2016-10-06 18:47
Dokladnie
2014-08-10 11:57
zakład w blaszanej budzie, a on bufonek i z ludźmi sie nie liczy z tą jego menagerką od siedmiu boliści
2013-02-15 15:10
Czy jest ktoś kto mógłby mi przybliżyć jak te warsztaty wyglądają? Oczywiście ktoś kto w nich uczestniczył:P i czy cena jest tego warta?
2011-12-01 12:24
Proszę Państwa jako diabetyk nie mogę korzystać z słodyczy tak jak inni. Ubolewam i to bardzo z tego powodu jednak bardziej ubolewam nad tym iż nikt w tym mieście nie potrafi docenić ani pogratulować że ktoś podjął
Proszę Państwa jako diabetyk nie mogę korzystać z słodyczy tak jak inni. Ubolewam i to bardzo z tego powodu jednak bardziej ubolewam nad tym iż nikt w tym mieście nie potrafi docenić ani pogratulować że ktoś podjął wyzwanie i otworzył własną firmę i w ciągu dwóch lat jest bardzo znaną cukiernią w mieście. Rozumiem że zazdrosna i zawistna konkurencja najchętniej wbije mu nóż w plecy, dosypie soli, przesłodzi serniki oczerni warsztaty. Po prostu tacy jesteśmy POLACY. Dlatego ubolewam bo tak samo nas widzą ludzie z zagranicy...
2012-01-14 06:12
pracowałem kiedyś u P.Dekera....
produkty pyszne i fantastyczne, ale zawsze jest jakieś ale, a tutaj jest cholernie dużo chemi... szkoda!
ale wygląd fantastyczny i smak tego nie da się ukryć !
2011-11-08 07:11
i bez szału. Te zachwyty to chyba pisza znajomi i pracownicy z przymusu...
2011-11-23 19:21
2011-11-21 16:14
warsztaty sa genialne. uczestniczylam w warsztatach na temat czekolady w ciastach i deserach! polecam wszystkim! swietna atmosfera, organizacja, pyszne ciasta ktore robilismy, no i Pan Tomasz to dla mnie Mistrz ! A wyzej to chyba sami zazdrosnicy albo konkurencja! Byłam widzialam, polecam
2011-11-10 11:23
wyroby owszem smaczne ale bardzo drogie.no i sprawa bardzo subiektywna, kolory wyrobów i sposób podania (lady chłodnicze) jak dla mnie jakies takie klubowe i nieapetyczne
2011-11-07 10:02
jak dla mnie to guru slodkosci ! nigdzie w trojmiescie nie zjecie lepszych ciast i deserow ! wszystkie inne cukiernie moga sie umywać !!!
2011-11-06 23:14
Kiedy ten Pan zdobył mistrzostwo i jakiej dziedzinie cukiernictwa? Obecnie cukiernictwo to sproszkowana słodka pasza dla ludzi, troszkę lepiej podana niż prosiakowi. Oczywisty brak informacji o użytych barwnikach, utleniaczach, polepszaczach. Robią tak wszyscy, ale "Mistrz Jest Jeden"
2011-10-30 22:23
PODSTAWA JEGO PRODUKTOW JEST SER MASCARPONE,KTORY JEST BAZA WE WSZYSTKICH JEGO TORTACH,WSZYSTKIE MAJA PODOBNY SMAK.MOIM ZDANIEM "SOWIE MOZE UMYC NOGI",A JEGO CENY SA SMIECHU WARTE(...).
2011-11-06 18:04
Wolę Sowę , bardziej wyrazisty smak tortów .
2011-11-01 19:40
sowa to szit, sama chemia
2011-10-30 23:33
słyszałem , że sowa to fabryka a nie cukiernia. Żeby zaopatrzyć wszystkie swoje cukiernie, żeby to smakowało wmiarę przyzwoicie i wygładało świeżo - to ile oni muszą napchać do tych tortów konserwantów. PS. byłem u sowy w Ciechocinku , jak chcecie przypomnieć sobie stary PRLto nie omieszkajcie odwiedzić tamtejszego "kibelka"
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.