2011-10-29 12:30
2011-10-29 12:31
to sernik cynamonowy!!! miód w gębie , na raz to można zjeść całość Polecam!
2011-10-29 13:38
Ten spód z ciastek polany dwoma puszkami mleka tzw. krówki musi być słodki jak pierun.
2011-10-29 15:22
Tarta cytrynowa, względnie tort Girotta. Świetne są też minitorciki :D
2011-10-29 20:59
2011-10-31 13:08
bo mi nie smakuje! poza tym co w tym luksusowego?
2011-10-29 14:51
Byłam w czwartek na warsztatach u pana Tomasza - temat Polska jesień i jej owoce. Było kameralnie, wesolo i nauczyłam się wielu nowych wypiekow i deserow. Polecam wszystkim pasjonatom kulinariow
2011-10-29 16:24
Poprosze o informacje jak można sie zapisać na warsztaty, bo jestem bardzo zainteresowany !
2011-10-30 11:09
Zapisy: kulinarne.warsztaty@ gmail.com
2011-10-30 20:59
2011-10-29 20:46
2011-10-30 11:15
2011-10-31 13:10
najbardziej sknerza bogaci!
2011-10-29 23:30
woww !! genialny pomysl z tymi warsztatmi - tego brakowalo w trojmiescie !!!!no i ciasta od Dekera uwielbiam !!!!!!
2011-10-31 02:52
ciekawe, czy zdradzi jak się robi budyń do omletów/naleśników...
2011-10-29 23:45
Jestem fanką słodkości Pana Tomasza od ładnych kilku lat, z czystym sumieniem polecam znajomym jego torty, i nie tylko-....jak się czyta niektóre komentarze, to aż żal się robi takich zawistnych osób....jak tylko mamy
Jestem fanką słodkości Pana Tomasza od ładnych kilku lat, z czystym sumieniem polecam znajomym jego torty, i nie tylko-....jak się czyta niektóre komentarze, to aż żal się robi takich zawistnych osób....jak tylko mamy zdolnego młodego człowieka z pasją, zajmującego się tym co kocha- to najlepiej wymyślić jakieś kłamstwa na jego temat- bo skoro odnosi sukcesy.... to przecież nie mógł tego dokonać bez żadnych "wspomagaczy" itp... Z kolei pomysł na warsztaty uważam za świetny- jest to wyciągnięcie ręki do klienta :) sposób na poznanie kilku wskazówek od mistrza słodkiego fachu :) P.S. nie jestem stronnicza od Sowy- polecam tort ciasteczkowy :)
2011-10-31 13:22
tak tak pitu pitu... warsztaty maja drugie dno, ale jak sa chetni to ich sprawa. ja tam juz wole ciasta od tesciowej... sowe i dekera to dam psu sasiada... bo go nie lubie.
2011-11-01 13:19
Ja lubię Sowę , Dekera i Dom Czekolady z Gdyni , a ciasta teściowej może dobre , ale torty domowe nigdy nie będą na takim poziomie jak w wymienionych wyżej cukierniach . W domu lubię piec , ale po torty idę do nich .
2011-11-02 07:55
Pisze się nie polecam
2011-11-02 15:01
2011-10-30 07:52
szkoda tylko, że niewielu Polaków może sobie pozwolić na ciasto za kilkadziesiąt tudzież kilkaset zł/kg...
2011-10-30 11:07
W końcu jest to produkt luksusowy, czyli nie dla każdego!
2011-10-30 15:31
To jest sekcja "trojmiasto.pl - De luxe",inaczej rzecz ujmując, i korzystając z języka GBR - "sth for sth" ..Ale na malutki sernik z dobrą kawą, chyba stać wielu.W końcu nie trzeba jeść "za jednym zamachem" całej "blachy" sernika :)Smacznego!
2011-11-02 09:25
Za to prawie wszyscy Polacy mogą sobie pozwolic na piwo i fajki, co szczególnie widać na ulicy , czuć w komunikacji. A czy to nie jest towar luksusowy ?
2011-10-30 09:01
Najlepsze słodkości na świecie :)
2011-10-30 09:26
Przedsiebiorcy zapomnieli ze jeden fachowiec moze dzis zastapic wielu ''zwyklych'' pracownikow z tzw. ulicy . Wlasnie za takie umiejetnosci i kwalifikacje oraz znajomosc perfekcji trzeba dzis duzo zaplacic fachowcowi ale warto bo wyroby moga wrecz rozlawic kada firme ktora zadrudni czlowieka z talentem i dotyczy to kazdej dziedziny.
2011-10-30 12:34
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.