Opinie (31) 8 zablokowanych

  • a gdzie Woźniak?

    a gdzie Adam Woźniak z Mercato?

    • 0 0

  • u mnie w wigilie jada sie po szwedzku: klopsiki mieone, zeberka, (7)

    biala kielbasa, sledzie w pomidorach, sledzie w musztardzie, ryz na mleku z maslem i wanilia, pije sie julmust, z poslkich dan jest sernik, makowiec i pierogi z kapusta.

    • 12 20

    • (5)

      Znowu malika? Nie macie innych szefow kuchni w calym trojmiescie?

      • 11 4

      • (2)

        No tam Pani redaktor chodzi jeść za darmo widocznie,
        dlatego tylko o nich pisze, proponuje popatrzec na jej teksty ciagle o jedzeniu dramat :/

        • 6 2

        • (1)

          już nie raz promowano tu znajomych. Jak widze temat zwiazny z seksem, wiem, ze to borys, widze kulinaria, wiem, ze będzie nachalnie promowana malika. Otwarcie restauracji innego kucharza - malika, kuchnia swiateczna -

          już nie raz promowano tu znajomych. Jak widze temat zwiazny z seksem, wiem, ze to borys, widze kulinaria, wiem, ze będzie nachalnie promowana malika. Otwarcie restauracji innego kucharza - malika, kuchnia swiateczna - malika, gaska na talerzu - malika, dorsz - malika, przwodnik - malika, arabowo - wiadomo malika;) Zupelnym przypadkiem większość artykulow napisala Pani Sobocinska. Litosci.

          • 8 2

          • Niestety pani Aleksandra nie jest obiektywna, albo idzie na łatwizne pisząc o tych samych kucharzach, albo za artykuł o powyzszych jest wyzera za free. Za tydzien znowu przeczytamyo malice (a jej rest. na trojmiasto.pl ma fatalne opinie) wiec sie pytam o co chodzi

            • 2 2

      • (1)

        Pozdrawiam Świątecznie i dziękuję za regularne wsparcie:) Malika.

        • 5 10

        • dziękuj, dziękuj, nie każdy ma chody w t.pl Gdyby nie to wsparcie to mało kto by o tobie slyszal. A tak to co artykul to z lodówki malika wyskakuje. Mam wrazenie, ze mamy dyżurnych 4-5 szefow kuchni w całym Trojmiescie.

          • 9 3

    • Zamiast klopsików na wigilijnym stole w Szwecji jest raczej pieczona szynka i łosoś

      Kottbullar ( klopsiki ) to obok grochówki i placków z dźemem najbardziej pospolite danie u naszych pólnocnych sąsadów.Jako typowe danie świąteczne można raczej uznać lutfisk, ale to danie można chyba zaliczyć do najbardziej obrzydliwych na świecie

      • 1 0

  • I tak najlepsze dania...

    .... przyrządza Babcia, a jak już ktoś Jej nie ma, to zostają przepisy z których uczymy się. I żadna Malika, Gessler Magdalena, Amaro i inne postacie z parciem na szkło nie zastąpią przepisów Babci!

    • 18 0

  • cos mnie strzela (1)

    Niw rozumiem dlaczego oso y ktore nie potrafia w 100% prowadzic swojej kuchni maja nam polecac co mamy jesc ? Malika - pomine bo ten konkurs dal jej duzo slawy. Potem pie iedzy i niestety to wszystko. Tlusta kaczka ? Jak

    Niw rozumiem dlaczego oso y ktore nie potrafia w 100% prowadzic swojej kuchni maja nam polecac co mamy jesc ? Malika - pomine bo ten konkurs dal jej duzo slawy. Potem pie iedzy i niestety to wszystko. Tlusta kaczka ? Jak mozna podac sucha kaczke w restauracji w ktorej powinno byc to kultowe danie. W pozostalych 2 nie bylem. Beda nam mowic o barszczu na zakwasach i pierogach z przewaga jednej kapusty nad druga. I zaparzonym ciescie do nich. Przepraszam ze w wigilie ale niestety zrobmy wkoncu cos dobrego i sprowadzmy tych ludzi na ziemie!!

    • 31 14

    • "(...)W pozostalych 2 nie bylem."

      Ale sie wypowiesz, a co :D

      • 5 4

  • moje ulubione danie

    to karp po żydowsku robiony przez mego tatę, pycha, nic mu nie dorówna

    • 5 1

  • brak mi tu wiarygodnosci...... (1)

    47lat spedziłem w kuchni jako szef kuchni z tego ostatnie23 w Polsce.Mam przeglad gastronomii i wiem jedno-to wszystko jest jeden wielki medialny kit i fajna zabawa.Gastronomia to jest tylko biznes a prawdziwi fachowcy

    47lat spedziłem w kuchni jako szef kuchni z tego ostatnie23 w Polsce.Mam przeglad gastronomii i wiem jedno-to wszystko jest jeden wielki medialny kit i fajna zabawa.Gastronomia to jest tylko biznes a prawdziwi fachowcy maja problem ze wzgledu na przestrzeganie rygorystycznych reguł technologicznych i przez to zanizony prog wydajnosci...ja miałem 3-4 prawdziwych artystow których trzeba było ukrywac.Dzis sa szefami w hotelach(nie sieciowych) w ktorych oni decyduja o kuchni a nie siec(czytaj wskaznik finansowy) Zycze tym młodym kucharzom sukcesu ale zysk i tam gdzie pracujecie to nie jest droga do sukcesu!!! musicie zmienic swoja mentalnosc bo opowiadanie a rzeczywisty fach to dwie przeciwnosci...trzymam za Was kciuki i zycze powodzenia!

    • 32 7

    • 80 lat masz?

      • 2 7

  • ?

    gdzie jest szefcio "to czek" i jego pa ro bas radzio.Gwiazdy ekranu co się stało

    • 4 0

  • bulaj czyli altanka

    Do której nikt nigdy nie chodzil i nie będzie chodzil gdyż jest tam lipa panie mroz

    • 12 3

  • Prawdziwy mistrz ze śledzia zrobi łososia

    i wie co to trzecie życie kurczaka.

    • 8 3

  • malika no ile mozna podniecac sie ta kobieta

    Orginalne imie i turban na glowie tylko dlatego jest wszedzie zapraszana. A o jej kuchni nikt nic nie wie, a w trojmiescie jest wielu znakomitych kucharzy: zdolnych skromnych normalnie wygladajacych. No ile mozna patrzec

    Orginalne imie i turban na glowie tylko dlatego jest wszedzie zapraszana. A o jej kuchni nikt nic nie wie, a w trojmiescie jest wielu znakomitych kucharzy: zdolnych skromnych normalnie wygladajacych. No ile mozna patrzec na te same geby: bulaj, malika, tlusta kaczka i ta metamorfoza do ktorej nikt nie vhodzi ale wlascicielka za wszelka cene chce z niej zrobic kultowa wysylajac kucharzy doslownie wszedzie byleby duzo pisano i mowiono. Szkoda ze troiasto.pl swoje artykuly o gastronomi zaweza do tych kilku kucharzy.

    • 28 2

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.