2016-10-27 22:37
Na oficjalnej liscie wynikow ta Ekipa ma braz na 38 miejscu.Skad dostali srebrne medale?Blad?
2017-07-20 11:47
maja !!!! zazdrościsz im ? sam wystartuj , poświęć swój priv czas , rodzine , pieniądze i jedz !!!!!
krytyka tak zwanych troli to obłęd !!!!!
2016-11-26 18:38
2016-10-25 15:22
2016-10-27 14:50
na 3 drużyny startujące zajeli 2 miejsce tylko dlatego że kucharze z rumuni przygotowali gruz który na codzień jest podstawowym posiłkiem rumuńskich cyganów - to taka ich kaszanka
2017-07-20 11:40
trolllllll :)
2016-10-27 16:06
Magiel nie podpłacił, że nie ma do niego odnośnika/wytłuszczenia w tekście?
2016-10-27 07:25
Świetnie ze panowie wygrali pozdrowienia i gratulacje brawo Tomasz z Hotelu Mikolajki
2016-10-26 20:23
tego dania nikt nigdy nie zje w restauracji!!!!! powod? b.skompiikowane mydlenie poetyckim jezykiem d*py.. panowie szefowie doceniajac Wasze talenty -JESTESCIE SZEFAMI KUCHNI DLA LUDZI NIE DLA KOMISJI!!! mimo to skladam
tego dania nikt nigdy nie zje w restauracji!!!!! powod? b.skompiikowane mydlenie poetyckim jezykiem d*py.. panowie szefowie doceniajac Wasze talenty -JESTESCIE SZEFAMI KUCHNI DLA LUDZI NIE DLA KOMISJI!!! mimo to skladam gratulacje i zycze sukcesow skoro taki jest trend gastronomi gdzie jedno danie przygotowuje sie w 10 h cyklu produkcyjnym...to nalezy tylko podziwiac selektywnosc cyklu produkcyjnego(sa to dania nie do powtorzenia) pozdrawiam
2016-10-26 12:53
musiałam sprawdzić w googlach - w życiu bym nie zerwała takiego dziwoląga do jedzenia.
" Grzyb jadalny, jednak ze względu na mało apetyczny wygląd oraz czernienie podczas gotowania najczęściej bywa suszony, mielony
musiałam sprawdzić w googlach - w życiu bym nie zerwała takiego dziwoląga do jedzenia.
" Grzyb jadalny, jednak ze względu na mało apetyczny wygląd oraz czernienie podczas gotowania najczęściej bywa suszony, mielony na proszek i używany jako przyprawa do zup i sosów. Ma jednak mierne własności smakowe i ze względu na coraz rzadsze występowanie nie powinien być zbierany"
2016-10-26 16:58
Świetnie wyglądają i równie dobrze smakują.
2016-10-26 15:52
wiedziałem, że dobrze kojarzę :)
2016-10-25 15:34
bez obaw można spożywać ich potrawy. Gratulacje.
2016-10-25 16:14
2016-10-26 15:43
bo to zazwyczaj babcia jest mistrzem w kuchni
2016-10-26 11:53
No kuude,Walczyka nie było?przeciesz to jest miszcz nad miszcze!
2016-10-26 14:36
2016-10-26 13:34
Uklepac jak zaczynali prace z Adamem lata temu. Najwiekszs wtope zrobil Hilton pozwalając mu odejść... A teraz stawicki probuje niemożliwego....zadowolic apetyt wojcikiewicza syna nienasyconego.
2016-10-26 12:31
Ja bym tam jeszcze widziała Pana Grzegorza Labudę.
Dania na pewno wyszły wyśmienite. Sandacz mmm... :)
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.