to!
      Szampan zawsze i chętne. Ale miałem nadzieję, że covid zmiecie z planszy te wszystkie śmieszne pitu-pitu na talerzu.

      • 22 0

      • No i chyba zmiata skoro co rusz je reklamują na Trójmiasto.pl. A klasyczne restauracje pękają w szwach. Ludzie zawsze będą jesc, chorować i umierać. A wydziwianie to w kryzysie można sobie odpuścić.

        • 5 0

    • Jako ciekawostka. Raz, kiedys. Nic dziwnego, że takie " koncepty" padają jak muchy. Ludzie i tak muszą jeść.

      • 3 0

  • Tak dużo mówi się o ekologii.....

    .....o oszczędzaniu wody. Jak dużo trzeba jej użyć,żeby myć te talerze wielkości pokrywy do kotła ?
    Czy nie można używać talerzy o proporcjonalnej wielkości do dania ?

    • 2 0

  • gdansk (2)

    a co własciwie jest na tym taqlerzu do zjedzenia, za taką kosmiczną cene ?

    • 30 0

    • (1)

      opary :)

      • 15 0

      • Innowacja

        Nowa metoda na redukcję wagi - zaczerpnięta z homeopatii. Mało jedzenia, dużo sosu i dużo gadki która sama w sobie nasyci głód. Efekt placebo. Samozadowolenie że czegoś takiego spróbowałes, choć nawet nie poczułeś smaku, ale sobie wmawiasz.

        • 3 0

  • (5)

    Mmm zjadlbym dobrego wedzonego wegorza. Takiego w smaku jak kiedys nie to co teraz.

    • 24 0

    • Tam raczej nie licz, wnioskując ze zdjęć, taka ilość nie pokryje nawet całkiem kubków smakowych

      • 2 0

    • (1)

      I do tego zimna wódka
      Gęsta jak sok...

      • 10 1

      • bez sensu

        Wódka ma być chłodna, ale nie zimna że aż gęsta.
        Podłe wódki pijasz, skoro je mrozisz. Dobra nie wymaga takiego chłodzenia. A może nie lubisz wódki? Ja nie przepadam. Ale jak już mam wypić, to powoli i chłodną, bez zapijania, a nie chlust zimną. Przynajmniej poznam jej smak.

        • 6 4

    • Nawet świeżego węgorza z Bałtyku czy jeziora nie dostaniesz.

      Wszędzie te chińskie mrożonki rybne... Narobiłeś mi smaka.

      • 11 0

    • W pseudo knajpach opisywanych na Trójmiasto to możesz zjeść boczek z bakłażana za 40 pln/porcja dla lalki barbie.
      No ale jest autorsko i kraftowo.

      • 23 0

  • (1)

    Kaszubska zupa rybna z krewetką ośmiornicą i kafirem. Hmmmmm
    Starożytni kaszubi nawet nie pamiętają takich pyszności.

    • 24 0

    • W ilościach homeopatycznych.

      • 1 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.