Opinie (35)

  • Braz nie srebro (2)

    Na oficjalnej liscie wynikow ta Ekipa ma braz na 38 miejscu.Skad dostali srebrne medale?Blad?

    • 0 4

    • mają na szyjach srebrne medale ?

      maja !!!! zazdrościsz im ? sam wystartuj , poświęć swój priv czas , rodzine , pieniądze i jedz !!!!!
      krytyka tak zwanych troli to obłęd !!!!!

      • 0 0

    • Srebro kucharzy !!!!

      • 0 0

  • Super, Gratki, Moc w drużynie. (2)

    • 20 1

    • (1)

      na 3 drużyny startujące zajeli 2 miejsce tylko dlatego że kucharze z rumuni przygotowali gruz który na codzień jest podstawowym posiłkiem rumuńskich cyganów - to taka ich kaszanka

      • 0 1

      • trolllllll :)

        • 0 0

  • a gdzie Magiel?

    Magiel nie podpłacił, że nie ma do niego odnośnika/wytłuszczenia w tekście?

    • 0 2

  • Świetnie ze panowie wygrali pozdrowienia i gratulacje brawo Tomasz z Hotelu Mikolajki

    • 1 1

  • brak prostoty

    tego dania nikt nigdy nie zje w restauracji!!!!! powod? b.skompiikowane mydlenie poetyckim jezykiem d*py.. panowie szefowie doceniajac Wasze talenty -JESTESCIE SZEFAMI KUCHNI DLA LUDZI NIE DLA KOMISJI!!! mimo to skladam

    tego dania nikt nigdy nie zje w restauracji!!!!! powod? b.skompiikowane mydlenie poetyckim jezykiem d*py.. panowie szefowie doceniajac Wasze talenty -JESTESCIE SZEFAMI KUCHNI DLA LUDZI NIE DLA KOMISJI!!! mimo to skladam gratulacje i zycze sukcesow skoro taki jest trend gastronomi gdzie jedno danie przygotowuje sie w 10 h cyklu produkcyjnym...to nalezy tylko podziwiac selektywnosc cyklu produkcyjnego(sa to dania nie do powtorzenia) pozdrawiam

    • 1 1

  • lejkowiec dęty (2)

    musiałam sprawdzić w googlach - w życiu bym nie zerwała takiego dziwoląga do jedzenia.
    " Grzyb jadalny, jednak ze względu na mało apetyczny wygląd oraz czernienie podczas gotowania najczęściej bywa suszony, mielony

    musiałam sprawdzić w googlach - w życiu bym nie zerwała takiego dziwoląga do jedzenia.
    " Grzyb jadalny, jednak ze względu na mało apetyczny wygląd oraz czernienie podczas gotowania najczęściej bywa suszony, mielony na proszek i używany jako przyprawa do zup i sosów. Ma jednak mierne własności smakowe i ze względu na coraz rzadsze występowanie nie powinien być zbierany"

    • 0 1

    • Opieńki są genialne.

      Świetnie wyglądają i równie dobrze smakują.

      • 0 0

    • trumpet of the dead

      wiedziałem, że dobrze kojarzę :)

      • 0 0

  • zawsze jak jest jakiś artykuł o lokalu, to jest brodacz a tu okazuje się, że nasza elita jednak goli się:) (2)

    bez obaw można spożywać ich potrawy. Gratulacje.

    • 20 1

    • Uważaj, jesteś w niebezpieczeństwie. Dwóch ma wąsy. (1)

      • 3 3

      • sprawdzić czy nie babcia

        bo to zazwyczaj babcia jest mistrzem w kuchni

        • 0 0

  • (1)

    No kuude,Walczyka nie było?przeciesz to jest miszcz nad miszcze!

    • 1 1

    • Przeciesz się pisze inaczej.

      • 0 0

  • czesc z nich nawet kotleta nie umiala

    Uklepac jak zaczynali prace z Adamem lata temu. Najwiekszs wtope zrobil Hilton pozwalając mu odejść... A teraz stawicki probuje niemożliwego....zadowolic apetyt wojcikiewicza syna nienasyconego.

    • 3 3

  • Prawie jak MasterChef ;)

    Ja bym tam jeszcze widziała Pana Grzegorza Labudę.
    Dania na pewno wyszły wyśmienite. Sandacz mmm... :)

    • 3 2

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.