2017-03-18 12:45
Gdzie promuje sie tak kuchnie polską?
2017-03-18 13:32
absurd
2017-03-19 12:54
2017-03-18 13:45
Wezcie jakis redaktorow a nie studentow.
2017-03-19 15:20
a ty weź słownik
2017-03-18 13:51
Kaczki i gęsi hodowane na foie gras trzyma się w klatkach i karmi na siłę za pomocą wpychanej do przełyku rury - smacznego foie gras
2017-03-18 20:24
To zupełne jak polaki zażerające się na Wielkanoc
2017-03-19 15:20
2017-03-21 13:07
no właśnie tak się to robi żeby wątrobę bardziej otłuścić...nic nowego i przełomowego. kurczaki, które kupujemy w sklepach także nie są traktowane zbyt dobrze i nie zawsze mają humanitarną śmierć...ale tak po prostu jest, komentarz wystawiony na trojmiasto na pewno niczego w tym temacie nie zmieni.
2017-03-18 21:01
nie gotuje się na tłustych rybach - więc ani łosoś, ani troć, ani halibut
- a sola ma zbyt delikatne mięso i smak.
2017-03-19 07:51
Jakich daj przykład
2017-03-21 13:12
mintaj, żabnica, często dodaje się także homara oraz dorsza.
2017-03-19 08:42
bojkotujmy wszystko, co francuskie!
2017-03-19 12:55
Stracił okazję by siedzieć cicho...
2017-03-19 12:57
Można doskonale zrobić w domu samemu - są książki "Kuchnia francuska", należy tylko wybrać świeże składniki
2017-03-19 15:19
hahahaha
2017-03-19 15:29
ostatnio bardzo modne
2017-03-19 15:45
Ceny powalające, festiwal kuchni Francuskiej we Francji lub innym kraju wyjdzie taniej i smaczniej;-) restauratorzy w Gdańsku mają niezły apetyt na portfele...
2017-03-19 17:10
35 Euro. podaj proszę gdzie we Francji jest taniej.
2017-03-19 22:16
np lunch w Saint Malo za 12 Eur lub zestaw obiadowy 20 EUR...
2017-03-21 13:19
nie porównujmy co gdzie ile kosztuje bo raz inna waluta i inne zarobki a dwa i w sumie najważniejsze- Francja ma dużo łatwiejszy dostęp do większości składników typu ryby, owoce morza... za to u nich bardzo drogie są
nie porównujmy co gdzie ile kosztuje bo raz inna waluta i inne zarobki a dwa i w sumie najważniejsze- Francja ma dużo łatwiejszy dostęp do większości składników typu ryby, owoce morza... za to u nich bardzo drogie są podroby a u nas wątróbkę czy serca można kupić dosłownie za grosze. nie dziwota, że ceny na gout de france są wysokie bo produkty są po prostu drogie.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.