2019-11-05 12:13
Opinia została zablokowana przez moderatora
2019-11-05 13:27
Brawo dla hotelu Almonda i nie zastapionego Stowarzyszenia Kucharzy Polskich uważam że robi wiele dobrego dla branży nie tylko w Pomorzu ale i w Polsce
2019-11-05 17:00
Miło widzieć fajną inicjatywę i chęć spędzenia czasu w towarzystwie z branży, jednak jeżeli komuś ciąży praca w sylwestra i próbuje usilnie zrekompensować ten czas w innym terminie - to proponuję przebranżowienie, np.
Miło widzieć fajną inicjatywę i chęć spędzenia czasu w towarzystwie z branży, jednak jeżeli komuś ciąży praca w sylwestra i próbuje usilnie zrekompensować ten czas w innym terminie - to proponuję przebranżowienie, np. specjalista ds marketingu w Lid..lu, specjalista ds wypieków w Bied..ronce, wulkanizator, spawacz czy tez BHPowiec, gwarantuje wolny wieczór w sylwestra oraz Nowy Rok. Można bawić się w Sylwestra? Można!
2019-11-06 21:43
Kucharz też musi się od czasu do czasu zabawić
2019-11-06 22:02
Oczywiście, że musi się zabawić, jak każdy
Ale wybierając taką branżę wiedział o jej plusach i minusach , czyli m.in. o pracy w sylwestra
Mógł również wybrać zawód sortera odpadków, mieć wolnego sylwestra, ale pracować w niekoniecznie,,paryskich " zapachach. Każda branża ma swoje minusy
2019-11-08 11:20
Myślę że tu nikt się nue skarży na charakter swojej pracy i źle to interpretujesz. Tu chodzi o utrzymanie więzi środowiskowej
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.