Dodaj opinię

Opinie (31) 8 zablokowanych

  • u mnie w wigilie jada sie po szwedzku: klopsiki mieone, zeberka, (7)
    biala kielbasa, sledzie w pomidorach, sledzie w musztardzie, ryz na mleku z maslem i wanilia, pije sie julmust, z poslkich dan jest sernik, makowiec i pierogi z kapusta.
    Adam
    5 lat
    • Znowu malika? Nie macie innych szefow kuchni w calym trojmiescie?
      5 lat
      • Pozdrawiam Świątecznie i dziękuję za regularne wsparcie:) Malika.
        5 lat
        • dziękuj, dziękuj, nie każdy ma chody w t.pl Gdyby nie to wsparcie to mało kto by o tobie slyszal. A tak to co artykul to z lodówki malika wyskakuje. Mam wrazenie, ze mamy dyżurnych 4-5 szefow kuchni w całym Trojmiescie.
          5 lat
      • No tam Pani redaktor chodzi jeść za darmo widocznie,
        dlatego tylko o nich pisze, proponuje popatrzec na jej teksty ciagle o jedzeniu dramat :/
        zły człowiek
        5 lat
        • już nie raz promowano tu znajomych. Jak widze temat zwiazny z seksem, wiem, ze to borys, widze kulinaria, wiem, ze będzie nachalnie promowana malika. Otwarcie restauracji innego kucharza - malika, kuchnia swiateczna - malika, gaska na talerzu - malika, dorsz - malika, przwodnik - malika, arabowo - wiadomo malika;) Zupelnym przypadkiem większość artykulow napisala Pani Sobocinska. Litosci.
          5 lat
          • Niestety pani Aleksandra nie jest obiektywna, albo idzie na łatwizne pisząc o tych samych kucharzach, albo za artykuł o powyzszych jest wyzera za free. Za tydzien znowu przeczytamyo malice (a jej rest. na trojmiasto.pl ma fatalne opinie) wiec sie pytam o co chodzi
            yyyh
            5 lat
    • Zamiast klopsików na wigilijnym stole w Szwecji jest raczej pieczona szynka i łosoś
      Kottbullar ( klopsiki ) to obok grochówki i placków z dźemem najbardziej pospolite danie u naszych pólnocnych sąsadów.Jako typowe danie świąteczne można raczej uznać lutfisk, ale to danie można chyba zaliczyć do najbardziej obrzydliwych na świecie
      Pytt i panna
      5 lat
  • jak nie zjem mięsa, to się trzęsę..
    5 lat
  • W wigilię lubię (2)
    barszcz, pierogi i śledzie w śmietanie. 25-ego schab pieczony z sosem tatarskim i pstrąga w galarecie, 26-ego ciasta i wino.
    Smakosz
    5 lat
    • smakoszu (1)
      Tys mój brat czy jak:)
      ret
      5 lat
      • Ret
        Być może! Dla rozwiania wszelkich wątpliwości: mam ciemne włosy i grupe krwi Arh+. Tyle, że ja już dziś wino polałem, bo nie wytrzymałem 3:)
        Smakosz
        5 lat
  • Wigilia to karp sojowy, 1 dzien - schab z cicierzycy a drugiego dnia z reguly
    flaki sojowe i potrawka z soczewicy
    Weganin
    5 lat
  • cos mnie strzela (1)
    Niw rozumiem dlaczego oso y ktore nie potrafia w 100% prowadzic swojej kuchni maja nam polecac co mamy jesc ? Malika - pomine bo ten konkurs dal jej duzo slawy. Potem pie iedzy i niestety to wszystko. Tlusta kaczka ? Jak mozna podac sucha kaczke w restauracji w ktorej powinno byc to kultowe danie. W pozostalych 2 nie bylem. Beda nam mowic o barszczu na zakwasach i pierogach z przewaga jednej kapusty nad druga. I zaparzonym ciescie do nich. Przepraszam ze w wigilie ale niestety zrobmy wkoncu cos dobrego i sprowadzmy tych ludzi na ziemie!!
    Marek
    5 lat
  • brak mi tu wiarygodnosci...... (1)
    47lat spedziłem w kuchni jako szef kuchni z tego ostatnie23 w Polsce.Mam przeglad gastronomii i wiem jedno-to wszystko jest jeden wielki medialny kit i fajna zabawa.Gastronomia to jest tylko biznes a prawdziwi fachowcy maja problem ze wzgledu na przestrzeganie rygorystycznych reguł technologicznych i przez to zanizony prog wydajnosci...ja miałem 3-4 prawdziwych artystow których trzeba było ukrywac.Dzis sa szefami w hotelach(nie sieciowych) w ktorych oni decyduja o kuchni a nie siec(czytaj wskaznik finansowy) Zycze tym młodym kucharzom sukcesu ale zysk i tam gdzie pracujecie to nie jest droga do sukcesu!!! musicie zmienic swoja mentalnosc bo opowiadanie a rzeczywisty fach to dwie przeciwnosci...trzymam za Was kciuki i zycze powodzenia!
  • ejj
    Bez hejtowania..... To kucharze. I nic poza tym. Gotują jadlem ale nadze babcie takim czymś gargzily..... Wielcy szefowie a pozmywać nie potrafią... Bo mrega super master ego szefik.... Przerost formy i nazwy nad trescia
    ret
    5 lat
  • A gdzie restauracja Filharmonia? i szef kuchni ten szwed Basznianin?
    rafał
    5 lat
  • szef kuchni
    szef kuchni PRACUJE w kuchni a nie w mediach.
    szef kuchni.
    5 lat
  • a Barbados wielks restauracja
    5 lat
1

Twoja opinia

zamknij

Regulamin dodawania opinii

Walczymy z przemocą słownąKasujemy opinie obraźliwe i nie na temat