Opinie (55) ponad 10 zablokowanych

  • to co można polecić (5)

    • 14 7

    • u Pana Dekera (1)

      to sernik cynamonowy!!! miód w gębie , na raz to można zjeść całość Polecam!

      • 24 2

      • Toż to ulepek

        Ten spód z ciastek polany dwoma puszkami mleka tzw. krówki musi być słodki jak pierun.

        • 10 11

    • Tarta cytrynowa, względnie tort Girotta. Świetne są też minitorciki :D

      • 11 0

    • Sowa ma konkurencję

      • 12 4

    • a ja nie polecam

      bo mi nie smakuje! poza tym co w tym luksusowego?

      • 0 7

  • Genialny sposób na spędzanie wieczorow

    Byłam w czwartek na warsztatach u pana Tomasza - temat Polska jesień i jej owoce. Było kameralnie, wesolo i nauczyłam się wielu nowych wypiekow i deserow. Polecam wszystkim pasjonatom kulinariow

    • 26 9

  • jak sie zapisac ? (2)

    Poprosze o informacje jak można sie zapisać na warsztaty, bo jestem bardzo zainteresowany !

    • 20 6

    • Zapisy: kulinarne.warsztaty@ gmail.com

      • 5 0

    • jest i harmonogram warsztatow oraz info o zapisach

      • 1 1

  • Po podaniu kosztów (300) dyskusja jakby zamarła lub uległa zawieszeniu:-) (2)

    • 17 6

    • W końcu to portal de luxe a to zobowiązuje :) (1)

      • 7 2

      • taaa

        najbardziej sknerza bogaci!

        • 4 0

  • super pomysl (1)

    woww !! genialny pomysl z tymi warsztatmi - tego brakowalo w trojmiescie !!!!no i ciasta od Dekera uwielbiam !!!!!!

    • 18 8

    • Tja...

      ciekawe, czy zdradzi jak się robi budyń do omletów/naleśników...

      • 0 3

  • Gorąco polecam!!!! (4)

    Jestem fanką słodkości Pana Tomasza od ładnych kilku lat, z czystym sumieniem polecam znajomym jego torty, i nie tylko-....jak się czyta niektóre komentarze, to aż żal się robi takich zawistnych osób....jak tylko mamy

    Jestem fanką słodkości Pana Tomasza od ładnych kilku lat, z czystym sumieniem polecam znajomym jego torty, i nie tylko-....jak się czyta niektóre komentarze, to aż żal się robi takich zawistnych osób....jak tylko mamy zdolnego młodego człowieka z pasją, zajmującego się tym co kocha- to najlepiej wymyślić jakieś kłamstwa na jego temat- bo skoro odnosi sukcesy.... to przecież nie mógł tego dokonać bez żadnych "wspomagaczy" itp... Z kolei pomysł na warsztaty uważam za świetny- jest to wyciągnięcie ręki do klienta :) sposób na poznanie kilku wskazówek od mistrza słodkiego fachu :) P.S. nie jestem stronnicza od Sowy- polecam tort ciasteczkowy :)

    • 23 18

    • chlodno niepolecam!!! (3)

      tak tak pitu pitu... warsztaty maja drugie dno, ale jak sa chetni to ich sprawa. ja tam juz wole ciasta od tesciowej... sowe i dekera to dam psu sasiada... bo go nie lubie.

      • 2 8

      • Ja lubię Sowę , Dekera i Dom Czekolady z Gdyni , a ciasta teściowej może dobre , ale torty domowe nigdy nie będą na takim poziomie jak w wymienionych wyżej cukierniach . W domu lubię piec , ale po torty idę do nich .

        • 4 2

      • (1)

        Pisze się nie polecam

        • 2 1

        • Co to za konkurencja jak nawet nie zna zasad ortografii

          • 2 1

  • (3)

    szkoda tylko, że niewielu Polaków może sobie pozwolić na ciasto za kilkadziesiąt tudzież kilkaset zł/kg...

    • 19 11

    • W końcu jest to produkt luksusowy, czyli nie dla każdego!

      • 11 8

    • To jest sekcja "trojmiasto.pl - De luxe",inaczej rzecz ujmując, i korzystając z języka GBR - "sth for sth" ..Ale na malutki sernik z dobrą kawą, chyba stać wielu.W końcu nie trzeba jeść "za jednym zamachem" całej "blachy" sernika :)Smacznego!

      • 12 1

    • Za to prawie wszyscy Polacy mogą sobie pozwolic na piwo i fajki, co szczególnie widać na ulicy , czuć w komunikacji. A czy to nie jest towar luksusowy ?

      • 10 1

  • :)

    Najlepsze słodkości na świecie :)

    • 10 14

  • UCZMY SIE OD TAKICH LUDZI ! BO ONI POKAZUJA ZE WARTO BYC FACHOWCAMI W KAZDEJ DZIEDZINIE !

    Przedsiebiorcy zapomnieli ze jeden fachowiec moze dzis zastapic wielu ''zwyklych'' pracownikow z tzw. ulicy . Wlasnie za takie umiejetnosci i kwalifikacje oraz znajomosc perfekcji trzeba dzis duzo zaplacic fachowcowi ale warto bo wyroby moga wrecz rozlawic kada firme ktora zadrudni czlowieka z talentem i dotyczy to kazdej dziedziny.

    • 15 7

  • JEST TO NIE MOŻLIWE ŻEBY WSZYSTKO ROBIŁ SAM PAN DEKER

    • 16 6

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.