Opinie (7) 7 zablokowanych

  • A ja i tak byłem w robocie bo musiałem to wszystko przygotować i wydać...

    • 23 4

  • Opinia została zablokowana przez moderatora

  • Wspaniale

    Brawo dla hotelu Almonda i nie zastapionego Stowarzyszenia Kucharzy Polskich uważam że robi wiele dobrego dla branży nie tylko w Pomorzu ale i w Polsce

    • 14 3

  • Praca w sylwestra (3)

    Miło widzieć fajną inicjatywę i chęć spędzenia czasu w towarzystwie z branży, jednak jeżeli komuś ciąży praca w sylwestra i próbuje usilnie zrekompensować ten czas w innym terminie - to proponuję przebranżowienie, np.

    Miło widzieć fajną inicjatywę i chęć spędzenia czasu w towarzystwie z branży, jednak jeżeli komuś ciąży praca w sylwestra i próbuje usilnie zrekompensować ten czas w innym terminie - to proponuję przebranżowienie, np. specjalista ds marketingu w Lid..lu, specjalista ds wypieków w Bied..ronce, wulkanizator, spawacz czy tez BHPowiec, gwarantuje wolny wieczór w sylwestra oraz Nowy Rok. Można bawić się w Sylwestra? Można!

    • 5 25

    • Kucharz (2)

      Kucharz też musi się od czasu do czasu zabawić

      • 7 0

      • (1)

        Oczywiście, że musi się zabawić, jak każdy
        Ale wybierając taką branżę wiedział o jej plusach i minusach , czyli m.in. o pracy w sylwestra
        Mógł również wybrać zawód sortera odpadków, mieć wolnego sylwestra, ale pracować w niekoniecznie,,paryskich " zapachach. Każda branża ma swoje minusy

        • 2 8

        • Kucharz

          Myślę że tu nikt się nue skarży na charakter swojej pracy i źle to interpretujesz. Tu chodzi o utrzymanie więzi środowiskowej

          • 8 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.