Opinie (55) ponad 10 zablokowanych

  • Dokladnie

    • 0 0

  • Nie polecam....

    zakład w blaszanej budzie, a on bufonek i z ludźmi sie nie liczy z tą jego menagerką od siedmiu boliści

    • 0 0

  • WARSZTATY-PYTANIE

    Czy jest ktoś kto mógłby mi przybliżyć jak te warsztaty wyglądają? Oczywiście ktoś kto w nich uczestniczył:P i czy cena jest tego warta?

    • 0 0

  • Opinia zwykłego Cukrzyka. (1)

    Proszę Państwa jako diabetyk nie mogę korzystać z słodyczy tak jak inni. Ubolewam i to bardzo z tego powodu jednak bardziej ubolewam nad tym iż nikt w tym mieście nie potrafi docenić ani pogratulować że ktoś podjął

    Proszę Państwa jako diabetyk nie mogę korzystać z słodyczy tak jak inni. Ubolewam i to bardzo z tego powodu jednak bardziej ubolewam nad tym iż nikt w tym mieście nie potrafi docenić ani pogratulować że ktoś podjął wyzwanie i otworzył własną firmę i w ciągu dwóch lat jest bardzo znaną cukiernią w mieście. Rozumiem że zazdrosna i zawistna konkurencja najchętniej wbije mu nóż w plecy, dosypie soli, przesłodzi serniki oczerni warsztaty. Po prostu tacy jesteśmy POLACY. Dlatego ubolewam bo tak samo nas widzą ludzie z zagranicy...

    • 4 0

    • pracowałem kiedyś u P.Dekera....
      produkty pyszne i fantastyczne, ale zawsze jest jakieś ale, a tutaj jest cholernie dużo chemi... szkoda!
      ale wygląd fantastyczny i smak tego nie da się ukryć !

      • 0 0

  • Drogo! (1)

    i bez szału. Te zachwyty to chyba pisza znajomi i pracownicy z przymusu...

    • 4 4

    • nikt nikogo nie zmusza do jedzenia jego ciast. dla ciebie za drogo ? ojj bardzo mi przykro! to kupuj w supermarketach.

      • 2 0

  • super warsztaty

    warsztaty sa genialne. uczestniczylam w warsztatach na temat czekolady w ciastach i deserach! polecam wszystkim! swietna atmosfera, organizacja, pyszne ciasta ktore robilismy, no i Pan Tomasz to dla mnie Mistrz ! A wyzej to chyba sami zazdrosnicy albo konkurencja! Byłam widzialam, polecam

    • 3 0

  • względnie

    wyroby owszem smaczne ale bardzo drogie.no i sprawa bardzo subiektywna, kolory wyrobów i sposób podania (lady chłodnicze) jak dla mnie jakies takie klubowe i nieapetyczne

    • 3 3

  • pychotaa

    jak dla mnie to guru slodkosci ! nigdzie w trojmiescie nie zjecie lepszych ciast i deserow ! wszystkie inne cukiernie moga sie umywać !!!

    • 4 3

  • to tylko reklama przedsiębiorcy a nie mistrza.

    Kiedy ten Pan zdobył mistrzostwo i jakiej dziedzinie cukiernictwa? Obecnie cukiernictwo to sproszkowana słodka pasza dla ludzi, troszkę lepiej podana niż prosiakowi. Oczywisty brak informacji o użytych barwnikach, utleniaczach, polepszaczach. Robią tak wszyscy, ale "Mistrz Jest Jeden"

    • 6 3

  • (3)

    PODSTAWA JEGO PRODUKTOW JEST SER MASCARPONE,KTORY JEST BAZA WE WSZYSTKICH JEGO TORTACH,WSZYSTKIE MAJA PODOBNY SMAK.MOIM ZDANIEM "SOWIE MOZE UMYC NOGI",A JEGO CENY SA SMIECHU WARTE(...).

    • 3 17

    • Wolę Sowę , bardziej wyrazisty smak tortów .

      • 2 2

    • sowa to szit, sama chemia

      • 7 5

    • a`propos "sowa"

      słyszałem , że sowa to fabryka a nie cukiernia. Żeby zaopatrzyć wszystkie swoje cukiernie, żeby to smakowało wmiarę przyzwoicie i wygładało świeżo - to ile oni muszą napchać do tych tortów konserwantów. PS. byłem u sowy w Ciechocinku , jak chcecie przypomnieć sobie stary PRLto nie omieszkajcie odwiedzić tamtejszego "kibelka"

      • 5 4

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.