2017-06-20 15:24
2017-06-20 15:44
to zostań w domu.
2017-06-20 15:54
Napiszcie impreza tylko dla ludzi z kasą
2017-06-20 16:27
2017-06-20 20:54
mam płacić za wejście i jeszcze za jakieś tam jedzenie?
wolę dać na tacę w niedzielę.
2017-06-21 19:05
Też tak zrobię jak mi rozum odbierze.
2017-06-20 16:09
Rockefeler się odezwał.
2017-06-20 22:52
a jak ciebie stać to też zostań w domu
2017-06-20 22:50
na molo byłem już wielokrotnie, chciałbym pójść na festiwal i czegoś spróbować, mam płacić podwójnie?
2017-06-21 18:26
Co weź za 6 dzieci 500plus
...i na wódkę i fajki nasz....
2017-06-20 15:28
Mam nadzieję, że bedzie wietrznie i deszczowo!!!
2017-06-20 15:42
jako człowieku. I to takie typowe - mi jest źle to niech inni mają rownie zle jak ja.
Ogarnijcie się ludzie, bo wsytd patrzec w jakim kierunku zmierzamy.
Jest za drogo to nie idz, nikt ci nie kaze. Znajda się tacy co pojda i tyle - wolnosc wyboru.
2017-06-20 16:13
Normalny to ty nie jesteś.Jak świat światem szanyjacy restaurator w krzakach nie będzie się reklamował.
2017-06-20 15:44
Polak katolik
2017-06-20 16:06
Zawsze możesz wyżyć się tłuczkiem na schabowym.
2017-06-20 19:36
Dziękujemy za typowo polskie życzenia! Mimo wszystko zapraszamy.
2017-06-20 22:08
Dobra wiadomość dla ciebie jest taka, że możesz pójść na plażę, na spacer, zostać w domu na kanapie, wszystko to za darmo. Obowiązku nie ma. Masz wolność, korzystaj z nie, póki możesz.
2017-06-20 16:27
Hipisterka będzie ucztować.
2017-06-20 19:40
Całe społeczeństwo. Wszyscy coś dla siebie znajdą. Serio! To festiwal dla wszystkich.
2017-06-20 16:29
Ceny jak zwykle dla norwegów, niemców i szwedów... Nie dziękuję, nie jestem frajerem.
2017-06-20 22:10
Co ci stoi na przeszkodzie?
2017-06-20 22:17
Dla Norwegów xd ? Kurde czteropak tyskiego kosztuje tyle ile dwie porcję degustacyjne. Płatne wejście na molo ma właśnie na celu przesiew takiego buractwa. ... pozdrowienia dla kumatych i do zobaczenia na molo !
2017-06-20 18:19
W zeszłym roku była taka lipa i pustki że wstyd mi było przed przyjezdnymi znajomymi.
Ah i gwoździem programu była marchewka - w całości gotowana z natką........
2017-06-20 19:44
Jeżeli byłeś/byłaś (brak podpisu) pod koniec festiwalu to faktycznie mogło tak być. Każde wydarzenie ma swój finał. Godzina zamknięcia to 18. Bardzo nam przykro, że takie wrażenia zostały. Zapraszamy wcześniej w południe i tuż po. Stoły są pełne jedzenia o czym świadczy film i zdjęcia. Do zobaczenia. Mamy nadzieję, że zmienisz opinię:)
2017-06-20 22:34
byliśmy koło 14 i były pustki
2017-06-20 19:26
Nie zapraszamy ludzi o zamkniętych umysłach. Zapraszamy tych z otwartymi. Ideą festiwalu jest propagowanie filozofii Slow Food czyli spotkania przy stole, celebracji smaku, rozszerzania własnych kulinarnych horyzontów,
Nie zapraszamy ludzi o zamkniętych umysłach. Zapraszamy tych z otwartymi. Ideą festiwalu jest propagowanie filozofii Slow Food czyli spotkania przy stole, celebracji smaku, rozszerzania własnych kulinarnych horyzontów, przypominanie tradycji regionu, odkrywanie nowych kompozycji smakowych, rozmowy z kucharzami, wymiana opinii na żywo. Festiwal od pięciu lat cieszy się ogromną społeczna akceptacją wśród wszystkich grup społecznych. Ludzie mniej zamożni mają okazję spróbować wielu potraw po 5 zł na które nie stać ich w drogich restauracjach. Ludzie tzw. obyci mają okazję odkryć talenty wybitnych kucharzy, artystów oraz porównać poziom serwowanych dań z innymi na Świecie. To święto smaków, przyjaźni, otwartości i dobrej energii. Jeżeli komuś nie odpowiada taka formuła niech zostanie w swoim zamkniętym Świecie, ale mimo wszystko zapraszamy również tych zamkniętych. Warto się otwierać, próbować i mieć więcej doświadczeń - również kulinarnych. Wybór dań i śmiesznie niska cena za porcję zadowoli każdego malkontenta. Serio! ..aha, sopocianie z kartą sopocką nie płacą za wejście na Molo.
2017-06-20 22:01
Wolałabym smaczne, zdrowe i nie bardzo drogie jedzenie.
2017-06-21 06:38
"Ludzie tzw. obyci"....niesmaczne, bardzo.
2017-06-21 08:56
"lepszy sort" to już ok, co?
2017-06-21 14:52
2017-06-21 16:37
na wylot? wiatr gwiżdże w pustej mózgoczaszce....
2017-06-22 18:14
A po Polsku nie można nazwać tej imprezy ? Czy już wstyd mowic po Polsku czy mieszkamy w Afryce?
2017-06-20 19:28
W zeszłym roku był straszny ścisk. Również jest za mała ilość stanowisk bądź obsługi - prawie wszędzie kolejki na kilkanaście, kilkadziesiąt minut. Wydasz min. 200 zł na rodzinę, a bawisz się jak żebrak czekający na jałmużnę.
2017-06-20 19:34
Pomyśleliśmy o tym. W tym roku stoiska będą większe i będzie więcej restauracji. Mamy nadzieję, że nie utworzą się gigantyczne kolejki. Podpowiedzią jest jeszcze godzina przybycia. Sugeruję okolice południa. Jest mniej
Pomyśleliśmy o tym. W tym roku stoiska będą większe i będzie więcej restauracji. Mamy nadzieję, że nie utworzą się gigantyczne kolejki. Podpowiedzią jest jeszcze godzina przybycia. Sugeruję okolice południa. Jest mniej ludzi i większy komfort. Dodatkowo zapewnimy w tym roku ławy do jedzenia i stoliki wzdłuż Molo. Serdecznie zapraszamy i życzymy dobrego nastroju i pozytywnej energii. Smacznego!
2017-06-20 19:54
Wyciągnęliśmy wnioski z poprzednich edycji i powiększyliśmy stoiska. Ponadto zaangażowało się w tym roku więcej restauracji co daje nadzieję na rozładowanie ruchu. Sugeruję przybycie wcześniej np ok 12.00 Wtedy ruch jest
Wyciągnęliśmy wnioski z poprzednich edycji i powiększyliśmy stoiska. Ponadto zaangażowało się w tym roku więcej restauracji co daje nadzieję na rozładowanie ruchu. Sugeruję przybycie wcześniej np ok 12.00 Wtedy ruch jest mniejszy. Dodatkowo zapewniamy miejsce do spożycia (stoły z ławami i stoliki koktajlowe wzdłuż Molo) Mamy nadzieję na zmianę opinii w tym roku:)
2017-06-20 19:46
To ci kucharze powinni w mig robić to żarcie oraz podawać mi to z wdzięcznością na twarzy
2017-06-20 19:57
Tak działa Fast Food, a ten festiwal niesie ideę Slow Food
2017-06-20 20:45
...truskawkę polaną śmietaną...
Cena 15zl.
2017-06-20 22:20
Poczytaj. Doedukuj się troszkę. Nie krzycz, nie machaj rączkami. Nikogo to nie obchodzi.
Bylem na każdej edycji. Za 5 zł można na prawdę dostać duże porcję degustacyjne. A uwierz ze koszt ich przygotowania często jest większy. O tym już nikt nie myśli
2017-06-20 20:03
'Ci ' kucharze na pewno nie są z panem na 'ty' a w mig do można dostać przesolone frytki i burgera z tektury w maku ... tu widać ewidentny przykład osoby dla której ten festiwal nie został stworzony ...
2017-06-21 02:20
Fast food to wiem ... slow food ... moze jeszcze s*it food wymyślą boni tak wszystko jedną stroną wyjdzie ...
2017-06-21 04:36
Ale nabijać kasę przez miasto za wejście na molo to trochę nie fajnie.
Przy takiej imprezie powinno być za darmo, już byście nie zbiednieli.
A tak ciekawe ilu sopocian z karta darmoszka przyjdzie i coś poje hmm ?
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.